Wpisy 171 139 – 171 238
5 października 2010 23:28 → 6 października 2010 18:37, 100 wpisów
w tym zakładzie typowałem parki 1,4<> 1,18<> 1,42 i dwie weszły co mi dało trójkę bo liczba 1 była wspólną
Zadanie na dziś - obronic fotek lidera parek. Tylko ze dzis kompletnie nei mam zadnych pewnych liczb...

Gała ,,,widzę nadal cieniutko u Ciebie

Popraw się .

pozdrawiam
Dzień Dobry. :-)
Miłego dnia życzę.. .
Miłego dnia życzę.. .

Witaj Wedrusiu 
W jakiej części wszechświata obracasz się obecnie ?

W jakiej części wszechświata obracasz się obecnie ?
Jasiu staram się wyjść z tego dołka ale jakoś nie mogę, do czasu pozdrawiam
jakoś lotto nie krzyczy z reklam ile to można nawygrywać jutro
wiadomo że mniej niż zwykle obiecują
nasze przegrane w MM to zbieranie tego co muszą dokładać do pewniaka za 6/6 bez kumulacji czyli 2 mln zł, a patrząc na to ile ostatnio z pojedynczą kumulacją ktoś trafił to jak 1 mln się uzbiera to max resztę dokładają, a jak widać ciągle ktoś trafia bez kumulacji

wiadomo że mniej niż zwykle obiecują

nasze przegrane w MM to zbieranie tego co muszą dokładać do pewniaka za 6/6 bez kumulacji czyli 2 mln zł, a patrząc na to ile ostatnio z pojedynczą kumulacją ktoś trafił to jak 1 mln się uzbiera to max resztę dokładają, a jak widać ciągle ktoś trafia bez kumulacji

Witam Was i życze miłego Dnia oraz wysokich wygranych Jak ktoś będzie mnie szukał jestem u siebie.

cześć Darku
ja dałem sobie na wstrzymanie z MM bo nie będę sponsorował lotto jak sam mam potrzebę - PASS
ja dałem sobie na wstrzymanie z MM bo nie będę sponsorował lotto jak sam mam potrzebę - PASS
na dziś proponuję:
04-05-13-65-80
może to nie 10/10 ale jakby komuś weszło to zawsze 700 zł
04-05-13-65-80
może to nie 10/10 ale jakby komuś weszło to zawsze 700 zł

wczoraj aj przyszłam z pracy zmęczona tak bardzo że nie miałam siły iść wysłać lotka zawsze wysyłam a mam zachowany kupon z soboty jak dzisiaj sprawdziłam to łzy mi poleciały ale życie idzie dalej trzeba się pogodzicie kiedyś ktoś napisał że głogów to miasto cudów i to prawda
motylek - teraz poczytałem i ja również GRATULUJĘ
i ŻYCZĘ aby na żywo ogolić totalizator na 6/6
pozdrawiam
i ŻYCZĘ aby na żywo ogolić totalizator na 6/6
pozdrawiam
witam
motylek>>
mam nadzieję,trzymam kciuki, że na tym kuponie nie masz max-a, bo (z doświadczenia swojego) - zawsze to lżej, nie trafić mniej niż nie trafić więcej
Jeśli niestety masz większego pecha - to pomyśl, że TYM razem nie udało się wysłać, ale NASTĘPNYM - będzie lepiej
pzdr
motylek>>
mam nadzieję,trzymam kciuki, że na tym kuponie nie masz max-a, bo (z doświadczenia swojego) - zawsze to lżej, nie trafić mniej niż nie trafić więcej
Jeśli niestety masz większego pecha - to pomyśl, że TYM razem nie udało się wysłać, ale NASTĘPNYM - będzie lepiejpzdr
jestem cierpliwa i wierze ze tak będzie mąż mój to mówi że jestem uzależniona od totalizatora
bo ja nic null . Kupiłem dziś 3 zdrapki zdrapmana ale oczywiscie nic w nich nie było ale brelok dostalem hehe 

właśnie leży przede mną kupon 2zakłady 1 zakład pełna 6 2zakład 4peła staruszek poszedł się przejsc z żalu
ja jak wiem ze nie bede mogl zagrac to zawsze puszczam na pare losowań swoje liczby
motylku,nie myśl już o tym
z własnego doświadczenia
wiem jak ciężko przeżyć taką sytuację
ja miałam tak z pełną 8-mka w multi
przyszłam zmęczona z pracy,nie wysłałam,weszła menda pełna 8-mka
ale cóz 22tysia z milionami?nie ma porównania
mimo wszystko 3dni chodziłam i płakałam
widocznie tak miało być
życzę Ci dużo uśmiechu,mimo wszystko
z własnego doświadczeniawiem jak ciężko przeżyć taką sytuację
ja miałam tak z pełną 8-mka w multi
przyszłam zmęczona z pracy,nie wysłałam,weszła menda pełna 8-mka
ale cóz 22tysia z milionami?nie ma porównania
mimo wszystko 3dni chodziłam i płakałam
widocznie tak miało być

życzę Ci dużo uśmiechu,mimo wszystko

To są te słynne - stałe, wykreślone, nie wysłane 
Z kolei ja, dla uniknięcia podobnych sytuacji, i dlatego,że doszedłem do wniosku, żeby nie trzymać się "stałych", "pewnych", "ulubionych" liczb, unikam wysyłania na kilka i wręcz staram się nie pamiętać, jakie wykreślałem poprzednio...
Też - nie pomaga

Z kolei ja, dla uniknięcia podobnych sytuacji, i dlatego,że doszedłem do wniosku, żeby nie trzymać się "stałych", "pewnych", "ulubionych" liczb, unikam wysyłania na kilka i wręcz staram się nie pamiętać, jakie wykreślałem poprzednio...
Też - nie pomaga

Motylku! Bardzo, ale to bardzo Ci współczuję. Ja miałem kiedyś podobny przypadek, tylko akurat nie z wysłaniem kuponów (bo je wysłałem), tylko nie posłuchałem się podszeptu wewnętrznej intuicji. Skreślałem 6 liczb, tak z głowy, brałem te, które jakoś ostatnio wzrokowo mi się opatrzyły. Skreśliłem 5 i pozostała mi jedna - ta ostatnia. Coś wewnątrz podpowiadało mi , by skreślić 44, ale na kuponie dziwnie to by wyglądało. Skreśliłem więc 40. Trafiłem 5-tkę, a zamiast tej 40 było 44.
Wygrałbym 2 mln. zł, było to losowanie z dnia 08.12.1999r. Do dzisiaj pamiętam wszystko, jakby ten pech był wczoraj i nie mogę sobie darować, że nie posłuchałem się tego wewnętrznego podszeptu. Ale tak chyba miało być...
Wygrałbym 2 mln. zł, było to losowanie z dnia 08.12.1999r. Do dzisiaj pamiętam wszystko, jakby ten pech był wczoraj i nie mogę sobie darować, że nie posłuchałem się tego wewnętrznego podszeptu. Ale tak chyba miało być...
dziękuję za słowa otuch trzeba się wziąć w garści i dalej grać i co ma być to będzie
Wczoraj w Lotto padła taka sama szóstka jak 15.06.2010. Oprócz liczby 7 

Witajcie
...poniżej numery na 14 z automatu...może komuś się przydadzą, pewnie same oboki dostałam
37,46,47,48,50,51,55,62,63,78
7,19,23,25,32,43,48,51
22,36,39,50,58
34,37,51,64,79
...poniżej numery na 14 z automatu...może komuś się przydadzą, pewnie same oboki dostałam
37,46,47,48,50,51,55,62,63,78
7,19,23,25,32,43,48,51
22,36,39,50,58
34,37,51,64,79
mało czasu na cyferki , a do tego cały czas wtopa.(dobrze że nie gram w realu)
06,07,14,37,39,47,64,76,79

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 16,21,23,26,27,29,32,37,46,51,58,59,61,62,63,69,72,75,76,80 - Plusem jest liczba: 75
Jak szło to szło pięknie, a jak nie idzie to nie idzie. Zastanawiam się czy iśc wieczorem do kolektury... .
witam ja o 14:00 miałem 4/10 z plusem

My mu dychę - on nam osiem ?
Pomylili...,zdecydowanie, o tej porze - 69, zdecydowanie, nie powinno być
Pomylili...,zdecydowanie, o tej porze - 69, zdecydowanie, nie powinno być
o 14 w MM 5/10...POZDRAWIAM
szkoda że nie wpadła chociaż jeszcze jedna ale zobaczę wieczorem może będzie lepiej

już niedługo symboliczna data 10.10.2010 trzeba będzie coś pomyśleć z tej okazji

przypominam że ta data przypada w niedzielę kiedy losowane jest same multi multi

kumulacja 10 może zaprocentuje w multi multi plus a jeszcze jakby tak dać 10/10 kto wie...? A najlepsze by było jakby w dzień liczba 10 była plusem

witam cię krysia

fajny macie temat
ja mam nadzieję ,że w tym dniu moja kumpela urodzi córeczkę (bedę chrzestną

ja mam nadzieję ,że w tym dniu moja kumpela urodzi córeczkę (bedę chrzestną

na multipasko w dziale typowania a póżniej bilans też nie za dużo osób trafiło 6/10 a powyżej nikt.
to życzę wszystkim powodzenia w wieczornym multi multi plus i jokerze to ja zmykam cześć

za
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3209.htm
------
To się po prostu w głowie nie mieści.
Multi Multi: w 2010 roku wygraliście ponad 31 500 000 razy!
------
31 500 000 x

jasne jakoś nie wygrałem w MM więcej niż 12 zł a może to chodzi o wygrane 2zł to owszem dość często wygrywam 

HARTGE >>
Specjalnie, dlatego właśnie napisali - razy - a nie złotych
Specjalnie, dlatego właśnie napisali - razy - a nie złotych

Zelus głowa do góry, nie poddawaj się,są takie chwile że
,ale pomyśl że właśnie wieczorem wylosują Twoje liczby. Piszę tak bo ja w ten sposób przegrałem "siódemkę" na szczęście bez plusa. Mój typ na wieczór: 36,41,44,79
,ale pomyśl że właśnie wieczorem wylosują Twoje liczby. Piszę tak bo ja w ten sposób przegrałem "siódemkę" na szczęście bez plusa. Mój typ na wieczór: 36,41,44,79Odjąć z tego WYGRANE po dwa złote - czyli przegrane i ...
i 
ale -
ja nie pękam, prędzej, czy później się pomylą...
"z kasetami", albo czytając wylosowane...
i 
ale -
ja nie pękam, prędzej, czy później się pomylą...
"z kasetami", albo czytając wylosowane...

dokładnie ja tez jestem na - wygrana 2 zł nic nie daję bo i tak trzeba dopłacic 

Nie ma się co przejmować, bo dzięki badaniom prowadzonym przez ts wiemy, ile razy wygraliśmy i gdzie trzeba przechowywać pukony 

tak bardzo dobry 

korn nie mam głowy do numerków wczesne wstawanie wystarczająco męczy moje szare komórki

hmmm jeśli o 4 20 to tak jak ja

Cześć Wszystkim,jak tam idzie granie ??
Ja strajkuję i myślę nad założeniem nowej
partii np.PPSL(Polska Partia Strajkujących Luzaków),
POS(Polska Obrona Strajkujących),PPis(Polskie Prawo i Strajk)
SSLD(Swoboda Strajku dla Ludzi Dokształconych),nie wiem
którą nazwę wybrać ??
Ja strajkuję i myślę nad założeniem nowej
partii np.PPSL(Polska Partia Strajkujących Luzaków),
POS(Polska Obrona Strajkujących),PPis(Polskie Prawo i Strajk)
SSLD(Swoboda Strajku dla Ludzi Dokształconych),nie wiem
którą nazwę wybrać ??