Wpisy 1 718 875 – 1 718 974
18 września 2013 14:21 → 18 września 2013 16:07, 100 wpisów
dla wygranych
ja mam 6/10 i 5/9 , a zamiast 9 mogło wpaść...69
ula i medea dziś właśnie od was nakradłem na jeden pukon
ja mam 6/10 i 5/9 , a zamiast 9 mogło wpaść...69
ula i medea dziś właśnie od was nakradłem na jeden pukon
Dopisano wygrane multi multi
Padła 505x wygrana 1/1
Padła 18x wygrana 7/7
Bonus Multi Multi: 1 980 000 zł
ulala- jasne !
a ile dziś masz wygranych
a ile dziś masz wygranych
dziś ts może sporo "starcić", szczególnie na trójkach, piątkach, szóstakch - dawać tabelkę
drapek za umiejętność podkradania tego co trzeba temu co trzeba
ToBe
to arkusz excell gdzie na podstawie dat gdy przedział lub zestaw liczb dał najwyższe trafienia wylicza się w oparciu o wskaźniki wyliczone na podstawie zasad z książki o kalendarzu spiralnym kolejne dni gdy taki układ może się powtórzyć
ToBe
to arkusz excell gdzie na podstawie dat gdy przedział lub zestaw liczb dał najwyższe trafienia wylicza się w oparciu o wskaźniki wyliczone na podstawie zasad z książki o kalendarzu spiralnym kolejne dni gdy taki układ może się powtórzyć
ulala- w realu? to 16 zł.
jedyny ból to taki, że nie zatypowałam no i 140 punktów trafił szlag
Grupa xxx 3/8 niby mało a jednak sporo - dla chętnych podam że za 2-3 będzie nowy temat "szukania trójek" (pracuję nad zautomatyzowaniem pewnych danych).
medea od ciebie w sumie nie podkradłem, tylko dałem sporo 70tek na pukon w tym od uli 35 i 78; nie weszły 69-70-71-79
ja się zaraz muszę napić !
wczoraj zaszalalem na 14 zak. i 11 do kosza
a dziś gdybym pojechał zagrać to napewno miałem nadać na 70-tki
a tak niema nic
wczoraj zaszalalem na 14 zak. i 11 do kosza
a dziś gdybym pojechał zagrać to napewno miałem nadać na 70-tki
a tak niema nic
medea, ale to o czym piszesz jest zwiazane z fazami ksiezyca- bo cos mi sie o uszy kiedys obiło wiec nastepny taki czasookres przy nastepnej takiej fazie czyli mnej wiecej za miesica
Jola Dziękuję
Medea- rownież dziękuję !
Medea- rownież dziękuję !
Medea
Kiedy kolejny wysyp ??
Kiedy kolejny wysyp ??
qjaster s[pytaj menela, jam te 74 ukradł i twoje 22 też i nie było
dobra nadrabiając braki w konwersacji
jocia i dziękuję za gratki
staszek no tu jest problem bo ten arkusz mam w domu i w pracy nie jestem w stanie podać kolejnej potencjalnie (niestety są wyjątki) szczęśliwej daty dla wysypu z jednej dziesiątki. No i mam zrobione tylko dwie 1-10 oraz 71-80 bo je lubię
sorelka tak to ma po części związek z fazami księżyca a raczej miesiącem księżycowym
jocia i dziękuję za gratki
staszek no tu jest problem bo ten arkusz mam w domu i w pracy nie jestem w stanie podać kolejnej potencjalnie (niestety są wyjątki) szczęśliwej daty dla wysypu z jednej dziesiątki. No i mam zrobione tylko dwie 1-10 oraz 71-80 bo je lubię
sorelka tak to ma po części związek z fazami księżyca a raczej miesiącem księżycowym
z tego co pamietam to przedział 71-80 ma tylko dwa dni w tym roku dzisiaj oraz jakiś dzień chyba w październiku
ja bym raczej postawiła na pierwszą połowę 20-stek. Dawno nie było ciągu 20,21,22,23
drapek
chodzi o to, że jeśli jest wskazanie na dzień to przecież są dwa losowania
chodzi o to, że jeśli jest wskazanie na dzień to przecież są dwa losowania
pęsko a co trafiłeś?, na marginesie to 9 ukradłem od ciebie i miałem na pukonie 9/9 co dało 5/9
gaja to nie takie proste, ale nieskromnie powiem, że we wrześniu miałem 2x6/9 i z 6x 6/10- najczęściej na kradzine i raz lub dwa z chybika
gaja po tym 7/10 pewnie będzie długo nic ale na wieczór postawiłabym na 14,46,41,23,21
witam wszystkich......Liluś spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń,,,,