Wpisy 1 718 911 – 1 719 010
18 września 2013 14:31 → 18 września 2013 16:50, 100 wpisów
medea, ale to o czym piszesz jest zwiazane z fazami ksiezyca- bo cos mi sie o uszy kiedys obiło wiec nastepny taki czasookres przy nastepnej takiej fazie czyli mnej wiecej za miesica
Jola Dziękuję
Medea- rownież dziękuję !
Medea- rownież dziękuję !
Medea
Kiedy kolejny wysyp ??
Kiedy kolejny wysyp ??
qjaster s[pytaj menela, jam te 74 ukradł i twoje 22 też i nie było
dobra nadrabiając braki w konwersacji
jocia i dziękuję za gratki
staszek no tu jest problem bo ten arkusz mam w domu i w pracy nie jestem w stanie podać kolejnej potencjalnie (niestety są wyjątki) szczęśliwej daty dla wysypu z jednej dziesiątki. No i mam zrobione tylko dwie 1-10 oraz 71-80 bo je lubię
sorelka tak to ma po części związek z fazami księżyca a raczej miesiącem księżycowym
jocia i dziękuję za gratki
staszek no tu jest problem bo ten arkusz mam w domu i w pracy nie jestem w stanie podać kolejnej potencjalnie (niestety są wyjątki) szczęśliwej daty dla wysypu z jednej dziesiątki. No i mam zrobione tylko dwie 1-10 oraz 71-80 bo je lubię
sorelka tak to ma po części związek z fazami księżyca a raczej miesiącem księżycowym
z tego co pamietam to przedział 71-80 ma tylko dwa dni w tym roku dzisiaj oraz jakiś dzień chyba w październiku
ja bym raczej postawiła na pierwszą połowę 20-stek. Dawno nie było ciągu 20,21,22,23
drapek
chodzi o to, że jeśli jest wskazanie na dzień to przecież są dwa losowania
chodzi o to, że jeśli jest wskazanie na dzień to przecież są dwa losowania
pęsko a co trafiłeś?, na marginesie to 9 ukradłem od ciebie i miałem na pukonie 9/9 co dało 5/9
gaja to nie takie proste, ale nieskromnie powiem, że we wrześniu miałem 2x6/9 i z 6x 6/10- najczęściej na kradzine i raz lub dwa z chybika
gaja po tym 7/10 pewnie będzie długo nic ale na wieczór postawiłabym na 14,46,41,23,21
witam wszystkich......Liluś spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń,,,,
zofijka,na razie dziękuję za zaufanie,zobaczymy,nie jestem zawsze przy kompie,a pisanie lata robią swoje