Wpisy 1 714 508 – 1 714 607
15 września 2013 14:16 → 15 września 2013 19:22, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
gratulacje dla wygranych
4/5 nie wysłane ale już trochę doszłam powtorki
Witam wszystkich
Jakies typy?
agatkaa jesteś na chacie ???
jest ktoś na chacie?
mi poszedł komp stacjonarny (cóż z zbieg okoliczności)) aż mi bezpieczniki wywaliło
ale byłego brat pomyślał zawczasu - dostałam super wypasiony zestaw komp,myszka klawiatura bezp.coś koło 5 tysia.no i lapka
muszę odpocząć
muszę odpocząć
jak masz super sprzet to wejdz na schoup tv
1 714 314. eryka1 2013-09-15 (10:09)
Islandorka
ale dziś sen-deszcz padał a kobieta weszła na dach i spadała z niego ale złapała się komina, dzwoniłam na 112 tel żeby jej pomogli.
TO BYŁ RANO MÓJ WPIS --a tu dziś pali się wieża kościoła w Białymstoku--i runęła
Islandorka
ale dziś sen-deszcz padał a kobieta weszła na dach i spadała z niego ale złapała się komina, dzwoniłam na 112 tel żeby jej pomogli.
TO BYŁ RANO MÓJ WPIS --a tu dziś pali się wieża kościoła w Białymstoku--i runęła
ja się martwię czy mi główna płyta nie padła - tam mnóstwo muzyki,którą kompletowałam dość długo
płyta to serce kompa.
płyta to serce kompa.
jarekvolvo lepszy jak obecnie - nie znam się ktoś wycenił na taką kwotę i tyle,tylko brak karty graficznej.
eryka1 w tamtym roku odeszła mi bliska osoba,szwagierka dla dzieci dała banana takiego dużego ze styropianu do siedzenia,kołysania się./ wyczucie czasu? /Duży żółty - wyglądał jak uśmiech /banan na buzi / dzieci się ciągle o niego kłóciły jak gdyby chciały przypomnieć,że istnieją.Wiem,bełkot być może.Tak patrzę "tak wygląda mój świat" Nie pokazywałam nigdy nikomu jak "paczę" z obawy,że uznają,że ......
Wtedy potrzebowałam dużo uśmiechu,dużo czegoś pozytywnego,dostałam
Wtedy potrzebowałam dużo uśmiechu,dużo czegoś pozytywnego,dostałam
Teraz chcę ograniczyć internet znacznie ograniczyć,odciąć się na jakiś czas,poświęcić uwagę dzieciom,bo ostatnio ciągle mi przypominają,że kochają,tulą, proszą o moje większe zainteresowane,a one są ważne dla mnie.Wczoraj gdy Amelkę uczyłam godz. na zegarze błagała bym nie odpalała kompa dzisiaj,mimo,że obiecałam weszłam na neta ha ha ha i komp mi strzelił cóż za zbieg okoliczności.Jestem zmęczona.Muszę odpocząć,wyłapać równowagę.
ha ha ha na Ciebie zawsze można liczyć - stwierdzam fakt jedynie
mam nie szukać przyczyn i skutków? ale to fajne swojego rodzaju puzzle
witam wszystkich
wczoraj zero trafnych
czy dzis peknie bonus
zbieranie danych - wnioskowanie -> można w odniesieniu do wielu aspektów : polityka,ludzkie umysły,losowość,tyle,że kosztuje masę energii i czasu.
Najfajniejsze ludzkie umysły - składanie ze słów,najdrobniejszych gestów,wyczuwanie emocji nastrojów innych.
To się czasami dzieje automatycznie po za kontrolą.
Sąsiad uderzył Werke,wiedziałam,że nie dam rady,dobrze zbudowany 45 latek, tylko życzyłam -> trzy miechy potem od innego sąsiada dostał taki wpierdol,ze miał szwy na łbie i na ręce samą to mnie przeraża.
Najfajniejsze ludzkie umysły - składanie ze słów,najdrobniejszych gestów,wyczuwanie emocji nastrojów innych.
To się czasami dzieje automatycznie po za kontrolą.
Sąsiad uderzył Werke,wiedziałam,że nie dam rady,dobrze zbudowany 45 latek, tylko życzyłam -> trzy miechy potem od innego sąsiada dostał taki wpierdol,ze miał szwy na łbie i na ręce samą to mnie przeraża.
ja pukon puscilem
czary nie - myślę że to tylko energia ))
bonusa? to temu kto go najbardziej potrzebuje
bonusa? to temu kto go najbardziej potrzebuje
przestań pić to i problem zniknie - znikł mój sąsiad i trawy nie palę
tys wybredny z tego co czytałam
tys wybredny z tego co czytałam
mogę zapalic z wami
dajcię popykać
dajcię popykać
bry-mpaskowicze
po ile u was ziółko
ano popykał by
u mnie od 22-30zeta za gram
http://poznajziola.pl/ziololecznictwo/ziola-na-trzustke-12.html
u mnie nie wiem po ile,a u sąsiada zawsze na krzywy ryj - sąsiad się zmył to i zioła nie ma,a mi się nie chce biegać za
kumple mnie zawsze częstowali
lubiłem się ujarać
raz nawet krzyczałem leżąc na glebie,że jestem ślimak
i tak się czułem
lubiłem się ujarać
raz nawet krzyczałem leżąc na glebie,że jestem ślimak
i tak się czułem
nie poganiaj mnie bo tracę oddech,
nie poganiaj mnie bo gubię rytm
radio wawa tylko polska muzyka
nie poganiaj mnie bo gubię rytm
radio wawa tylko polska muzyka
mi to chce wary rozerwac jak dobre zioło
ja czasem zapale
ale potem lodówka cierpi
opierdziiele wszystko
ale potem lodówka cierpi
opierdziiele wszystko
------
Dobry wieczór.. .
..........................................
Dobry wieczór.. .
..........................................