Wpisy 1 718 211 – 1 718 310
18 września 2013 00:36 → 18 września 2013 08:19, 100 wpisów
nie ma dla mnie większego znaczenia ekipa, w której mogłabym się znajdować
pięknaja nic na siłę
pięknaja nic na siłę
o ile na czymś/kimś mi w ogóle zależy i jeżeli chcesz pisać ze mna to zwracaj sie do mnie po moim nicku /prośba/
Jestem..nieprzzewidziane, a własciwie przewidywalne okoliczności mnie zatrzymłay
na niektóre sprawy wystarczy świadomość,że mogę mieć co zechcę w taki lub inny sposób lub zamiennik tego czego nie mogę mieć a chcę.I to poniekąd czyni obojętnym ))))
świadomość,że mogę ))
świadomość,że mogę ))
podrzuciłam Ci jocia parę wersów wyżej link do dzieciarni operowej, ja już się zakochałam, muszę wygrać w tego totka, bo tych maluchów na ulicach jest stanowczo za dużo i trzeba im pomóc
moana..musze nadrobic zaległości czytelnicze... tym niemniej dziekuję
dama idziemy my się najlepiej czujemy sami ze sobą pod każdym jednym względem
ja mam dwie; siostry; moje dziewczyny kochane, ale serce mam dla wszystkich, wzięłabym je wszystkie, ale wiem, że rezydentki nie byłyby zadowolone, dlatego przydałoby się dla takich sierotek wybudować jakieś porządne schronisko, domy tymczasowe i czekanie na adopcje to za mało, psiaki maja niestety łatwiej
moana ja też..ale nie mogę..mam dwie chore osoby w domu.
Jak wygram to tez podziałam w tej materii
Jak wygram to tez podziałam w tej materii
Przygarnełam psa ..żył około 16 lat umarł bez "pomocy".Teraz kotkę
ja jestem zbyt emocjonalna, za mocno się przywiązuję do zwierząt, miałam kotę ponad 10 lat, umarła a ja wraz z nią na 3 lata, obiecałam sobie po tej traumie, że to moje ostatnie zwierzę i... nie dotrzymałam słowa, moje dziewczyny maja teraz już 7 lat, jedna już 2 lata temu o mały włos nie umarła; zatrucie pelargonią, walczyła jak lwica o życie i wygrała je, to były ciężkie chwile, ale dla takich chwil jak jej ozdrowienie warto żyć
Ja także moano.. po śmierci Kalptona ..bo tak sie wabił, tez obiecałam sobie że nie wezmę , ale gdy zmarła moja siostra przygranęłam Jej ukochaną kotkę.
szacunek...znam ludzi, którzy olali tak ważne istoty jak zwierzak w czyimś życiu...niestety
tak przy okazji; gonzaga chciałam Cie przeprosić za "wtedy", zagalopowałam się, mam nadzieję, że mi wybaczysz...
Znikam, może wtedy "zaginiony" odezwie się...
Co złego to nie ja....
Dobranoc
Co złego to nie ja....
Dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=DidUEo_nwU4&list=RD02t-UbtxG-EwI
Kasia Sobczyk -Mały książe m
Kasia Sobczyk -Mały książe m
Powody są 2-.1]Moje osiągnięcia w typowanich
2]-wyjaśnię ,ale nie tu
2]-wyjaśnię ,ale nie tu
Witam
G.-Jakie Ty masz osiągnięcia???
Ja to mógłbym się chwalić-3-cie miejsce
G.-Jakie Ty masz osiągnięcia???
Ja to mógłbym się chwalić-3-cie miejsce
Megalomania stanowczo szkodzi,co widać nawet na niniejszym "forumie"
Paskudna cecha charakteru Natychmiast reaguję , to silniejsze ode mnie
witajcie....nie spicie..ja sie przebudzilam ii nie moge zasnac..zrwszta te pare godzin snu mi wystaczy..mam za soba ponad 700 km.meczacy dzien stresny mialam..
lilu..z okazji urodzinek zycze tobie samych pieknych chwil w zyciu..spelnienia naj naj najskrytszych marzen..wszystkiego coo najlepsze..
gonzi..w de.pozniej jeszcze szczecin..oj troche pojezdzilismy..mam dosc nadlugo jazdy..
teraz wracalismy przez kolbaskowo..nie przez s-cie..ladna autostrada..zreszta mialam sprawe w szczecinie..aa ze sz-cina do mnie 100km.ii droga dobratez..
dobra stleniam sie..moze jeszcze oczka potrenuje kapke....pa wam..
interasy nie..ale sprawy wagi zycia lub smierci..tak..pa gonzi..
No to co Jociu,my też chyba pójdziemy
A dla zdezorientowanych-pewniak na jutro:[55]
A dla zdezorientowanych-pewniak na jutro:[55]
Musze jeszcze skończyć typowanie ..jeszcze troszkę
Zatypuj w grupie
Zatypuj w grupie
Domyślam się..jaki jest punkt 2. Jak tak (nie), to bardzo się cieszę
....czy rosnie gdzies drzewo..lub sciete jest juz..z ktorego trumna bedzie ma..........
tak mi przyplatalo sie cos..nawet ta mysl..tak sorry ze napisalam..juz nie usne.....jak zycie jestkruche delikatne..ojej....napatrzylam sie dzis..multum......
witam z rana
chłodny poranek oby był
dzisiaj nowa zdrapka srebro i złoto
chłodny poranek oby był
dzisiaj nowa zdrapka srebro i złoto
------
-----------------------
Dzień dobry.. .
-----------------------
Dzień dobry.. .
Za oknem +11. Zimno.. . Nie ma...
..................................