Wpisy 1 716 502 – 1 716 601
17 września 2013 02:10 → 17 września 2013 03:02, 100 wpisów
Czemu to życie jest takie niesprawiedliwe....Czemu tyle cierpień..
asia..mialam wypdek autem..z mojej winy..prawie czolowka..ale skonczylo sie otarciem mocnym lewej strony..auto idzie na szrot....pisze teraz jedna lapka..boo druga unieruchmiona.....
O Jezusie...Faktycznie cud...Ale teraz musi już byc lepiej
Ulexa będzie dobrze i tego sie trzymaj
Ulexa będzie dobrze i tego sie trzymaj
Kurcze,straszą nas diablem,piekłem A pieklo to człowiek przechodzi tu,na ziemi
dzieki wam mocno..iide jakos sie szykowac ipod prysznic jeszcze..boziu..
jociu..asiu..gonzi..dzieki za slowaa otuchy..stleniam sie pa wam...
Napis w WC:
Szanowni Państwo
Bądżcie tej natury
Nie sr...cie na deski
Lecz prosto do dziury
Szanowni Państwo
Bądżcie tej natury
Nie sr...cie na deski
Lecz prosto do dziury
Asiu nie wiem jeszcze wlasnie zaczełam soryy
cos mi sie wydaje ze 80 powtórzy..bo teraz zara mam na tapecie ,a o dalszych końcówkach nie mam pojęcia jeszcze
cos mi sie wydaje ze 80 powtórzy..bo teraz zara mam na tapecie ,a o dalszych końcówkach nie mam pojęcia jeszcze
Na muszlę klozetową nie należy wchodzić nogami, lecz siadać jak na krześle, całym ciężarem ciała, tak aby pośladki całkowicie i dokładnie przylegały do deski klozetowej. Tułów powinien być wyprostowany, przy czym punkt ciężkości należy przenieść ze stóp na pośladki, kładąc ręce wzdłóż odpowiednich kolan. Siedzieć należy w taki sposób, żeby kał wpadał do muszli, a nie na deskę. Jednocześnie należy starać się nie zmoczyć deski moczem, w tym celu należy przytrzymywać ręką narząd moczowy, skierowując go do muszli.
Musiałes długo siedziec w światyni dumania ----- nauczyłes sie tego wiersza na pamięć
Jest też dla pisuaru
Przy korzystaniu z pisuaru należy podejść do niego jak najbliżej, nawet dotykając go lekko kolanami, pochylić się do przodu, wyjąć całkowicie narząd moczowy, lekko nachylić go w dół i oddać mocz aż do ostatniej kropli. Przed zakończeniem oddawania moczu nie należy odchodzić od pisuaru, aby nie rozbryzgiwać moczu po podłodze. W ten sposób podłoga wokół pisuaru będzie sucha.
Przy korzystaniu z pisuaru należy podejść do niego jak najbliżej, nawet dotykając go lekko kolanami, pochylić się do przodu, wyjąć całkowicie narząd moczowy, lekko nachylić go w dół i oddać mocz aż do ostatniej kropli. Przed zakończeniem oddawania moczu nie należy odchodzić od pisuaru, aby nie rozbryzgiwać moczu po podłodze. W ten sposób podłoga wokół pisuaru będzie sucha.
No właśnie Kobitki jak Wam idzie trzymanie narządu moczowego???