Wpisy 171 146 – 171 245
6 października 2010 07:03 → 6 października 2010 18:48, 100 wpisów
Zadanie na dziś - obronic fotek lidera parek. Tylko ze dzis kompletnie nei mam zadnych pewnych liczb...

Gała ,,,widzę nadal cieniutko u Ciebie

Popraw się .

pozdrawiam
Dzień Dobry. :-)
Miłego dnia życzę.. .
Miłego dnia życzę.. .

Witaj Wedrusiu 
W jakiej części wszechświata obracasz się obecnie ?

W jakiej części wszechświata obracasz się obecnie ?
Jasiu staram się wyjść z tego dołka ale jakoś nie mogę, do czasu pozdrawiam
jakoś lotto nie krzyczy z reklam ile to można nawygrywać jutro
wiadomo że mniej niż zwykle obiecują
nasze przegrane w MM to zbieranie tego co muszą dokładać do pewniaka za 6/6 bez kumulacji czyli 2 mln zł, a patrząc na to ile ostatnio z pojedynczą kumulacją ktoś trafił to jak 1 mln się uzbiera to max resztę dokładają, a jak widać ciągle ktoś trafia bez kumulacji

wiadomo że mniej niż zwykle obiecują

nasze przegrane w MM to zbieranie tego co muszą dokładać do pewniaka za 6/6 bez kumulacji czyli 2 mln zł, a patrząc na to ile ostatnio z pojedynczą kumulacją ktoś trafił to jak 1 mln się uzbiera to max resztę dokładają, a jak widać ciągle ktoś trafia bez kumulacji

Witam Was i życze miłego Dnia oraz wysokich wygranych Jak ktoś będzie mnie szukał jestem u siebie.

cześć Darku
ja dałem sobie na wstrzymanie z MM bo nie będę sponsorował lotto jak sam mam potrzebę - PASS
ja dałem sobie na wstrzymanie z MM bo nie będę sponsorował lotto jak sam mam potrzebę - PASS
na dziś proponuję:
04-05-13-65-80
może to nie 10/10 ale jakby komuś weszło to zawsze 700 zł
04-05-13-65-80
może to nie 10/10 ale jakby komuś weszło to zawsze 700 zł

wczoraj aj przyszłam z pracy zmęczona tak bardzo że nie miałam siły iść wysłać lotka zawsze wysyłam a mam zachowany kupon z soboty jak dzisiaj sprawdziłam to łzy mi poleciały ale życie idzie dalej trzeba się pogodzicie kiedyś ktoś napisał że głogów to miasto cudów i to prawda
motylek - teraz poczytałem i ja również GRATULUJĘ
i ŻYCZĘ aby na żywo ogolić totalizator na 6/6
pozdrawiam
i ŻYCZĘ aby na żywo ogolić totalizator na 6/6
pozdrawiam
witam
motylek>>
mam nadzieję,trzymam kciuki, że na tym kuponie nie masz max-a, bo (z doświadczenia swojego) - zawsze to lżej, nie trafić mniej niż nie trafić więcej
Jeśli niestety masz większego pecha - to pomyśl, że TYM razem nie udało się wysłać, ale NASTĘPNYM - będzie lepiej
pzdr
motylek>>
mam nadzieję,trzymam kciuki, że na tym kuponie nie masz max-a, bo (z doświadczenia swojego) - zawsze to lżej, nie trafić mniej niż nie trafić więcej
Jeśli niestety masz większego pecha - to pomyśl, że TYM razem nie udało się wysłać, ale NASTĘPNYM - będzie lepiejpzdr
jestem cierpliwa i wierze ze tak będzie mąż mój to mówi że jestem uzależniona od totalizatora
bo ja nic null . Kupiłem dziś 3 zdrapki zdrapmana ale oczywiscie nic w nich nie było ale brelok dostalem hehe 

właśnie leży przede mną kupon 2zakłady 1 zakład pełna 6 2zakład 4peła staruszek poszedł się przejsc z żalu
ja jak wiem ze nie bede mogl zagrac to zawsze puszczam na pare losowań swoje liczby
motylku,nie myśl już o tym
z własnego doświadczenia
wiem jak ciężko przeżyć taką sytuację
ja miałam tak z pełną 8-mka w multi
przyszłam zmęczona z pracy,nie wysłałam,weszła menda pełna 8-mka
ale cóz 22tysia z milionami?nie ma porównania
mimo wszystko 3dni chodziłam i płakałam
widocznie tak miało być
życzę Ci dużo uśmiechu,mimo wszystko
z własnego doświadczeniawiem jak ciężko przeżyć taką sytuację
ja miałam tak z pełną 8-mka w multi
przyszłam zmęczona z pracy,nie wysłałam,weszła menda pełna 8-mka
ale cóz 22tysia z milionami?nie ma porównania
mimo wszystko 3dni chodziłam i płakałam
widocznie tak miało być

życzę Ci dużo uśmiechu,mimo wszystko

To są te słynne - stałe, wykreślone, nie wysłane 
Z kolei ja, dla uniknięcia podobnych sytuacji, i dlatego,że doszedłem do wniosku, żeby nie trzymać się "stałych", "pewnych", "ulubionych" liczb, unikam wysyłania na kilka i wręcz staram się nie pamiętać, jakie wykreślałem poprzednio...
Też - nie pomaga

Z kolei ja, dla uniknięcia podobnych sytuacji, i dlatego,że doszedłem do wniosku, żeby nie trzymać się "stałych", "pewnych", "ulubionych" liczb, unikam wysyłania na kilka i wręcz staram się nie pamiętać, jakie wykreślałem poprzednio...
Też - nie pomaga

Motylku! Bardzo, ale to bardzo Ci współczuję. Ja miałem kiedyś podobny przypadek, tylko akurat nie z wysłaniem kuponów (bo je wysłałem), tylko nie posłuchałem się podszeptu wewnętrznej intuicji. Skreślałem 6 liczb, tak z głowy, brałem te, które jakoś ostatnio wzrokowo mi się opatrzyły. Skreśliłem 5 i pozostała mi jedna - ta ostatnia. Coś wewnątrz podpowiadało mi , by skreślić 44, ale na kuponie dziwnie to by wyglądało. Skreśliłem więc 40. Trafiłem 5-tkę, a zamiast tej 40 było 44.
Wygrałbym 2 mln. zł, było to losowanie z dnia 08.12.1999r. Do dzisiaj pamiętam wszystko, jakby ten pech był wczoraj i nie mogę sobie darować, że nie posłuchałem się tego wewnętrznego podszeptu. Ale tak chyba miało być...
Wygrałbym 2 mln. zł, było to losowanie z dnia 08.12.1999r. Do dzisiaj pamiętam wszystko, jakby ten pech był wczoraj i nie mogę sobie darować, że nie posłuchałem się tego wewnętrznego podszeptu. Ale tak chyba miało być...
dziękuję za słowa otuch trzeba się wziąć w garści i dalej grać i co ma być to będzie
Wczoraj w Lotto padła taka sama szóstka jak 15.06.2010. Oprócz liczby 7 

Witajcie
...poniżej numery na 14 z automatu...może komuś się przydadzą, pewnie same oboki dostałam
37,46,47,48,50,51,55,62,63,78
7,19,23,25,32,43,48,51
22,36,39,50,58
34,37,51,64,79
...poniżej numery na 14 z automatu...może komuś się przydadzą, pewnie same oboki dostałam
37,46,47,48,50,51,55,62,63,78
7,19,23,25,32,43,48,51
22,36,39,50,58
34,37,51,64,79
mało czasu na cyferki , a do tego cały czas wtopa.(dobrze że nie gram w realu)
06,07,14,37,39,47,64,76,79

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 16,21,23,26,27,29,32,37,46,51,58,59,61,62,63,69,72,75,76,80 - Plusem jest liczba: 75
Jak szło to szło pięknie, a jak nie idzie to nie idzie. Zastanawiam się czy iśc wieczorem do kolektury... .
witam ja o 14:00 miałem 4/10 z plusem

My mu dychę - on nam osiem ?
Pomylili...,zdecydowanie, o tej porze - 69, zdecydowanie, nie powinno być
Pomylili...,zdecydowanie, o tej porze - 69, zdecydowanie, nie powinno być
o 14 w MM 5/10...POZDRAWIAM
szkoda że nie wpadła chociaż jeszcze jedna ale zobaczę wieczorem może będzie lepiej

już niedługo symboliczna data 10.10.2010 trzeba będzie coś pomyśleć z tej okazji

przypominam że ta data przypada w niedzielę kiedy losowane jest same multi multi

kumulacja 10 może zaprocentuje w multi multi plus a jeszcze jakby tak dać 10/10 kto wie...? A najlepsze by było jakby w dzień liczba 10 była plusem

witam cię krysia

fajny macie temat
ja mam nadzieję ,że w tym dniu moja kumpela urodzi córeczkę (bedę chrzestną

ja mam nadzieję ,że w tym dniu moja kumpela urodzi córeczkę (bedę chrzestną

na multipasko w dziale typowania a póżniej bilans też nie za dużo osób trafiło 6/10 a powyżej nikt.
to życzę wszystkim powodzenia w wieczornym multi multi plus i jokerze to ja zmykam cześć

za
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3209.htm
------
To się po prostu w głowie nie mieści.
Multi Multi: w 2010 roku wygraliście ponad 31 500 000 razy!
------
31 500 000 x

jasne jakoś nie wygrałem w MM więcej niż 12 zł a może to chodzi o wygrane 2zł to owszem dość często wygrywam 

HARTGE >>
Specjalnie, dlatego właśnie napisali - razy - a nie złotych
Specjalnie, dlatego właśnie napisali - razy - a nie złotych

Zelus głowa do góry, nie poddawaj się,są takie chwile że
,ale pomyśl że właśnie wieczorem wylosują Twoje liczby. Piszę tak bo ja w ten sposób przegrałem "siódemkę" na szczęście bez plusa. Mój typ na wieczór: 36,41,44,79
,ale pomyśl że właśnie wieczorem wylosują Twoje liczby. Piszę tak bo ja w ten sposób przegrałem "siódemkę" na szczęście bez plusa. Mój typ na wieczór: 36,41,44,79Odjąć z tego WYGRANE po dwa złote - czyli przegrane i ...
i 
ale -
ja nie pękam, prędzej, czy później się pomylą...
"z kasetami", albo czytając wylosowane...
i 
ale -
ja nie pękam, prędzej, czy później się pomylą...
"z kasetami", albo czytając wylosowane...

dokładnie ja tez jestem na - wygrana 2 zł nic nie daję bo i tak trzeba dopłacic 

Nie ma się co przejmować, bo dzięki badaniom prowadzonym przez ts wiemy, ile razy wygraliśmy i gdzie trzeba przechowywać pukony 

tak bardzo dobry 

korn nie mam głowy do numerków wczesne wstawanie wystarczająco męczy moje szare komórki

hmmm jeśli o 4 20 to tak jak ja

Cześć Wszystkim,jak tam idzie granie ??
Ja strajkuję i myślę nad założeniem nowej
partii np.PPSL(Polska Partia Strajkujących Luzaków),
POS(Polska Obrona Strajkujących),PPis(Polskie Prawo i Strajk)
SSLD(Swoboda Strajku dla Ludzi Dokształconych),nie wiem
którą nazwę wybrać ??
Ja strajkuję i myślę nad założeniem nowej
partii np.PPSL(Polska Partia Strajkujących Luzaków),
POS(Polska Obrona Strajkujących),PPis(Polskie Prawo i Strajk)
SSLD(Swoboda Strajku dla Ludzi Dokształconych),nie wiem
którą nazwę wybrać ??
no to prawie tak samo
nie cierpię tej zmiany
szpicbródka
każda nazwa super
nie cierpię tej zmiany
szpicbródka
każda nazwa super
oj ja też zimą nie lubie najbardziej latem jest o wiele lepiej z wstawaniem