Wpisy 1 720 645 – 1 720 744
19 września 2013 16:56 → 19 września 2013 17:55, 100 wpisów
Stawiam że to nie ostatnie słowo bonus i urośnie nawet do 3 mln zł zobaczycie będzie rosnąć i rosnąć aż ja nie trafię 10/10 w sobotę.
kolejka dla wygranych jak i przegranych.
Ale sam nie wiem czy po szkole skreślić kilka zakładów 5/5 i grać cały czas tymi liczbami czy z 3-4 zakłady na 10 skreśleń ?
10/10 chcecie trafić ?
Mam pomysł.
Trzeba zagrać na kilka zakładów a liczby muszą być obok siebie np: 1,8,13,21,33,43,47,56,67,76 i 2,7,14,22,34,42,48,57,68,77 to się nazywa po mojemu strategia manipulacji liczb dobre co ?
patent dobry - można przetestować i zobaczyć jak się układają w tej losowości
Tak myślisz ?
"strategia manipulacji liczb dobre co ?"
Tak. Dobre.
Bardzo dobre!
Tak. Dobre.
Bardzo dobre!
Dzięki.
nic nie myślę-widzę "problem" i próbuję co najwyżej znaleźć rozwiązanie
Kto z was ma zdaną maturę ?
Niby trzeba mieć tylko 21/70 punktów z języka polskiego a jednak dużo osób nie daje rady ciekawe dlaczego ?
przecież matura jest naprawdę prostajedyne co potrzeba to informacje które znamy z liceum, nic więcej
Prosta powiadasz to czemu jednak uczniowie nie zdają pisemnych ?
W szklance, poniewaz lubie herbatkę .. mało eleganckie jest picie herbaty w szklance..ale filiżanka mnie bawi tylko na przyjęcach
Nie miałem PS2 kolo zacznijmy od tego.
krzysztof... zdałam i to z b. i dobrymi wynikami klasie- mat-fiz na dodatek
Krzychu, zrozum jedno.. Matura to egzamin z TWOJEJ wiedzy.. Więc skoro nue możesz jej zdać to z Tobą jest coś nie halo..
mojej żony córka w liceum na koniec 5,6 średnia,obecnie na medycynie 4,5 średnia
mi już się nie chce
mi już się nie chce
ja uzupełniam papirusy, ale chyba się nie zbiorę, bo roboty co nie miara ale 28 jako powtórka jest piękna
Jocia.. .
...................................
...................................
Krzyśki to fajne chłopaki.... podobno choć, czasem potrafią zaskakiwać...
Jocia czasu brak...muszę wyjechać znowu przed 19... jaką Masz taką naj jedynkę?
Jocia.. .
.................................
.................................