Wpisy 1 715 614 – 1 715 713
16 września 2013 15:41 → 16 września 2013 17:21, 100 wpisów
Byłem u tej pani i powiedziała że na razie nic nie wie i da mi znać przez telefon za jakiś czas.
Nie nie mam.
Hantlami ćwiczę teraz na bicepsy które coraz twardsze są.
3 kg one są serie robię różne.
Krzychu to na początek dobra waga
zamierzasz zostać hardcorowym koksu?
zamierzasz zostać hardcorowym koksu?
Witam wszystkich. Jak nie zagrałem to wytypowałem 6/10 z plusem
no proszę teraz tczew zmienił się wizualnie, naprawdę, zrobiło się tu kolorowo i jest gdzie pospacerować
mirnam61 tak to już jest z nie wysłanymi - znam ten ból i to bardzo
Tris no chyba że wolisz smażyć się na patelni z frytkami?możesz wybrać
4/10+ o 14 00 i dobrze ze nie wysłałem skreslonych liczb bo zapomniałem kuponu a by było 0/10
ja pintole, już drugi dzień z rzędu mam nieco ponad 35 stopni Cjestem wycieńczona
Tris już biorę różne leki i tylko się wkurzam bo jest jak było a nawet nie mam siły by zejść na dół ido lekarza jechaćw styczniu miałam zapalenie płuc a potem grypę i identycznie się czułam więc póki co biorę co mi z tego stycznia zostało
Żelka jak bedziesz zdrowa zaszczep sie ja 5 rok to robie i nie pamietam kiedy byłem chory,a nawet jak cie złapie to wyleczysz sie za pare dni a nie 2 tygodnie
spoko ja mam problemy z ą om i jak ktoś poprawia to dobrze,bo się uczę
ktoś coś jeszcze miłego?
tris a z czego można się po wyśmiewać ?
tris a z czego można się po wyśmiewać ?
ze mnie ktoś kiedyś na jakimś czacie,że biedny cóż anonimowość
no to witaj w klubie - mnie kiedyś też od biedaczki a najlepsze,że potem był zdziwiony moimi bluzgami ale miał pecha bo skromne życie mnie nie przeraża
nie muszę mieć 6 zer na koncie by czuć się dobrze
ludzie to palanty
nie muszę mieć 6 zer na koncie by czuć się dobrze
ludzie to palanty
mam na myśli tych,którzy zniżają do poziomu "biednych" gardzę takimi,a Ty?
ale trzeba być tolerancyjnym bo tolerancja to na 1 Miejscu powinna być
oj tak poniektórym przydałaby się lekcja nie tylko tolerancji ale i "biednego" życia
no nie bez powodu - kiedyś na necie jakaś blond piękność próbowała tym dokopać
Jaką macie radę żeby zdać maturę pisemna z języka Polskiego bo chciałbym ją zdać w końcu w 2014 roku z góry dziękuje.
Ola
I pozostali
Ja po piwo idę do sklepu zaraz wracam.
Tylko nie wiem jakie kupić ?
Krzysztof.. słownik ortograficzny,trzeba czytać ksiązki.. i naczuczyć sie mateiału z zakresu szkoły średniej
Nie chodzic po piwo
Nie chodzic po piwo
dama..aa po co tak robisz..badz soba ii wogole jak ktos cie skrzywdzil..wogole nie pisz z takimi..jaaa mam spokoj bo sobienie pozwalam na cos tam cos tam..glowa do gory..bedzie ok..
Idę piwo trzeba wypić inaczej ani nie ruszałem nic.
Żelka ile masz lat ? Wyglądasz na 20.
Krzychu pierwsza zasada jak już pytasz jak zdać, wyłącz komputer i zacznij lektury czytać