Wpisy 171 375 – 171 474
7 października 2010 14:52 → 7 października 2010 19:26, 100 wpisów
szału nie ma....a TS potwierdza w radio że ogrom wygranych w multimulti tyle że nie mowi że w najniższych strefach finansowych

TS - jak gówno -podobno śmierdzi jakiś czas a potem idzie sie przyzwyczaić
,narka

,narka

byłem na stacji zatankować auto to wzialem 2 lotto i 2 mini na 4 kuponach HARTGE i zobacz co dostałem: 4,12 36 37 38 42 

wczoraj tez mialem numery jeden kolo drugiego i byla lipa ja to bym chcial taka zlota 10 tke jak ten ryszard ech
nawet nie chodzi o to ze kolo siebie, bo sam takie skreslam czesto ale o to ze co biore na chybil trafil to same powtorki - na tym zakładzie 36 38 powtórka
cos maja system ustawiony na lotto 3 liczby koło siebie bo ja juz 2 razy tak mialem a to 19 20 21 a to 27 28 29 i tez byla lipa.
majklasz - w połowie lipca w portalu "Gazeta" był artykuł o szczęściarzach, którzy wygrali w gry liczbowe duże sumy, często wielokrotnie. Było także kilka zdań o losowaniu DL z połowy lat 90tych, kiedy to 1 kwietnia kilkadziesiąt osób na chybił-trafił trafiło 6(wygrane po kilka tys zł). Przedstawiciel TS wymieniony z nazwiska zapytany czy to żart prima aprilisowy jako dowód na to iż byl to żart zwrócił uwagę, że wylosowane liczby na blankiecie DL układały się na kształt koperty. Skoro istnieje taka możliwość i TS w ramach żartu może wylosować dowolnie wybrane liczby, to czy my codziennie nie jesteśmy ofiarami kolejnyc "żartów" TS.
Witam,u mnie w mini lotto z chybika 15,22,27,34,35 czyli automat dwie liczby 15 i 35 powtórzył mi z poprzedniego losowania.Ciekawe ?
elos

ja tam uważam że prowadząca losowanie jest przeciętna żeby nie powiedzieć niezbyt urodziwa...nie ma sie czym podniecać..
podzielam rozmówców , klęska totalna!!od dwóch tygodni nie wygrałem nawet złotówki!!

Przeczytajcie hehe:
http://www.tvn24.pl/-1,1676852,0,1,w-sadzie-walczy-o-3nbspmiliony-znbsplotto,wiadomosc.html
http://www.tvn24.pl/-1,1676852,0,1,w-sadzie-walczy-o-3nbspmiliony-znbsplotto,wiadomosc.html
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
ja też chętnie bym się ugadał z jakąś kobitką w kolekturze żeby mi napisała na odwrocie pustego kuponu że nie ma prawa go przyjąć po czym wpisałbym wygrane liczby i do sądu...
nie tylko totalizator jest winien .ale i kolektorzy którzy nas okradają...w pewnej mnie znanej miejscowości zamknęli kolekturę gdyż grający wygrał 5 tys..a kolektor wypłacił mu kilka setek twierdząc że nie było większej wygranej,klient który wygrał sumę zgłosił kolekturę na Policję i do siedziby!! zamknęli kolekturę lotto w godzinę i właściciela czeka sprawa w sądzie ..tak oto chciał się dorobić na oszustwie pewien właściciel kolektury...
Bedąc przed chwila w kolekturze typ przede mną zawarł 80 zakładów mini lotto za 100 zł szok 

uwarzajcie na kolektorów oszustów, zamykać takich złodziei !!

ja gram dziś w mini i chce żeby pani Rusiecka o 22.15 wyszła w mini tak jak o 14 albo nawet jeszcze krótszej
a ja bym postawił na dziś takie liczby na 2 losowanie. 8-915-16-17-18-19-20-52-68
ładny wynik 80 zak.ciekawe co trafi,a ja zaszaleje i wyśle 1 zakład mini sam liczby zakresle.
poprawiam 8-9-15-16

pewniak 22
poprawiłem na 8-9-15-16-17-18-19-20-52-68

nom ładnie wziął dokładnie 8 kuponów po 10 zakładów na chybił trafił więc ja już mówie nie gram w mini tylko MM zagrałem
Witam.Wszyscy pracownicy lotto zawsze wypowiadają się po losowaniu,żaden nie powie przed losowaniem że dziś zagramy na listonosza,czyli po kopercie,po losowaniu można sobie wszystko wyobrazić,tak jak nie którzy przepowiadali stalowe ptaki,czyli samoloty,i my teraz mamy ich za wielkich przepowiadaczy.Ja dzis 4/10 to się ciesze bo na ogół wszystko obok ale skoro już my gracze mamy taką wiedzę jakie liczby oni puszczą,że po skosie jutro o 14, a na 22 to będzie 8 powtórek,bo tak to wszystko po losowaniach wiemy to tylko czekać, jak znów będzie 60 x 6 trafień wygrane po 33000 zeta.I znów pracownik powie że to taki żart na pierwszy dzień zimy.A niestety tak nie jest,przypadek, szczęście,przeznaczenie,i Bóg wie co jeszcze muszą się zejść w jednym czasie i to na jednym lub kilku graczach.I cała filozofia gry tylko grać i wygrywać,tylko po co jak widać ci wygrywający mają problemy,z miejscem zamieszkania,rodzina wtedy cie odwiedza burząc spokój domowy,sielankę życia codziennego.Ponieważ ja nie chce wygrać wielkiej kasy,więc nie gram,bo gdybym zagrał to cały spokój szlak by trafił,a spokój to ja sobie cenie najbardziej.I tym wesolutkim akcentem kończę swoją wypowiedź ku zadowoleniu innych.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
a ja co dziennie wygrywam w mm po 5 ze\ta bo nie puszczam.To jest ustawiona gra. Tak jak u multipasko. Wiemy ile jest parek,trójek itd obstawionych na każdą grę. Ciągnienia odbywają się na tzw. "stop-klatkę. Tzn. Masz obraz bębna i wpadających kolejno kulek,ale nie masz widoku reszty.Wpada cyfra,stop klatka,potem wpada następna,stop klatka,no a potem masz to wszystko puszczone z tzw."puszki"
a tu masz przykładd z dnia dzisiejszego u nas.u multipasko * 168 pewniaków
* 166 parek
* 165 trójek
* 169 piątek
* 175 dziesiątek
w centrali mają to samo z całego kraju. Wychodzą te które dadzą firmie TOTO zysk.Nie nam graczom Dla nas są "nożyczki do strzyżenia owiec"
* 166 parek
* 165 trójek
* 169 piątek
* 175 dziesiątek
w centrali mają to samo z całego kraju. Wychodzą te które dadzą firmie TOTO zysk.Nie nam graczom Dla nas są "nożyczki do strzyżenia owiec"
popatrzcie na reklamy lotka..."graj tylko w punktach LOTTO" a wygrane padają tam gdzie ich "system nie widzi. Po wsiach,miasteczkach nawet nie powiatowych.Sprawdź czy nie mam racji.
kiedy Wy ludzie w końcu zrozumiecie, że w te gry wygrywają tylko nieliczni. to że nie trafiacie głownych wygrancyh co losowanie to od razu twierdzicie, że wszystko jest ustawiane. na tym to polega... co to byłaby za loteria w której każdy by wygrywał? prawdopodobieństwo wygrania jest bardzo niskie. zwycięża garstka naprawde
u mnie w mieście (powiatowym) jakoś facet trafił 6/6 i to w dodatku przy kumulacji 35 000 000zł
dlatego bym powtórzył dziś te cyfry. za 2,50 zet.8,9,15,16,17,18,19,20,52,68. Co naj wyżej stracisz kolejne 2 i pół złotego, ale one nie są głupie te cyfry.System je już dziś widział.. i "system" nie myśli.
HARTGE - dokładnie
a widzisz znajada sie osoby ktore nie maja szczescia i nie udaje im sie nic trafic to od razu twierdza ze to jest ustawiane
a widzisz znajada sie osoby ktore nie maja szczescia i nie udaje im sie nic trafic to od razu twierdza ze to jest ustawiane
majklasz >>> ale ***y opowiadasz - bez urazy.
Jakie masz dowody,ze nie są ustawiane?
Byłeś widziałeś?
Uczestniczyłeś?
Jakie masz dowody,ze nie są ustawiane?
Byłeś widziałeś?
Uczestniczyłeś?
dowodem jest zbieg okolicznosci ze w prima aprilis trafilo 100 osob szostke? haha ale jaja 

po prostu do gry trzeba podchodzić z dystansem wiadomo że każdy by chciał wygrywać ale tak sie nie da
majklasz >>> więc dlatego zaprzestałam posuwać ***oły ...
Chociaż wiele rzeczy jest dziwnych i ciekawych,które mogą (nie muszą) świadczyć o takim procederze ...
Chociaż wiele rzeczy jest dziwnych i ciekawych,które mogą (nie muszą) świadczyć o takim procederze ...
do MIKOŁÓW...To nie polega na "szczęściu" bo miał je do czasu "handlarz śmiercią" czyli ten od dopalaczy. Lotto musi jak każda firma wypracować zysk,opłacić kolektorów,zus i podatek.A na to MY mu dajemy.
one padają seriami..więc na dzisiaj taki zestaw powtórek 21, 55,58,70,77
prawdopodobienstwo jest tak małe a cena zakładu na MM to 2,50zł
2,50zł x setki tysięcy nietrafionych kuponów = zysk
nietrafionych nie dlatego ze to jest układane tylko dlatego ze trafienie jest mało prawdopodobne - niewazne jakie liczby by wypadły i tak beda do przodu! bo wygrywaja tylko nieliczni
2,50zł x setki tysięcy nietrafionych kuponów = zysk
nietrafionych nie dlatego ze to jest układane tylko dlatego ze trafienie jest mało prawdopodobne - niewazne jakie liczby by wypadły i tak beda do przodu! bo wygrywaja tylko nieliczni
21, 55,58,70,77 i to też nie jest głupie. Zapamiętaj ...Cyfry w LOTTO są jakby w "bębnie" od 1 do 80 i za 80 jest zn jedynka. Nie ma miejsc pustych. Tajemnicą i to nie 100% jest "dmuch" powietrza wypychający kule. (np. co sek,potem pół sekundy,następnie znów sekunda.itd.
majklasz >>> ale Ty w tej chwili mylisz tematy - nie piszemy o prawdopodobieństwie,tylko rozważamy czy losowania są ustawione czy nie,a prawdopodobieństwo zna każdy kto zdołał ukończyć szkołę na poziomie podstawówki ..
o Lotto, Mini Lotto, Joker to już nie mówie wcale bo tam zysk jest pewny.... połowa wpłaconych pieniędzy idzie do TS... im wyższa kumulacja tym więcej ludzi gra i tym wieksze sa zyski... gdyby TS chcial zarabiac to kumulacja raz w tygodniu wynosiła by po 20 000 000zł a jakos ludzie trafiaja przy 2mln 3mln...
jedynie widze sens ustawiania losowan MM ale nie wazne jakie liczby padna i tak TS bedzie do przodu! raz na 10 lat moze sie zdarzyc tak jak kiedys ze musieli doplacac do wygranych ale to sobie odbija na kolejnym losowaniu...
ostatnio 9w zeszłym tygodniu) chodziły 8-18-18-28-38-48-58-68 teraz "4" 14,24,itd.no i "10"
zyski są ogrome co losowanie wygrywa garstka a grają miliony i tak codziennie po dwa razy! nie ma po co ustawiac losowan...
6 000 000zł miesiecznie TS zarabia na Mini Lotto juz z tego moga pokrywac wygrane w MM
gdyby wysłać wszystkie typowania o 14:00 na stawce x1 - kupony kosztowałyby 690zł - wygrane wynoszą 354zł z czego 140zł za 7/10 Neptuna
na 276 osob - jedna trafiła 7/10 - naprawde dobry wynik
9/10 to przy 1 000 000 osób to bardzo dobry wynik
9/10 na 300 typowan to cos niesamowitego
9/10 to przy 1 000 000 osób to bardzo dobry wynik
9/10 na 300 typowan to cos niesamowitego
przecietnie na 300 osob - żadna nie trafi 7/10 wiec naprawde ładne typowania
pomnóżcie srednią razy setki tysięcy zakładów... czy TS zarabia?
pomnóżcie srednią razy setki tysięcy zakładów... czy TS zarabia?slyszeliscie o facecie ze swidnicy jesli przyjma jego racje to juz widze mase podobnych pozwow
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8479364,Walczy_w_sadzie_o_3_mln__bo_Lotto_w_Carrefourze_nie.html
***oły wymyślaja z tymi pozwami - to nie USA....
nie rozumiem jak mozna nie przyjac zakładu...
nie rozumiem jak mozna nie przyjac zakładu...
właśnie ja też tego nie rozumiem może kolektura była po prostu już nie czynna albo jakaś awaria
nie wygra sprawy... kobieta nie ma uprawnien do obsługi Lottomatu to nie może wysłać... nie miała np. przeszkolenia... nie mozna jej zmusic do tego... kolektura nieczynna wtedy..
raz pamietam przyszedlem do kolektury to kobitka tez nie umiala tego obslugiwac i powiedziala ze nie ma uprawnien i ze nie moze obsłużyć...
raz pamietam przyszedlem do kolektury to kobitka tez nie umiala tego obslugiwac i powiedziala ze nie ma uprawnien i ze nie moze obsłużyć...
pewnie jakas kasjerka w Carrefour.... dlatego najlepiej nadawac w typowych kolekturach a nie w jakims monopolowym czy na stacji benzynowej gdzie jeden sie zna na lottomacie a pięciu nie.. u mnie w miscie na stacji Lukoil bardzo czesto lottomat jest "nieczynny"... jak przyjdzie odpowiednia osoba to jest juz czynny..
jutro w poznaniu stadion lecha od 15 tej imprezy wstep wolny hura
mam chęć zagrać w multi na wieczór ale mam wrażenie że znowu bedzie pudło

musisz zdać się na siebie kreśl to co Ci pierwsze na myśl przyniesie
podobna pierwsza myśl jest najlepsza
podobna pierwsza myśl jest najlepsza
ma duże szanse wpaść ale wiadomo jak to jest przed losowaniem a co sie okazuje po losowaniu 

Lech ? Żywiec ? ok ! i 

o to mialo byc