Wpisy 171 759 – 171 858
9 października 2010 08:23 → 9 października 2010 18:58, 100 wpisów
Pawcio ja to wiem, ale była o tym spora dyskusja. Ja stałem na stanowisku że 5/5*10 to 7000zł od którego płacimy podatek - a nie 700zł... 
Wysokich wygranych!

Wysokich wygranych!
Witam

Witam.do pawcio i lestek zagrałam kiedyś 6/6 x10 nie zapłaciłam podatku gdyż podstawowa wygrana to 1300zł a podatek płacę gdy przekroczymy 2100.
11,14,40,64,79 taka piatke wysle na 14 miałem tu liczb nie podawać bo nie wchodzą,nie podaje i też nie wchodza

beatka: No to może w multi multi jednak jak zagra się stawką to liczą tylko podstawową jako do ewentualnego podatku a nie pomnożoną stawkę. To byłoby w sumie korzystniejsze dla graczy bo wygrana jest na jednym kuponie.
dobry
Wygraną z zakładu systemu pełnego (w mini i w lotto) liczy się, jako sumę wygranych
Natomiast mm kwota wynikająca z wielokrotności stawki nie jest traktowana jako suma...
Ten sam efekt finansowy /JEŚLI się trafi oczywiście
/ można osiągnąć grając stawką pojedynczą, a wielokrotnie wysyłając ten sam kupon
dobrego powonienia
wszystkim
Wygraną z zakładu systemu pełnego (w mini i w lotto) liczy się, jako sumę wygranych
Natomiast mm kwota wynikająca z wielokrotności stawki nie jest traktowana jako suma...
Ten sam efekt finansowy /JEŚLI się trafi oczywiście
/ można osiągnąć grając stawką pojedynczą, a wielokrotnie wysyłając ten sam kupon dobrego powonienia
wszystkim

krisekb siedemdziesiątki chodzą często a 79 dawno nie padło to licze że dziś padnie i pozostała 4 też pożyjemy zobaczymu pozdRo
WITAM WSZYSTKICH POWODZENIA O 14 

Witam.Po wczorajszym niespodziewanym sukcesie trafienia 3 zdarzeń sportowych,co jest zjawiskiem niepokojącym bo dwa dni pod rząd szczęścia to troche za dużo i teraz czeka mnie 8-10 dni posuchy,ale takie życie i gra.Na dziś proponuje wirtualne liczby do MM.Oto one:79,39,3,40,11,7,47,36,78,14.Oraz takie zdarzenia sportowe grane każde jako pojedynczy zakład.Jak wejdą 2 remisy to tylko troszkę plecy,ale jednak w plecy,ale jak już by sie udało 3 remisy to na sól zarobie.
551 Brighton-Bournemouth 0 3.30
558 Brentford-Oldham 0 3.20
565 Carlisle-Notts County 0 3.20
572 Colchester-Huddersfield 0 3.20
579 Hartlepool-Peterborough 0 3.20
607 Sheffield Wed-Leyton 0 3.50
Można sobie na Zabawę pozwolić bo kasiora odzyskana troche zarobione,więc mam 8 dni na odrobienie ewentualnej straty.Rewelacyjnym typerom gratuluje,a reszcie życzę aby sie szczęście do nich uśmiechało.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
551 Brighton-Bournemouth 0 3.30
558 Brentford-Oldham 0 3.20
565 Carlisle-Notts County 0 3.20
572 Colchester-Huddersfield 0 3.20
579 Hartlepool-Peterborough 0 3.20
607 Sheffield Wed-Leyton 0 3.50
Można sobie na Zabawę pozwolić bo kasiora odzyskana troche zarobione,więc mam 8 dni na odrobienie ewentualnej straty.Rewelacyjnym typerom gratuluje,a reszcie życzę aby sie szczęście do nich uśmiechało.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
Witam w ten piekny dzionek 

Lotto na dziś

5-8-15-21-26-42

5-8-15-21-26-42

Mini lotto
3-8-15-20-29

3-8-15-20-29

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,08,09,18,21,25,30,34,36,37,41,50,56,63,65,71,73,76,77,80 - Plusem jest liczba: 37
mi właśnie się skończyły kuponiki
ale za chwilkę idę do kolekturki to coś wyślę gratulację wszystkim co trafili nawet 2 zł
ale za chwilkę idę do kolekturki to coś wyślę gratulację wszystkim co trafili nawet 2 zł
witam wszystkich roman8887 4/7 bez plusa 4zł a z plusem 14zł
ja to chyba sie zaraz zanudze w szkole...
na szczescie koncze o 15:00
na szczescie koncze o 15:00

majklasz czy coś ostatnio wygrałeś?

taa uczyc sie
od rana siedze na multipasko w telefonie... zaraz bateria mi padnie hehe...
wczoraj w multi o 14:00 mialem 5/7... dzisiaj nadzieje pokladam w mini i w lotto
od rana siedze na multipasko w telefonie... zaraz bateria mi padnie hehe...wczoraj w multi o 14:00 mialem 5/7... dzisiaj nadzieje pokladam w mini i w lotto

w TS-ie banda baranów pracuje, od ok 11:00 brak wyników Keno, a akurat dzisiaj zagrałem 

majklasz to gratuluje wygranej zawsze coś

a ja w środę miałem w zdrapce zodiak 20zł i w multi multi plus 10zł a dziś jak na razie 4/10 bez plusa jeszcze zobaczę wieczorem co będzie bo wysłałem na dwie godziny 

uff jestem w domku... multi multi plus 1984
ładną zdrapkę ustrzeliłes
ładną zdrapkę ustrzeliłeszonk 0/5 w realu,ale już posłałem 2 kupony 6 i 8 liczb na 3 losowania.
majklasz średnie czy wyższe robisz pytam bo ja też chciałem zacząć szkołę średnią ale nie wiem czy się opłaca

choć dużo ludzi ma już średnie wykształcenie

pewnie że się opłaca... na naukę nigdy nie jest zbyt późno! a ja robie średnie 

który rok nauki?
drugi rok w trzyletniej szkole... nauka raz na dwa-trzy tygodnie sobota niedziela wiec czas każdy może sobie zorganizować 

Ludziska co zrobilibyście jakbyście mieli codziennie z samych odsetek około 50 000 PLN a miesięcznie ponad 1 500 000 ? Tyle będzie miała osoba, która wczoraj wygrała w Euro Millions 114 mln funtów na nasze około ponad pół miliarda PLN ja co nie wygrałem na samą myśl aż dostaję paraliżu...
gała nie chcę się w szczegółach ujawniać mogę tylko napisać że mieszkam 40 km od Piły

a jak tam nasza bombers? pewnie pilnuje kuponiku jak oka w głowie hehe... najgorzej jest trafić w piątek bo trzeba wytrzymać przez weekend... ja chetnie sie moge poświecic nawet dla wygranej w piatki 

ja bym był szczęśliwy jakbym chociaż wygrał 100000zł w naszym polskim lotto

mnie narazie do szczescia jest potrzebna dowolna wygrana ale taka którą można odebrać tylko w oddziale

Nom ja też byłbym szczęśliwy i skakałbym z radochy jakbym piątkę w mini trafił.
ja wam powiem ze sam fakt trafienia maxa czyli 5/5 dałby mi dużo radości i satysfakcji... pieniądze to byłby taki dodatek... pamięć o 5/5 by nie przemineła 

a jutro jakie liczby dajecie bo ja na pewno dam liczbę 10 w jokerze i multi multi plus pytam bo jutro jest wyjątkowa data jak wcześniej pisałem 10.10.2010.rok.

majklasz też tak myślałem ale doszłem do wniosku że jednak dam swoje liczby no i oczywiście skreślę 10 liczb w multi multi plus

trzeba będzie dobrze pomyśleć bo może jutro nadejdzie ten dzień dobrze było by wygrać z taką datą

życzę wszystkim wysokich wygranych w wieczornym studio lotto i do jutra cześć

no tak teraz to wszyscy uciekają
ja wróciłam z totka i wysłałam kilka kuponików
zobaczymy co z tego będzie wieczorkiem

ja wróciłam z totka i wysłałam kilka kuponików
zobaczymy co z tego będzie wieczorkiem
Witam
Dziś mi 3 dyszki wpadły w ukrytym skarbie więc jest za co grać
Dziś mi 3 dyszki wpadły w ukrytym skarbie więc jest za co grać

http://fr.20dollars2surf.com/?ref=161465 polecam 120zł w 9dni spróbuj to nic nie kosztuje
ja też lotto i mini po 2 zakłady z chybika ale jeszcze do tego swoją dyszke z plusem 

a no i dwie zdrapki zakupiłem ukryty skarb jedna była pusta a w drugiej było 30 zł 

HARTGE poważnie wygrałeś 30 zł?
To teraz już jesteś mniej w plecy hihi
To teraz już jesteś mniej w plecy hihi
żeby nie być na - to trzeba wygrać przynajmniej 1000 zł lub głowną wygraną
HARTGE w takim układzie nie pozostaje ci nic innego jak drapać hihi
HARTGE w chwili obecnej?
Tak "gram" sąsiadom na nerwach głośną muzyką
Tak "gram" sąsiadom na nerwach głośną muzyką

znosi cierpliwie 

Moje typki na wieczorek
i 14,20,30,33,36,37,65,66,77,79
!!!Pozdrawiam wszystkich
witam!
jestem nowy,status srednio-uzalezniony,czas trwania "choroby"-1 rok,najwyzsza wygrana 140 zl/mm/7 na 10
jestem nowy,status srednio-uzalezniony,czas trwania "choroby"-1 rok,najwyzsza wygrana 140 zl/mm/7 na 10