Wpisy 1 714 481 – 1 714 580
15 września 2013 14:07 → 15 września 2013 18:51, 100 wpisów
agatko bądz tak łaskawa i typuj w profilu!!!
kondziu agatko ulciu
agatko ty to masz rękę!!!
normalnie szczescie się odemnie totalnie odwróciło,już nie pamietam kiedy coś wygrałam,dlategoczas przestac...
Dopisano wygrane multi multi
gratulacje dla wygranych
4/5 nie wysłane ale już trochę doszłam powtorki
Witam wszystkich
Jakies typy?
agatkaa jesteś na chacie ???
jest ktoś na chacie?
mi poszedł komp stacjonarny (cóż z zbieg okoliczności)) aż mi bezpieczniki wywaliło
ale byłego brat pomyślał zawczasu - dostałam super wypasiony zestaw komp,myszka klawiatura bezp.coś koło 5 tysia.no i lapka
muszę odpocząć
muszę odpocząć
jak masz super sprzet to wejdz na schoup tv
1 714 314. eryka1 2013-09-15 (10:09)
Islandorka
ale dziś sen-deszcz padał a kobieta weszła na dach i spadała z niego ale złapała się komina, dzwoniłam na 112 tel żeby jej pomogli.
TO BYŁ RANO MÓJ WPIS --a tu dziś pali się wieża kościoła w Białymstoku--i runęła
Islandorka
ale dziś sen-deszcz padał a kobieta weszła na dach i spadała z niego ale złapała się komina, dzwoniłam na 112 tel żeby jej pomogli.
TO BYŁ RANO MÓJ WPIS --a tu dziś pali się wieża kościoła w Białymstoku--i runęła
ja się martwię czy mi główna płyta nie padła - tam mnóstwo muzyki,którą kompletowałam dość długo
płyta to serce kompa.
płyta to serce kompa.
jarekvolvo lepszy jak obecnie - nie znam się ktoś wycenił na taką kwotę i tyle,tylko brak karty graficznej.
eryka1 w tamtym roku odeszła mi bliska osoba,szwagierka dla dzieci dała banana takiego dużego ze styropianu do siedzenia,kołysania się./ wyczucie czasu? /Duży żółty - wyglądał jak uśmiech /banan na buzi / dzieci się ciągle o niego kłóciły jak gdyby chciały przypomnieć,że istnieją.Wiem,bełkot być może.Tak patrzę "tak wygląda mój świat" Nie pokazywałam nigdy nikomu jak "paczę" z obawy,że uznają,że ......
Wtedy potrzebowałam dużo uśmiechu,dużo czegoś pozytywnego,dostałam
Wtedy potrzebowałam dużo uśmiechu,dużo czegoś pozytywnego,dostałam
Teraz chcę ograniczyć internet znacznie ograniczyć,odciąć się na jakiś czas,poświęcić uwagę dzieciom,bo ostatnio ciągle mi przypominają,że kochają,tulą, proszą o moje większe zainteresowane,a one są ważne dla mnie.Wczoraj gdy Amelkę uczyłam godz. na zegarze błagała bym nie odpalała kompa dzisiaj,mimo,że obiecałam weszłam na neta ha ha ha i komp mi strzelił cóż za zbieg okoliczności.Jestem zmęczona.Muszę odpocząć,wyłapać równowagę.
ha ha ha na Ciebie zawsze można liczyć - stwierdzam fakt jedynie
mam nie szukać przyczyn i skutków? ale to fajne swojego rodzaju puzzle
witam wszystkich
wczoraj zero trafnych
czy dzis peknie bonus
zbieranie danych - wnioskowanie -> można w odniesieniu do wielu aspektów : polityka,ludzkie umysły,losowość,tyle,że kosztuje masę energii i czasu.
Najfajniejsze ludzkie umysły - składanie ze słów,najdrobniejszych gestów,wyczuwanie emocji nastrojów innych.
To się czasami dzieje automatycznie po za kontrolą.
Sąsiad uderzył Werke,wiedziałam,że nie dam rady,dobrze zbudowany 45 latek, tylko życzyłam -> trzy miechy potem od innego sąsiada dostał taki wpierdol,ze miał szwy na łbie i na ręce samą to mnie przeraża.
Najfajniejsze ludzkie umysły - składanie ze słów,najdrobniejszych gestów,wyczuwanie emocji nastrojów innych.
To się czasami dzieje automatycznie po za kontrolą.
Sąsiad uderzył Werke,wiedziałam,że nie dam rady,dobrze zbudowany 45 latek, tylko życzyłam -> trzy miechy potem od innego sąsiada dostał taki wpierdol,ze miał szwy na łbie i na ręce samą to mnie przeraża.
ja pukon puscilem
czary nie - myślę że to tylko energia ))
bonusa? to temu kto go najbardziej potrzebuje
bonusa? to temu kto go najbardziej potrzebuje