Wpisy 1 715 182 – 1 715 281
16 września 2013 02:46 → 16 września 2013 10:00, 100 wpisów
Po lewej..widzisz ..jest napisane : Forum , wyżej : Progrmy , Pewniaki ..itd.
O.K. to może jesli chcesz typowac, to moge za Ciebie wpisywac tam pewniaki ..chcesz ?
http://www.youtube.com/watch?v=kQF02IpxLbk&list=RD02t-UbtxG-EwI
Wiem że nie wrócisz- CZESŁAW NIEMEN
Wiem że nie wrócisz- CZESŁAW NIEMEN
Dopisałam..teraz grupa xxx jest na górze ... kliknij tam gzie mnie widzisz ..jocia musisz skopiować tam ..date godzine i typujących graczy ... i kliknac na dodaj wpis...wkleisz i zatwierdz wpis i wycofujesz się
Typuja dwa razy dziennie, albo zostawisz pewniaczka na 14:00 i na 21:40
Zaginął bez wieśći..ktokolwiek slyszał..ktokolwiek wiePORTRET PAMIĘCIOWY >
PORTRET PAMIĘCIOWY >>
Znany jako :Gonzaga, Gonzagunio, Gonzaguńcio, Gonzi,Scyzoryk, Mackie Majchr
Zamieszkały : Scyzorykowo
Za odnależienie nagroda : dwa pewniaczki
Podpisano :
Zatroskana jocia
Znany jako :Gonzaga, Gonzagunio, Gonzaguńcio, Gonzi,Scyzoryk, Mackie Majchr
Zamieszkały : Scyzorykowo
Za odnależienie nagroda : dwa pewniaczki
Podpisano :
Zatroskana jocia
1 715 198. jocia 2013-09-16 (03:20) Są wolne miejsca w grupie xxx
Dopisałam..teraz grupa xxx jest na górze ... kliknij tam gdzie mnie widzisz ..jocia musisz skopiować tam ..date godzine i typujących graczy ... i kliknac na dodaj wpis...wkleisz i zatwierdz wpis i wycofujesz się
Dopisałam..teraz grupa xxx jest na górze ... kliknij tam gdzie mnie widzisz ..jocia musisz skopiować tam ..date godzine i typujących graczy ... i kliknac na dodaj wpis...wkleisz i zatwierdz wpis i wycofujesz się
http://www.youtube.com/watch?v=rw0Si0CB78U&list=RD02t-UbtxG-EwI
Seweryn Krajewski - Każdy swoje 10 minut ma
Seweryn Krajewski - Każdy swoje 10 minut ma
podaj pewniaka na 14 zatypuje za Ciebie , albo bez kopiowania wpisz tam.. pewniaka na 14:00 !!
Poprawię .. znalazłes myszkę ??
Poprawię .. znalazłes myszkę ??
albo wejdz tam i podaj pewniaka bez kopiowania, tak jak podałes pewniaka w tamtym temacie \
Kiedyś to się dopisywało na listę kolejkową po ...papier toaletowy
Jociu
Drapek
Jociu
Drapek
witam z rana
wróciłem z urlopu i trzeba teraz odbić sie w gry lotto
Zawisza w końcu wygrał po ładnym meczu
wróciłem z urlopu i trzeba teraz odbić sie w gry lotto
Zawisza w końcu wygrał po ładnym meczu
wogole fajny madry aa jaki cwany chlopaszek....ponoc imie ma jakies tam znaczenie zyciowo hmm cos tam slyszalam o tym..
adrian..smacznosciowego zycze
ja tez sie stleniam..polezec znowu
ja tez sie stleniam..polezec znowu
adrian..dla wiadomosci too jestem powypadkowym przypadkiem..ze wyszlam z tego tocud
tadzia..
uciekam..pa wam..
tadzia..
uciekam..pa wam..
TO JUŻ PRZECHODZI LUDZKIE POJĘCIE CO TE WAJCHLOKI Z TS WYPRAWIAJĄ.PUSZCZAM JUŻ Z ROK ALBO DŁUŻEJ 5 W MULTI I Z 5 RAZY WYSZŁO 4/5 ALE Z CIERP[LIWOŚCIĄ,CHOCIAŻ JEJ ZA GROSZ NIE MAM, ŻE WYJDZIE PO CAŁOŚCI NADAWAŁEM DAlej-WCZORAJ SPRAWDZAM 4/5 I PIĄTA O JEDNO 72 DAŁEM TO 73 MYŚLAŁEM ŻE MNIE PO....IERDOLI I ŻYCZE TEGO SAMEGO TYM WAJCHLOKOM CO WAJCHLUJĄ W GRACH -PŁACE CAPY TO WYMAGAM WIARYGODNOŚCI A NIE MAJCHLOWANIA W KUPONACH BO KTOŚ MOŻE MIEĆ 5 W MULTI TO MU ZROBIĆ WAŁEK -CAPY NIEDOJONE
co za wałek 72 dałem to dziadki leśne wykichały 71,73 by ich kruk......
jest nakaz z centrali od tuska uj.....biać wygrane wyższe niż 20 zł podpisał sztab PO-jebusów
czysczon masz za duzo szczescia w miłosci ...ot poprostu
nie moge wylezec..chociaz mam nie zadnych ruchow robic..za impulsywna jestem..ehh
sorci..pisze jedna lapka..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
co prawda leze ale miuz musi byc..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
co prawda leze ale miuz musi byc..
czysczon a nie lepiej sie przezucic na bukmacherke? tam sie liczy 90% wiedzy i 10 % szczescia
moj facet zajmuje sie tym od ponad 12 lat i trzy kawałki miesiecznie moznana tym ugrac
sorelka to zalezy od wielu czynnikow za jaka stawke mozesz sobie pozwolic zagrac tam masz mniejsze wygrane np. grasz za 50 kurs 3 wygrana 150 czyli sto na czysto aczkolwiek jest to systematyczne
ja zawsze jakieś błędy mam na prostym zakładzie często 1 błąd .biore od 7-10 meczy na kupon-ostatnio cały hokej trafiłem a mina była w najmniej oczekiwanym meczu cracovia-piestany ,mistrz polski z wice mistrzem słowacji powinien smary dostać było 1-1 i taki jakiś cholerny pech mam że się w coś wpierze złego,uzbierałby szafe kuponów z 1 błędem
czysczon zawodowcy graja single za stawki 500-1000 staraj sie dwa góra trzy mecze na kupon wiekszy kurs nie graj 1x2 bo rozdzielasz na trzy bierz zawsze 50/50 czyli under over 2,5 gola itd...
sorelka zzdecydowanie tak szanse sa wieksze tylko typowi totkowicze od razu chca milionow i nie kazdemu sie widzi postawic 5 dych zeby wygrac 150-200 zł
Gracz z miejscowości Sulejówek wygrał 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Buk wygrał 3 605 946,30 zł w grze Lotto
Gracz z miejscowości Brzozów wygrał 3 605 946,30 zł w grze Lotto