Wpisy 1 717 711 – 1 717 810
17 września 2013 19:53 → 17 września 2013 21:26, 100 wpisów
Sara
No to gratuluje, mi ostatnio jakoś pasują te 2 liczby 12 i 13
No to gratuluje, mi ostatnio jakoś pasują te 2 liczby 12 i 13
witam wszystkich.po 3 miesiacach regularnego grania w kaskade zrezygnowalem z tej gry
witam wszystkich
damian1983
a najwyższa wygrana jaka jeśli można wiedzieć?
a najwyższa wygrana jaka jeśli można wiedzieć?
playr . sytuacja wyglada tak ze przez 3 miesiace gralem miniumum za 10zl w kaskade w dzien dzien nawet w niedziele. trafilem 2 razy po 25zl i sporo tych po 8 i 2zl.
teraz zaczynam nowy testr3 zaklady na 10 skreslen co losowanie multi.czyli 15zl na dzien . zobaczymy co bedzie
Damian
Ja sporadycznie grałem, obecnie już nie ale pamiętam że czasami przy 10 losach był 1-2 x 2zł dlatego sobie odpuściłem.
Ja sporadycznie grałem, obecnie już nie ale pamiętam że czasami przy 10 losach był 1-2 x 2zł dlatego sobie odpuściłem.
Damian w MM gram tylko 10/10
dlatego tez sobie odpuscile. prawdopodobienstwo wygranej w porownaniu do ceny jest slabe. zeby trafic 25zl masz szanse jak 1 do 309w muti zeby wygrac 20zl masz szanse 1 do 55 w 5/8
Damian
no i w MM możesz wybierać liczby co daje przewagę przy sys.
no i w MM możesz wybierać liczby co daje przewagę przy sys.
Halapek
zobaczymy co bedzie playercodziennie bede gral po 3 zaklady na 10 liczb na dwa losowania czyli 15zl na dzien. dzis mam akurat 4 zaklady na dwa losowania gyz chodze do pracy na 6 do 14 wiec musze puszczac na dwa losowania zawsze
tak granie z plusem sie nie oplaca ale lepsze jest to ja stawke dwa zrobic
tak granie z plusem sie nie oplaca ale lepsze jest to ja stawke dwa zrobic
pllayer....była jakaś wysoka trafiona w dwudziestkach??....bo dawno tam nie zaglądałem
Damian
stawka była dobra jak MM było po 1 zł, teraz już gram bez jak podnieśli cenę.
stawka była dobra jak MM było po 1 zł, teraz już gram bez jak podnieśli cenę.
generalnie sadze ze granie na mniej niz 10 liczb w multi sensu nie ma.co mi da wygrana typu 700zl czy 54 zl naprzyklad?to chwilowa radosc ,jak juz grac i wydawac kase to grac o ta najwieksza wyrana a nuz sie uda moze.
Halapek
Nie było wysokich trafień, ostatnio jest spadek w porównaniu do początku historii tematu, 10/20 praktycznie nikt nie trafia a 11/20 jedno na 3 miesiące.
Nie było wysokich trafień, ostatnio jest spadek w porównaniu do początku historii tematu, 10/20 praktycznie nikt nie trafia a 11/20 jedno na 3 miesiące.
Damian, tak zgodzę się 3/3 to trzeba znać się na rzeczy żeby grać, ja nawet nie ryzykuję takiej zabawy bo w 3/3 to jestem kiepski, lepiej mieć jakąś stopę zwrotu z 7/10 a nie przegrywać na niskich gdzie niema możliwości wygrani dużych pieniędzy.
Itak typuje 10/10 z dużej grupy liczb i wybieram jakieś tam pewniaki i liczę na trafienie w pewniakach pełne. np 2/2 i jakiś fart na pozostałych dobranych liczbach.
kiedys bawilem sie na 3/3 duzo.trafilem setki takich wygranych ale to bylo granie tego typu ze postawie 2,50 i moze wejdzie te 54zl i bedzie na imprezepare lat temujak sie pracowalo dorywczo.granie na 5 liczb tez sie nie oplaca bo przegrasz te 700zl sto razy a raz trafisz te 700zl. jesli grasz leguralnie w multi to tylko 10 liczb, jesli kiedys chcesz byc spelniony czasem
genralnie mowiac mozesz grac cale zycie i nie trafic 10/10 nawet grajac po 10 zakladow co losowanie. ba mozesz nie trafic nawet 9/10ale zawsze jest choc mikroskopijna szansa
Damian. 9/10 nigdy jeszcze nie miałem, wiem jakie są szanse i wiem że metody typowań tu nic nie pomogą przy tak dużej grupie liczb, jedynie szczęście może tu pomóc, szczerze to ja nawet nie myślę o tym trafieniu 10/10 jak widzę że nie padło od 100 dni.
ja znam goscia co gra w multi za 200zl na dzien , bogaty bardzo czlowiek i dla niego to zabawa jest bo lubi grac, i tylko raz mial 9/10prawdopodobienstwo jest nieublagane.
Czasami gram systemem skróconym na np 2-4 los. 20-40 zak. Ostatnio w lipcu jeśli dobrze pamiętam zagrałem 4 los po 40zak i bilans trafień to było chyba 7 x 7/10, później kolejne próby przy grze na 20 liczb przyniosły straty bez trafień 7/10 poza jedną grą ale i tak nie było zwrotu.
8/10 to też sporadyczne trafienia, nawet przy dobrym doborze liczb rozkład na kuponach jest nie ubłagany i nie chce się rozłożyć żeby było chociaż jedno, prawie jak kaskada, przy 10/20 najczęściej 6/10 i 4/10 bo rzadko mam 5/10 w przewadze.
9/10 trafić pojedynczym kuponem to naprawdę sukces jest a tu na stronie MP było parę takich osób.
Dobra ja lecę, do losowania
ło matko dziś pusciłem za 16 zeta
w tym jokera
o nie
jokera ktoś wczoraj sprzątnął
to już moge śmiało za wczasu pisać
2/10
1/7
lotto 1/6
mini 2/6
kaskada 7/12
joker ? w trakcie obliczania
i nasuwa sie pytanie: premierze /jak zyc/ jak grac by wyrac a nie stracic
TS ma luźne dwa miliony a nie ma chętnych do pobrania,a w myśl teorii amerykanów kasa leży na papierku,nic tylko 10 kresek postawić i
witaj agatko zelka
witam ponownie
jacekkowal niech wygra ten który naprawdę potrzebuje
jacekkowal niech wygra ten który naprawdę potrzebuje
ja tylko bym chciał zobaczyć minę tego szczęśliwca gdy sprawdza kupon - pewnie widok bezcenny
Damian wszystkiego jeszcze nie ale jutro resztę zamieszam przesłuchać
jak skacze do góry,jaki ucieszony, przy okazji pociągnąłbym se pewnie łacha
1 717 783. Lila 2013-09-17 (21:12) NASA
xelomisko..witałam Cię już wyżej
xelomisko..witałam Cię już wyżej
żelka..normalnie,jednego browara i to nie całego a teraz mnie łeb boli.Chyba za mało dziabnęłam
lila
hello
kto lubi dokumentalne filmy to polecam
http://www.youtube.com/watch?v=1Mgrn38W69w
kto lubi dokumentalne filmy to polecam
http://www.youtube.com/watch?v=1Mgrn38W69w