Wpisy 1 720 719 – 1 720 818
19 września 2013 17:45 → 19 września 2013 18:28, 100 wpisów
Jocia.. .
...................................
...................................
Krzyśki to fajne chłopaki.... podobno choć, czasem potrafią zaskakiwać...
Jocia czasu brak...muszę wyjechać znowu przed 19... jaką Masz taką naj jedynkę?
Jocia.. .
.................................
.................................
Krisek w przyszłym tygodniu koniec obiecany zeby nie praca byłoby szybciej
Basia, bo jest jeszcze jedna, taka tajemna druga do powtórek....
fiu fiuuuuu
co ja paCZę - kreowana jest konkurencja dla tombakshita ?
co ja paCZę - kreowana jest konkurencja dla tombakshita ?
http://www.youtube.com/watch?v=aJe7FZUqFIM słucham i robię notatki z jej filmów może coś to jednak da do licha. A ja się nie poddam i do końca o maturę zawalczę koniec kropka. Bo taki już jestem.
wiem tylko zarysowo to co mi tłumaczył ja zadzwonie to pogadamy a teraz zmykam jeszcze w mapy nic jeszcze nie skresliłam
jociu
ja nawet nie zacząłem szydzić
ja tylko 'zdeka' ironizuję ...
- różnych mędrców już widziałem, z programami różnymi /ot- nawet Marriusz1-2-3-xxx z tym najdroższym - za35 tysi z Vat - ostatnio znowu tu zajrzał - pozdrawiam usera
cieplutko /
i chciałbym Ci tylko przypomnieć, że jak niejaki mag..
się wyszydzał/czy wyszydzała spod swojego, czy innego nicku /- bluszcz33 na ten przykład/ z Witkowskiego z jego ilościami typowanych liczb - to jakoś CI nie przeszkadzało
ja nawet nie zacząłem szydzić
ja tylko 'zdeka' ironizuję ...
- różnych mędrców już widziałem, z programami różnymi /ot- nawet Marriusz1-2-3-xxx z tym najdroższym - za35 tysi z Vat - ostatnio znowu tu zajrzał - pozdrawiam usera
cieplutko /
i chciałbym Ci tylko przypomnieć, że jak niejaki mag..
się wyszydzał/czy wyszydzała spod swojego, czy innego nicku /- bluszcz33 na ten przykład/ z Witkowskiego z jego ilościami typowanych liczb - to jakoś CI nie przeszkadzało
co do
1720781 - nie 'rozmawiam' z klonami, trollami, itd itd itd
...
powodzenia
1720781 - nie 'rozmawiam' z klonami, trollami, itd itd itd
...
powodzenia
Robal.. doprawdy nie musisz ironizować , przesylałam Tobie widoczne rozwiązania ..i jestem pewna,ze racja jest po naszej stronie
Robal masz rację, chociaz moze to sie komus nie podobac
a co sie ma robic???
Mędrców niestety wszędzie jest pełno, najgorzej jak Ci mędrcy próbują się wykazać swą mądrością w momencie gdy nie mają zielonego pojęcia o co chodzi, ale swoje zdanie na ten temat mają, a taka mądrość boli, oj boli...
własnie, sami milionerzy....do losowania, a potem złośc na TS, ze spieprzyli losowanie. Trzeba sie zastanowic, dlaczego TS tyle juz lat działa i nie pada. Bo naiwnośc ludzka nie zna granic.
nie
sio sio
w shoutboksie na forum lotto tez dwie osoby widzialem
sio sio
w shoutboksie na forum lotto tez dwie osoby widzialem
moje większe wygrane- nie sa dziełem przypadku " Farta" tylko logicznym wynikiem.
Krisekb