Wpisy 1 711 828 – 1 711 927
13 września 2013 12:28 → 13 września 2013 13:07, 100 wpisów
Lila robi,ale akurat tak sie układa,ze faceci sa dla Was za dobrzy ;p
kaznozieja cos ci powiemm ja kiedys zrobilam test dla swojego idealnego meza, ktory mowiłze ja bedac w domu z blizniakami ni cnie robie
zostawiłam go na jeen dzien z dzieczynkami- zdrowymi nie zabkujacymi.... napisalam mu co ma zrobić.....
i co po 40 minutach dzwonil zebym juz wrócila bo on nie daje rady
i co po 40 minutach dzwonil zebym juz wrócila bo on nie daje rady
sorelka..mogłaś go zostawić na cały dzień z dziećmi to by zobaczył czy nic się przy bliźniakach nie robi
a ja jakims cudem zawsze i ugotowałam ipoprzatalam i upralam i zieci były czyste i nakrmione.... cud! no cud
Na razie.
lila wystarczy jedno dziecko ..... nie trzeba blizniakow do testu
no i jeszze mi sie zebrało od tesciowej ze jak mogłam jej synka zostawic samego z dwojka malych dzieci
sorelka..oni w gębach mocni a jak przyjdzie co do czego to płacz i zgrzytanie zębami
faceci sie naprawde staraja,a Wy robicie problemy o jedne skarpetki pod łozkiem ;p
a jego najlepszy tekst? dzieci sa bardziej moje niz jego bo wszakże plemnik jest mniejszy niz komórka jakowa
sorelka też tak sądze ze dzieci sa bardziej od kobiet by nie było kto je urodził
kaznodzieja...facet który zostawia smrodki pod łóżkiem to bałaganiarz U mnie nigdy się nie zdarzyło,żebym spod wyra jakieś skarpety wyciągała.Od tego jest kosz na brudną bieliznę a nie miejsce pod łóżkiem.
Lila to byl przykład,ze kobiety tylko szukaja zeby sie do czegos doczepic;p
tylko ze wy faceci progbolu macie tak niski ze przy byle ukłuciu mdlejecie a porod... matko nie wyobrazam sobie tego- zakladaja ze to fizycznie było by mozliwe
trisetum..pod łóżkiem?ja myślałam,że w łazienkach takie kosze przeważnie stoją
kaznodzieja..to ja jestem chyba jakaś nienormalna bo się prawie w ogóle nie czepiam chociaż czasami się zdarza,ale rzadko
Mnie sie żona czepia o palenie w sypialni,do kuchni chodzic musze
witam wszystkich
no bez jaj lilka....w sypialni ma być swieżo i czysto...tam ma sie odpocząć podczas snu a ni męczyć...
kaznodzieja i ma rację.W sypialni żona chce mieć czyste powietrze.Ciesz się,że pozwala palić w kuchni bo ja gonię palących na ogród
cyferki na 14 2,6,8,10,25,33,65,66,67
niektórzy chyba przesadzili, bo zdaje się, że mają po ustawie śmieciowej kosz na mało śmierdzące rzeczy,
bardziej śmierdzące,
takie, w których da się jeszcze chodzić
oraz takie, które juz tylko wyprać mozna
bardziej śmierdzące,
takie, w których da się jeszcze chodzić
oraz takie, które juz tylko wyprać mozna
sorelka tak,najlepiej zimą na balkon ;p
lila
może po prostu nie potraficie zrozumiec ze biednemu facetowi tez sie cos nalezy ;p
sorelka..i masz rację.Fajki śmierdza jak cholera.Śmierdzi mi mimo,że sama paliłam
ale ja nie musze sie truc z takim kims prawda? masz nałog to sobie radz z nim sam a mnie nie truj
kaznodzieja a Ty musisz zrozumieć,że żonie smród papierosów przeszkadzaChcesz zapalić idź na zakupy zapal po drodze albo na balkonie
ale fakt....faceci mają tzw. ulubione rzeczy, których jak im żona nie wyrzuci, albo przypadkiem ze szmatą nie pomyli, to sie ich nie pozbedzie
sorelka tyś cięta na facetów jak żyleta,to widać na 100kilometrów,już w pisowni można to wyczuć szkoda mi tego który się do ciebie zbliży
jak mieszkalam w bloku to czulam ten smrodek od sasiadow co mieszkali 3 pietra nizej
Lila tak,najlepiej na zakupy,wykorzystac go do maximum ; /
tris ale ja nie szukam faceta- nie jest mi do nieczeo potrzebny
znow zaczyna padac w zakopanym
kaznodzieja a jak kobieta tacha kilak kilogramow zakupow to dobzre?
kaznodzieja...zakupy to był przykład.Chcesz zapalić idź na balkon,z psem na spacer jak masz psa,na dwór,do kibla a ta sypialnię zostaw żonie nie zasmrodzoną
sorelka,ktos musi byz zaopatrzeniowcem w domu ;p
niedaleko mieszkam
tris .. gdybys przeszedl z kobeta to samo co ja z exem tez nie mialbys ochoty na kolejna pomylke
trafil mi sie wyjatkowy typ... i nikomu nawet jego kolejnym zonom nie zyczylam kogos takiego.
sorelka..bo zajebiście źle trafiłaś.Ale nie wszyscy faceci to mendy społeczne
lila masz racje
sorelka..ja Tobie życzę z całego żeby Ci się jednak jeszcze kiedyś zachciało poznać jakiegoś fajnego facecika
Miłego dnia wszystkim i dobrych trafien
poza tym poza jednym zwiazkiem wśrod moich znajomych jakos wszyscy faceci pasuja do obrazu exa..
skresliłem mm 10 skreslen i tak zapomniałem kupony i na ch/t zagrałem
ja podobnie triset
ale liczby pamietałem...może za duzo sie nie pomyslilem w zestawach
ale liczby pamietałem...może za duzo sie nie pomyslilem w zestawach
jeszcze 1 zł musze oddać jutro bo mi kasy brakło a nie miała wydac z 100zł
Gracz z miejscowości Wadowice wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Szybkie 10
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
coś TS przy okazji 13-go sie reklamuje...może puscili wiecej wygranych zdrapek
Dzień Dobry wesołej kompanii TSholików
Wszystkich obecnych wpisami i wzrokiem
Wszystkich obecnych wpisami i wzrokiem