Wpisy 1 712 073 – 1 712 172
13 września 2013 15:07 → 13 września 2013 16:56, 100 wpisów
"Szczęśliwa kolektorka=szczęście"
Wpadam do kolektury i chce puścić MM na wieczór. Tymczasem do kolektorki zawitał gość niewidziany kopę lat. Sciskają się, witają - szczęścia co nie miara.
Chciałem na dodatek 6 zdrapek lotek. Zakręcona ze szczęścia Pani daje mi zdrapki "szczęśliwa liczba", więc ja na to, że mial być lotek, ale niech będzie 3 te i 3 lotek. Suma sumarum dostałem między "och-ami" i "ach-ami" 3 szczeliwe liczby i 3 "Multiforsy".
Zajeżdzam do domu, drapię z córką dwugroszówkami i nic....nic...nic...nic...nic...ostatnia zdrapka "szczęsliwa liczba 2". Mała daje mi swoją dwugroszówkę i....15 PLN
zagrajcie dzisiaj!!!
No ja też z 13-go
Wpadam do kolektury i chce puścić MM na wieczór. Tymczasem do kolektorki zawitał gość niewidziany kopę lat. Sciskają się, witają - szczęścia co nie miara.
Chciałem na dodatek 6 zdrapek lotek. Zakręcona ze szczęścia Pani daje mi zdrapki "szczęśliwa liczba", więc ja na to, że mial być lotek, ale niech będzie 3 te i 3 lotek. Suma sumarum dostałem między "och-ami" i "ach-ami" 3 szczeliwe liczby i 3 "Multiforsy".
Zajeżdzam do domu, drapię z córką dwugroszówkami i nic....nic...nic...nic...nic...ostatnia zdrapka "szczęsliwa liczba 2". Mała daje mi swoją dwugroszówkę i....15 PLN
zagrajcie dzisiaj!!!
No ja też z 13-go
Dzięki nie wiem jak wam się odwdzięczyć ? Stawiam kolejkę wam a co tam a żeby się dobrze pracowało od poniedziałku daj losie. Mój kolega podobno jego brat mi powiedział że 1600 zł zarabia a od niedawna pracuje tam. Ode mnie będzie około 500 m.
Niech ci szczęście wynagrodzi a podobno 13 jest nieszczęśliwy i jak tu wierzyć co ?
Tylko ciekawe czy przyjmie ? Powiedziałem że w soboty i niedzielę nie mogę co drugi tydzień bo do szkoły zobaczymy ale zapisała mnie. Jutro podobno ma zadzwonić przyjemna kobieta widać około 35 lat ładna nawet.
A widzieliście jaki pomnik dzisiaj w Warszawie postawili ?
no i losowanie mi uciekło, ale za to klientów miałam z fajną bo ciekawą zawodowo sprawą
sorelka rzeczywiście niewiele straciłam poza kasą na zakłady bo liczby niestety jak zwykle nie te ... trzeba sobie spisać i sprawdzić
Ja zarobię to wezmę sobie abonament za 49,90 w którym są kanałów dużo sportowych a przed wszystkim Orange Sport gdzie są ciekawe walki przede wszystkim a kanały w prezencie to są na stałe tak ?
dziesiątka na wieczór gotowa,stawka 2
Ja już na gry Lotto około 350 zł wydałem pewnie już przez 4 lata gry co to ma ja się pytam ? Ale teraz tylko w Multi Multi na 10 skreśleń będę grał ewentualnie Mini Lotto a jak wypłata przyjdzie to wszystkiego zaraz nie wydam na Lotto nie nie nie.
Pytanie te kanały na stałe są czy tylko na czas gdy się nie płaci ?
A wy jaki macie abonament Cyfrowego Polsatu ?
My 14.90.
krzysztof c czytaj dokładnie umowę i nie słuchaj tych naciągaczy w salonach
GTA V kto z was kupuje 17.09 ?
Mój kolega ma za 75 zł mówił mi i 11 kanałów sportowych dwa miesiące za darmo a 15 płatne.
Ile najwięcej trafiliście na 10 ? Ja grając 4/10 a tu na stronie 6/10 kilka razy.
Dawano ?
sorelka jak stawiasz co mi powie jutro pani ?
Podobno około 1600 zł na rękę płacą.
Za robienie butów coś przy maszynie miał być robić wiem bo gośc stamtąd mi mówił.
Przyjmie mnie ?
Myślę że dobre ? Dodałem że chcę odciążyć rodziców od płacenia za mnie za szkołę 160 zł na miesiąc.
krzysztof musi sie udac nie ma innej opcji!POWODZENIA:-)
Moja mama uskarża a nigdy przedtem nie że reumatyzm ją wziął jak jej pomóc ? Kosi jej trochę jakby wyszły no nie wiem jak to określić co ? Wiecie co mam na myśli ?
Dziękuje. Jutro postawię szampana jak coś ok ? Albo i dwa i trzy.
Nie.
to niech idzie nie radze na wlasnareke dzialac bo mozna zaszkodzic
Przeziębiła trochę pewnie i tyle.
A co może się jej stać ? Ale ona nie pójdzie znam ją.
oj krzysztof duzy chlopiec jestes wiesz co sie moze stac jak sie czlowiek na wlasna reke leczy i to jeszcze specyfikami od szarlatanów
mozesz jej kupic masc rozgrzewajaca - to wszytsko co na łasna reke
Poboli poboli i przestanie.
A to normalnie że kość wywala trochę ?
zmiana pogody idzie,duza wilgoc i zimno dlatego reumatyzm dal znac:-)
Trzeba teraz dbać o siebie i ciepło ubierać to już nie początek sierpnia tylko prawie połowa września ludzie. My nawet już w picu palimy a wy ?
Dobra ja idę na obiad mielone, ziemniaki i surówka są.
SMACZNEGO
Ale duża wilgotność.
Wystaje jakby np przy nadgarstku co to jest ?
krzysztof nie mam pojecia. niech idzie do chirurga, albo do zwykłego lekarza
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelką. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek: - Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tą mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze
sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali sie między sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie, i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja od 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie..
Panienka pomyślała przez chwilę mówi: - No dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe.
Takie mam życzenie!
Duszek westchnął głęboko i powiedział: -
Pokaż mi jeszcze raz tą je... mapę...
Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek: - Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tą mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze
sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali sie między sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie, i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi: - Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja od 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie..
Panienka pomyślała przez chwilę mówi: - No dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe.
Takie mam życzenie!
Duszek westchnął głęboko i powiedział: -
Pokaż mi jeszcze raz tą je... mapę...
To miała dobre wymagania.
Nowe wcielnie...M77.
.................................
.................................
8,9,12,13,17,18,23,24,25,42 cyferki na 22
Ojej. Zabrakło literki: wcielenie .>> tak powinno być.. .
................................................
................................................
Kto mieszka między Warszawą a Białymstokiem to ma pecha.. .
Od rana leje tam deszcz.. .
---------------------------------------------
Od rana leje tam deszcz.. .
---------------------------------------------
Dama kier.. .
..................................
..................................
Za oknem +12.
...............................................
...............................................
Są tu może wolne kobiety ?
Bo szukam jestem wolny.
Była jedna, jak czytałem, nawet modelka, ale podobno wyjechała
edek /z fabryki kredek/
cztery takie czwórki były
07,08,09,10
14,15,16,17
23,24,25,26
26,27,28,29
cztery takie czwórki były
07,08,09,10
14,15,16,17
23,24,25,26
26,27,28,29
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."
Uważam że dałbym radę tylko co do oddania pieniędzy to nie wszystko całą wypłatę a pił bym nie nałogowo ale od czasu do czasu. A co nie masz nikogo ?