Wpisy 1 716 988 – 1 717 087
17 września 2013 12:54 → 17 września 2013 13:34, 100 wpisów
na żadnej innej stronie nigdy wcześniej nie byłam świadkiem czegoś takiego.. To przechodzi ludzkie pojęcie.. Żeby to jeszcze był człowiek młody to jeszcze bym zrozumiała ale kobieta prawie 40 letnia?
adrian76 a było cos takiego - wystarczy poczytać forum,ktoś się sam oficjalnie przyznał.
Gracz z miejscowości Siedlce wydrapał wysoką wygraną w zdrapce MONOPOLY
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
mniętek...nie czytaj.....m77 ...chce zemścić się na monecie......
ja i adrian76 to rozczepienie osobowości czy tożsamości płciowej Żelko?
A może ktoś potrafi się identyfikować z inną osobą ( bez naruszenia swojego własnego "ja" ) patrzeć co jej dolega?
Niech zobaczy jak wygląda rozczepienie ( osobowości czy tożsamości płciowej ? ) bez oceniania czy to normalne czy tez nie.Nie mam takich uprawnień
A może ktoś potrafi się identyfikować z inną osobą ( bez naruszenia swojego własnego "ja" ) patrzeć co jej dolega?
Niech zobaczy jak wygląda rozczepienie ( osobowości czy tożsamości płciowej ? ) bez oceniania czy to normalne czy tez nie.Nie mam takich uprawnień
Żela......albo robora....albo praca....wiesz ....jakoś tak wychodzi
Ja już naprawdę nie mam pytań ani nie chcę już prowadzić tej dziwnej dyskusji.. To chore
Żelka świat jest pełen dziwnych ludzi
ja to się dziwie że jest tylu w polsce naiwnych .
Choć sam się ostatnio dałem nabrać , moja wina , bo za bardzo ufam ludziom
ja to się dziwie że jest tylu w polsce naiwnych .
Choć sam się ostatnio dałem nabrać , moja wina , bo za bardzo ufam ludziom
Żelcia..widzę ***a dzieje się znowu.Ktoś ma rozdwojenie czegoś? To dzieje się źle
agatko...byłam w lesie bo mnie wyciagnęli karwa zmokłam jak palanciara jakaś,ale kosz nazbierany a po losowaniu zaczynam się szykowaći o 16 imprezka
Żelcia..widziałam zajebiste,musze powiedzieć mężowi żeby tak dla mnie dzisiaj stanął a ja mu tam kwiatki już sama położę
Lila
Wszystkiego najlepszego , dużo prezentów , pociechy z męża , radości z dzieci i samych wygranych w totka
Wszystkiego najlepszego , dużo prezentów , pociechy z męża , radości z dzieci i samych wygranych w totka
ja już nie chcę mieć z Toba nic wspólnego,dosyć ludziom krwi napsułaś
Lila , wiem wiem
wolała byś dostać Moreno w prezencie
biedny hiszpan
wolała byś dostać Moreno w prezencie
biedny hiszpan