Wpisy 1 716 834 – 1 716 933
17 września 2013 11:04 → 17 września 2013 12:13, 100 wpisów
To na razie idę potrenować.
Żelka ja akurat uwielbiam jak go nie ma facet 21 lat a sam ze sobą pisze zadaje sobie pytanie i na nie odpowiada.
mnietek a ty nie szukasz odp. na pytania
Żelka i cóż w związku z tym
Żelka i cóż w związku z tym
Mnietku Krzysztof to dobry chłopak, wiele by chciał ale ma tyle pomysłów na siebie że nie wie od czego zacząć
mama i tata widzą jakiego mają rozkojarzonego syna to powinni jakoś mu pomóc, nakierowac go w jakimś kierunku bo chlopak jest zupelnie zagubiony
dama_kier Ty najbardziej tutaj jesteś zabawna
dama_kier weś się ogarnij
wolę być zabawna jak np. zepsutą "księżniczką" która traktuje innych z góry
długo myślałaś nad tą odpowiedzia
jeszcze nie pękłaś ze śmiechu
wiesz szkoda internetu na Ciebie spadaj
dokładnie o tym samym pomyślałam gdy przypomniała mi się pewna osoba która psuje energię innym, jest wypraszana a ona i tak wraca tyle że w innym ubraniu
i to dopiero bawi, śmieszy, zniesmacza też i w konsekwencji żal ogarnia nad nią i litość
i to dopiero bawi, śmieszy, zniesmacza też i w konsekwencji żal ogarnia nad nią i litość
trisetum jarek21 Witam jakie dzis cyferki wysyłacie
adrian ano dla starannie wyselekcjonowanej elyty której wydaje się,że może jeździć po drugim bo ma $
a właśnie,że nie
a właśnie,że nie
juras45
dzisiaj musi byc mój szczęśliwy dzień w losowaniu , musze sie pochwalić że dziś mi szczeliło 50 więc mam zamiar zgarrnąc dzisiaj bonus w MM
Żelka
Muszę wyjść do miasta Pa wam narazie
trisetum ja dzisiaj zgarniam bonus zażyczyłem sobie na moje dzisiejsze 50 urodziny
żelka masz na myśli ta osobę,której nie było a była wywoływana
po co?
po co?
toalbo lichwiarze na literke P.... albo jakis bank juz nie pamietam ale dobra była
krzysztof w radio zet mozna wygrac kase za jeden 10 tys na urodziny
może zupke dzis gotować bo mam siostrzenca obok siebie a on lubi zupki jak Duda 10-go każdego miesiąca
no zupy sa dpbre...a bogosik swoja droga... chyba tez dzis zrobie, mam swieze grzybki...
tak samo jak gotowe rolady,w kwadraciki pokrojone odpady jakieś tłyste zyły itd
tris na wnie to znaczy co sie na winie z lodowki, wrzycasz wszytsko cosie da.. co jeszcze nie chodzi
dlatego lepiej nie kupowac parówek itd.... bo nie wiesz co tam jest.... no chyba ze jest ci wszytsko jedno