Wpisy 1 718 675 – 1 718 774
18 września 2013 13:09 → 18 września 2013 13:39, 100 wpisów
sorelka
Pęsko
krzysztof
Lilkaspóźnione
A co zrobić kupić no nie wiem żeby widziała co do niej czuję ?
na 14tą:1,16,26,37,49,62,76;8,20,33,47,62,67,72,77
medea
To co najlepiej zrobić ? Ale ni mogę to jest za silne powiem jej w sobotę po prostu prosto z mostu kocham cię ciekawe jak zareaguje ? W tamtym roku nawet z nia pisałem i odprowadziłem do cioci ale chłopak odpisał jej do mnie abym więcej nie pisał bo będzie źle.
Miłość po za wszystko Lila.
krzysztof sęk w tym,że bierzesz się za te co sa zajęte a mordanie szklanka,nie pęka.Zatem do dzieła
widzisz krzysiu,czyli jej facet już Ci napisał żebyś uważał.Ostrzegł Cię a drugi raz na pewno tego nie zrobi ,tylko Ci przyłoży
Z mojej miejscowości mnie nie interesują tylko ona.
krzysiu ile ty masz latek ale tak szczerze napisz bo jak przychodze po moją corke do przedszkola to dzieci zadają pani wychowawczyni podobne pytania jak ty
Rodzeństwa nie mam.
21 ile mam wam karaluchy mówić ?
Nie wiem muszą z którąś chodzić ?
oj nie nabijacie sie... nie kazdy szybko dojrzewa, a dzisiejasz mlodziez bardzo bardzo wolno
to duży juz z ciebie chłopczyk a w glupi sposob do poderwania dziewczyny podchodzisz
Mój kolega najlepiej powiedział tak ? Dzisiejsze dziewczyny są głupie dosyć i czasu nie ma na ciągłe pisanie SMS co 5 min z taką jedną. A zdjęcie ?
Specjalista się odezwał od siedmiu boleści.
sorelka..nikt się nie nabija.Ja pitole mój ojciec miał 22 lata jak się urodziłam. ale kiedyś to jakoś ludzie inni byli karwa cyrk bez kół
jak widać nie tylko dziewczyny w dzisiejszych czasach są glupie
poszukaj madrej a nie głupiej to na pierwszej randce wskozy ci do łozka
krzysztof...najlepiej idź do zakonu,do czego Ci dziewczyna potrzebna.Będzie marudzić i po co Tobie to
krzysiu czy ty przypadkiem nie piszesz z jakiegoś ośrodka czy szpitala serio pytam
No tylko żeby mieć dziewczynę to trzeba zarabiać jak to tata zawsze powtarza bo takiego biedaka to koło dupy będzie mieć wtedy co może nie prawda ? Większość dziewczyn tylko na kasę patrzy chłopakowi.
mnietek obrażam cie ?
krzysio..nie wszystkie.Ale fajnie mieć kasę przy dupie.Gdzie ją zaprosisz bez kasy?
n razie nie chcę mi się słuchać.
krzysztof c miłość przychodzi niespodziewanie nawet nie wiesz kiedy gdy wpadasz w jej sidła
krzys jak 55 osób ci mowi ze cos robisz nie tak to co to moze oznaczac?
Tylko nie wiem czy do tej kelnerki iść w sobotę po szkole i jak się zachować żeby dobrze wypaść ?
Pesko jakiś pomysł ?
torsan
Krzysztof to nie jest kupowanie bułek w sklepie - kiedyś słyszałem takie zdanie "Nie szukasz osoby z którą chcesz żyć -szukasz osoby bez której nie możesz żyć" - więc sam wiesz jak ważna w życiu jest to chwila która zamienia Ci życie na całe dnie i lata - dziesiątki lat.
A coś takiego żeby spodobało jej się ?
A potem zaproszę ją do mnie.
mam pomysla jest nas tutaj 100osob może damy po 5zeta i krzysio nedzie mial swoje ps3i spelnimy jego najskrytsze marzenie
No coś wy nie mógł bym przyjąć takiego prezentu.
To miał być żart ?
W PS3 grać np. Jest jeszcze bardzo dużo innych opcji. Dobra koniec tematu mojego zacznijcie koncertować się na liczbach.