Wpisy 1 712 435 – 1 712 534
13 września 2013 21:08 → 13 września 2013 21:33, 100 wpisów
cięzka depresja tez prowadzi do samobójstwa...a zachorowac moze kazdy...nie potepiaj...
dama kier , to był kozak co niczego się nie bał , nie z długów , żona chciała odejść , zgineła razem z nim .
gaja..... i w tym rzecz , nie chce byc ciezarem wiec sie zabije i bedzie spokoj... kurde jaki spokoj.... dla mnie jako samobojcy tak
a moje dzieci , maz mama , i reszta?
a moje dzieci , maz mama , i reszta?
marek33...
dama tak samo jak taki ze zabijam sie bo mnie jakis facet nie chce...
juz powiedzmy ze jestewm w stanie zrozumiec ludzi , ktrzy sie zabijaja bo sa śmiertelnie chorzy
ale robia to ze swiadomoscia ze ich odejscie nie zrobi nikomu krzywdy , ze nie zostawia po sobie długów
ja jestem sam i piorę tylko swoje brudy
sorelka , nie wszyscy są chorzy ale twierdzą że to jest ich wybór .
sorelka ja mysle ze to nie jest takie proste...najcienniejsze jest ludzkie zycie...oni decydują sie na krok ostateczny...nikt racjonalnie myślący nie odbiera sobie zycia...
1 712 442. sorelka 2013-09-13 (21:09)
ludzie mają rózny stopiem wrazliwosci czy tego chcą czy nie...jeden zniesie wszystko..drugiego załamuje nawet małe niepowodzenie..
pisze ze moge zabic sie bo mam długi albo dlatego ze mnie ktos tam nie chce
No i znowu jestem Wszystkich przybyłych w czasie mojej nieobecności
moim zdaniem na samobójstwo decydują się ci co mają mało wyobraźni .
medea76...
dama dla ciebie nie.... ale sa ludzie , szczegolnie malolaty co uwazaja ze to koniec ich zycia
dawać losowanko
ostatnie zdanie w tym temacie - ostatnio pod sklepem przysłuchałam się rozmowie babci na oko z 80 lat.Stwierdziła,że już nie chce że zmęczona - doświadczeniem życiowym?
mój przyjaciel był super człowiekiem..był nadwrazliwy...co nie oznacza ze był pierdołą..pomagał kazdemu....dlatego ja jestem daleka od potępiania...to nie jest takie proste wręcz przeciwnie...
Lila...
Lila
i więcej juz w tym temacie, przykrym nie mam nic do doania...
i więcej juz w tym temacie, przykrym nie mam nic do doania...
gaja.. pierdołysie raczej nie zabijaja. trzeba byc naprawde odwaznym człowiekiem zeby to zrobić.
no chyba ze robisz to tak zeby okomus zaimponowac bo tacy tez sa
fiolka...
mój teść 82 lata i zaczął palić i małpki se zaczął kupować i chyba już na łeb dostał na maxa a karwa rześki jak nie wiem co.Chciałabym w jego wieku tak wyglądać
Lila...pada deszczyk u ciebie
fiolka polecam bylicę piołun lub szałwię Łatwo dostępne, pobujają a póki legalne są
pozytywne nastawienie do zycia to chyba połowa sukcesu, choc czasem to nie łatwe..
gaja..no on na miękko wszystko bierze,z wszystkiego się śmieje az mnie czasami to jego śmianie wkierwia bo są jakieś granice
zofijka...jak jechałem na wczasy jechałem przez susz
lila ale jak teściu ma 82 lata to juz sedziwy wiek.... rózne rzeczy sie zdarzaja
sorelka...sędziwy,załamał się ostatnio bo wszyscy jego koledzy umierają