Wpisy 1 713 881 – 1 713 980
14 września 2013 23:30 → 14 września 2013 23:59, 100 wpisów
lila trzeba im dokopać
wojtas...to dziwna sprawa bo się wkierwiam i nie wiem na co,jakas podminowana od rana dzisiaj jestem
królowo...my tak-oni tak,My tak-oni srak,My inaczej a oni sruuuuuuu zboki oboki,wykończyć się idzie
02,05,07,52,54,59,63,73
12,14,15,17,18,36,47,48,53,29
31,32,36,68,69,74,75,22,24,57
DOBRANOCKA
12,14,15,17,18,36,47,48,53,29
31,32,36,68,69,74,75,22,24,57
DOBRANOCKA
alex...akurat z TYM CZASEM to nie ma nic wspólnego,Był CZAs i minął już i był karwa las
Jocia:
Ta przyśpiewka ma tytuł:
" Chodziła po polu ".
.......................................
Ta przyśpiewka ma tytuł:
" Chodziła po polu ".
.......................................
45 do powtórki,zaznaczajcie matki i córki
wn..a znasz: Chodziła po polu i zbierała miętę bo to było babsko nieźle pierdolnięte oj dana oj dana mięta znow od rana
jocia-ja też nie mam
dzisiaj zamówiłam na jutro Brunchildę i rano jadę do lasu na grzybymoże się lekko odstresuje bo kogoś w koncu zatłukę
Komentarz gościa z Alegro : Świnie jeszcze dobrze nie pojadły, a tu kurier puka. Maria, córka Teodora z 2 końca wioski, obaczyła go i omdlała z wrażenia. Blask i połysk, że w polaroidach teraz chodzić musze. Pleban chce, żeby mu wino mszalne przelać bo mu mętne.
jocia-tego nie jestem pewien
Lilka-zabierz mnie na grzybnie
jocia...a widzisz karwa jak ja czytam?No i już się znowu wkierwiłam
torsan
dzisiaj ogólnie jestem do dupyczytać nie umiem karwa,myślenie sprawia mi ból,szał normalnie szał
alex
Lilka-znam na to sposób
jocia..mam nadzieję bo aż się sama nie poznaję,już dawno tak nie miałam
alex...Ty pracuj a my się za Ciebie wyśpimy w ciepłym łóżeczku pod ciepłą kołderką
jocia-szkoda,że nie masz córki
Lila a ja sie nawpycham smieciowego jedzenia bo do wujka mcdonalda jade robić nagłośnienie
jocia...wiem,wiem .Jutro będzie dobrze jak do lasu pojadę ,może jakie prawdziwki znajdę to humor się od razu poprawi
Lilka-nie mogę o tym głośno mówić,bo Pasko nie śpi
Lilka-na grzybach Ci pokażę
torsan-słabowczoraj Widzew nie wszedł,dzisiaj Milan i M.City
wojtas-ja dziś miałem na jednym kuponie fajnie z 5 angielskiej Forest Green przegrywało 1:0 i w 90+2 i 90+6 strzelili na 2:1
jociu-możesz patrzeć,Tobie bym też pokazał
jocia..nie wiedziałaś,że to też ja? Oficjalnie kiedys napisałam na czacie,że to mój nik tylko do typowania.Na pewno nie do ubliżania innym .
torsan-to emocje były-i dobrze,że ich ograłeś,trzeba buków kosić