Wpisy 1 720 192 – 1 720 291
19 września 2013 13:18 → 19 września 2013 13:48, 100 wpisów
na szczescie juz nikomu nie bedzie truł.... sory ale ten przypadek szczegolny ciesze sie ze wacha kwiatki od spodu
sorelka..kuźwa nie wolno się cieszyć z czyjejś smierci.może by się jeszcze zmienił na lepsze.
polepszyło by mu sie w ilosci wypijanych wodek i podzeniu kolejnych dzieci
w życiu różnie bywa,może przez przypadek kiedyś dostałby w łeb i klepki by mu wróciły na swoje miejsce.
mnietek, alez my kochany o tobie nie piszemy tylko o wspałym exie idelae wręcz
a takiemu co bije to żona powinna uja w nocy uciąć i by kutafon sie uspokoil
ci co bija kobiety to tylko do kobiet są mocni.Do facetów raczej nie startuja bo wiedzą,że dostaliby wpierdol
a Ja myślałam że Krzysio to rekordzista ze swoimi 3ma centymetrami
hej hej
hej hej
dereń....wspominamy? A co ty myslisz,że my mamy po 80 lat żeby wspominać?
nie wiedziałam że dwie kobiety w krzakach tak działają na wyobraźnie męską
Lila
Wg Chińczyków wiadomą aktywność opisuje się w ten sposób zbierają się chmury potem uderza grom i spada deszcze
Wg Chińczyków wiadomą aktywność opisuje się w ten sposób zbierają się chmury potem uderza grom i spada deszcze
Ludzie..o osobach zmarłych nie mówi się źle..tylko paciorek
a wracanie ciagłe do przeszłości to rodzaj choroby mówiacej osoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wracanie ciagłe do przeszłości to rodzaj choroby mówiacej osoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żelka..a widziałaś w krzaczorach tą reklamę,TEN OWOC SPALA TŁUSZCZ?ja pierdziele co to za owoc?Widziałas jak on wygląda?
W razie wątpliwości polecam Zwierzenia chińskiej kurtyzany oraz Kwiat Śliwy w złotym wazonie jako materiał źródłowy
dotam..a Ty skąd wiesz?Widziałeś to?taa korzeń,a napisane ,że owoc
A cyferkowo jak na 14 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
jak masz korzeń jak u śliwki
to będziesz chadzał ba .... jabłka
to będziesz chadzał ba .... jabłka