Wpisy 1 711 619 – 1 711 718
13 września 2013 11:22 → 13 września 2013 12:01, 100 wpisów
dobry
z telewizorami jest tak jak z paliwami na naszych stacjach,,,niby wszystko to samo bo w wiekszości od orlenu,lotosu a jednak,,,są lepsze o do dupy,tv niby maja w większości te same bebechy a jednak co firma to firma ja od 10 lat tylko philips i wszystkie śmigają a co do lg to słyszałem negatywne opinie,zresztą siostrzenica ma lg 3D i wszystko to gówno warte
z telewizorami jest tak jak z paliwami na naszych stacjach,,,niby wszystko to samo bo w wiekszości od orlenu,lotosu a jednak,,,są lepsze o do dupy,tv niby maja w większości te same bebechy a jednak co firma to firma ja od 10 lat tylko philips i wszystkie śmigają a co do lg to słyszałem negatywne opinie,zresztą siostrzenica ma lg 3D i wszystko to gówno warte
http://www.youtube.com/watch?v=A9HAVvlVp1U&list=RD02JrpCR0rkEgQ
Isa-posłuchaj tego co jedna to ładniejsza
Isa-posłuchaj tego co jedna to ładniejsza
zalezy ile tego tv ogladaszjak 24 h to wiadomoze sie szybciej zuzyje, jak stoi kolo kaloryfera tez, jak jest zalewany tez
http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-42la620s-8-x-okulary-3d.bhtml?from=td&utm_source=promocyjni.pl&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=%28TradeDoubler%29&utm_content=%2Fgazetki%2F10385-promocja-pierwsza-klasa-gazetka-promocyjna%3Fmode_id%3Dinteria_sg%26slot%3D2%26source%3Dwidget#opinie
nad tym sie zastanawiałem,ale sam juz nie wiem
nad tym sie zastanawiałem,ale sam juz nie wiem
My mamy mini HD za 14.90 ale chyba przy nowym TV trzeba będzie wsiąść ten droższy za 49.90 Familijny Max HD bo mi zależy na kanale najbardziej Orange Sport bo tam pokazują walki Klitschko i Floyda Mayweathera Jr którego z kolegą jesteśmy kibicami od kilku lat.
sorelka tylko wiesz oglądanie filmów na 20 letnim tv a na nowym to róznica jest
Tak pani się pytam bo szukam dziewczyny.
krzysztof moje córki maja po 13 lat i raczej nie szukaja chłopaka
widze u ojca sa dwa plaskei - nie lubie tamogladac tv bo mnie oczy i glowa od razu boli
krzysztof - ja bym nie chciala dla swoich córek takiego faceta jak ty.
Tylko że my chcemy kupić z Awansu bo taty nie przekonuje coś mediaexpert cały. Zaraz stamtąd weźmiemy zaraz PS3 Super Slim 500 GB z GTA V na razie. I ma być w moim pokoju na moim komputerem na przeciwko mojego łózka zajebiście co ? Bo pokój w którym jest stary TV jest trochę mały a po za tym miejsce by było tylko przy oknie a słyszałem że nie dobrze jak słońce wali na TV prawda ?
no ale bez przesady. one znaja swoja wartosc.... a krzysztof jst na poziomie dzicka z 3 klasy jak nie lepiej
maja powazniejszych koelgow w klasie.... ich koledzy w p3 przestali grac juz dawno
Mój kolega w moim wieku i też gra w PS3.
Nie tylko teraz dzieci grają starsi też jak byś chciała wiedzieć dla dla twojej wiadomości.
W jakie gry ?
No niech tylko o tym myślą a nie o szkole i obowiązkach.
wiesz moje dziewczyny maja cel w zyciu i daza do realizacji w trakcie wakacji sa wakacje i i czas naluz rakcie szkoly jest szkoła, jak sie chce cos osiagnać to trzeba walczyc
a jka ktos jest dobrze zorganizowany to i na przyjemnsci znajdzie czas
Ja jeszcze nie mam tego to nie gram non stop i oczywiście będę się ograniczać. A poza nawiasem jak nigdy nie miałem dziewczyny i co ? Niedawno poznałem fajną może coś z tego będzie tylko nie wiem czy coś jej dać powiedzieć żeby wiedziała że zależy mi na niej 17 lat w grudniu 18.
Ty myśl jak poprawić oblaną maturę a póżniej o konsoli.
Niet Cie do roboty nie weźmie jak w CV wpiszesz -umiejętnośc gry na PS 3
Niet Cie do roboty nie weźmie jak w CV wpiszesz -umiejętnośc gry na PS 3
Ja skończyłem Technikum Agrobiznesu bez zawodu i matury a teraz idę do II Policealnego Studium Zawodowego na kierunku Technik Administracji szkoła platana 160 zł miesięcznie.
I staż będę miał w gimnazjum jak koledzy niedługo tylko jak będą pieniądze w PUP.
no i po co ci to technikum ani zawodu ani matury... doskonały wybór
A co miałem zrobić ?
Mogłem jeszcze pójść do szkoły ochroniarskiej do Grudziądza Delta się nazywa nawet tam był ale jednak zrezygnowałem.
W
W przyszłym roku raczej.
sorelka..bolą Cię oczy od TV? Pewnie za duży telewizor a za mały pokój.
Jako co ? Ja złożyłem CV w fabryce która niedawno powstała u nas niedaleko mnie gdzie buty robi Kolmax nie wiem czy kojarzycie powiedzieli że będą potrzebować ludzi ale jakoś ponad miesiąc i nie oddzwonili.
faceci zawsze albo duza fura albo wypasiony tv a w glowie sieczka
Do jakiej ?
hehe i czekasz miesiac ze zadzwonia wez tyłek w troki i idz zapytaj...
Czyli co robić ?
Już dość się tam najeździłem dość basta ok ?
sorelka/a widze że jednak masz pojechane na chłopów tylko dlaczego na wszystkich
http://kolmax-kolcz.pl/
sorelka...52"? to powinno się siedzieć od niego w odległości 4-6,6 m.
Lila ten emotek z płaczem jakoś tak sam powstał przy tych znakach
Może pojadę zaraz ? Albo zadzwonię lepiej.
A 40 ?
krzysztof jak ci zalezy to musisz jeżdzic ijezdzic az siciezke wydpczesz..... jak nie drzwiami to oknem .. do skutku
Starczą 3 m ?
Lila/zwłaszcza pierwsze "płaskie" tv powodowały że oczy szybko sie męczyły nawet przy 40" teraz juz tak nie ma
sorelka...podobno jak się patrzy z bliska na duzy obraz,gałki często latają żeby nadążyć jak obraz drga ,często rusza się baniakiem i dlatego te bóle
trisetum....nom zgadza się.Z pewnej odległości mnie nie bolały a jak za blisko usiadłam to głowa do remontu
Facet próbuje wyrzucić teściową przez balkon.
Pod balkonem przechodzi sąsiad i krzyczy:
- Panie, zabijesz pan człowieka!
- To się pan odsuń!
Pod balkonem przechodzi sąsiad i krzyczy:
- Panie, zabijesz pan człowieka!
- To się pan odsuń!