Wpisy 1 712 473 – 1 712 572
13 września 2013 21:19 → 13 września 2013 21:39, 100 wpisów
Lila...
Lila
i więcej juz w tym temacie, przykrym nie mam nic do doania...
i więcej juz w tym temacie, przykrym nie mam nic do doania...
gaja.. pierdołysie raczej nie zabijaja. trzeba byc naprawde odwaznym człowiekiem zeby to zrobić.
no chyba ze robisz to tak zeby okomus zaimponowac bo tacy tez sa
fiolka...
mój teść 82 lata i zaczął palić i małpki se zaczął kupować i chyba już na łeb dostał na maxa a karwa rześki jak nie wiem co.Chciałabym w jego wieku tak wyglądać
Lila...pada deszczyk u ciebie
fiolka polecam bylicę piołun lub szałwię Łatwo dostępne, pobujają a póki legalne są
pozytywne nastawienie do zycia to chyba połowa sukcesu, choc czasem to nie łatwe..
gaja..no on na miękko wszystko bierze,z wszystkiego się śmieje az mnie czasami to jego śmianie wkierwia bo są jakieś granice
zofijka...jak jechałem na wczasy jechałem przez susz
lila ale jak teściu ma 82 lata to juz sedziwy wiek.... rózne rzeczy sie zdarzaja
sorelka...sędziwy,załamał się ostatnio bo wszyscy jego koledzy umierają
sorelka..powiedział,że się tak szybko nie da,nie wiem tylko po co zaczął po 40 latach palić
chociaz poweim ci ze ja ostatni spotkalam swoja nauczycielke z podstawówki . 1903 roxcznik ..... a trzyma sie lepiej niz niejeden 60 latek ,opiekuje sie siostrą- chorą
tak z 10 lat temu jeszcze sie dziećmi opiekowała... szok....
to dopiero człowiek nie do zdarcia
to dopiero człowiek nie do zdarcia
1,77 dziś nie wchodzi
6,10,76 bo każdy ma prawo do marzeń
dziś niestety z powodu wieczornej ulewy musiałam sobie odpuścic grę w realu bo pontonu brak
dziś niestety z powodu wieczornej ulewy musiałam sobie odpuścic grę w realu bo pontonu brak
Najstarsza osoba w polsce ma 116 lat
Lilka pewnie niech sie nie daje..moja babcia podupadła mocno na zdrowiu kiedy wszyscy zaczęli jej czegos zabraniac...bo to juz nie wypada itd.
fiolka niestety, dlatego tak trudno trafic cokolwiek poza 2 złotymi
ja nie wiem jak to jest z tymi starymi emeryturami nauczycielskimi...
gaja..dlatego my mu niczego nie zabraniamy.Karwa 8 razy dziennie na spacerki chodzi a pierwszy to o 6 rano z tego co mama mówiła
dama kier...
sorelka...a za przekroczenie 100 chyba ze 2000 od Państwa dostaje ale nie jestem pewna
a tego tez nie wiem.... w sumie to pierwsze słysze zeby panstwo tak dobrotliwe było
no zaraz losowanko