Wpisy 170 904 – 171 003
5 października 2010 05:18 → 5 października 2010 13:32, 100 wpisów
Dzień dobry wszystkim 

Miłego i ciepłego dnia życzę oraz wysokich wygranych

mała sprawdziłam i lepiej nic nie pisać jak wyszło

Miłego i ciepłego dnia życzę oraz wysokich wygranych

mała sprawdziłam i lepiej nic nie pisać jak wyszło

http://www.youtube.com/watch?v=Eu9URIsnpNw pozdrawiam i trochę humoru zostawiam...
Znów trafiłem parkę. Gdyby nie wczorajsza moja pomyłka o 14 pewniedzis byłbym na 1 miesjcu
dobrze mi idzie ale kazda passa kiedys sie konczy. Wam tez zycze udanych typów.
dobrze mi idzie ale kazda passa kiedys sie konczy. Wam tez zycze udanych typów..

Kasia. Jesteś???

.
Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd.. .
Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd.. .Witam.Tak na szybko bo czas goni podam liczby do MM.Oto one:
41,62,79,17,12,56,2,53,44,39(wirtualnie i na 2 losowania)
oraz typy sportowe może dziś się uda,bo spróbuje na trafił wytypować.Oto moje typy:
kupon 1
5420 Carlisle-Port Vale 1 1.95
5411 Hartlepool-Bradford 1 1.85
AKO 3,61
ZELUS żeby nie błędy w naszym życiu na pewno ono (to życie)potoczyło by się inaczej.Niestety nie ma pewnych systemów,algorytmów do zaplanowania losu.I dlatego to życie jest takie ciekawe.Co dzieje sie z hipciem którego pozdrawiam,a innym gratuluje sukcesów i pozostałym też życze by los się do nich uśmiechał.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
41,62,79,17,12,56,2,53,44,39(wirtualnie i na 2 losowania)
oraz typy sportowe może dziś się uda,bo spróbuje na trafił wytypować.Oto moje typy:
kupon 1
5420 Carlisle-Port Vale 1 1.95
5411 Hartlepool-Bradford 1 1.85
AKO 3,61
ZELUS żeby nie błędy w naszym życiu na pewno ono (to życie)potoczyło by się inaczej.Niestety nie ma pewnych systemów,algorytmów do zaplanowania losu.I dlatego to życie jest takie ciekawe.Co dzieje sie z hipciem którego pozdrawiam,a innym gratuluje sukcesów i pozostałym też życze by los się do nich uśmiechał.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
Witam serdecznie wszystkich juz skreśliłam teras idę wysłać na 14 pewniak 76,

Witam
U mnie w kolekturze jakoś dużo ludzi dziś gra bo aż kolejka się zrobiła więc ludzie grają jak grali
U mnie w kolekturze jakoś dużo ludzi dziś gra bo aż kolejka się zrobiła więc ludzie grają jak grali

krysieńka nie przejmuj się. mi też idzie kiepsko w mini może dziś uda się trafić 3/5 lub 4/5, bo głównej wygranej nie ma co się spodziewać
Witam
Co to za OGROMNA kumulacja ? Przewidywane 3, a jeszcze - pewnie - do tylu nawet się nie zbliży ...
MM na dwa,
1,3,20,27,36,53,64,65,72,x
lotto
11,14,x,32,x,x
mini
11,14,x,x,32
wszystko z ch-t
Co to za OGROMNA kumulacja ? Przewidywane 3, a jeszcze - pewnie - do tylu nawet się nie zbliży ...
MM na dwa,
1,3,20,27,36,53,64,65,72,x
lotto
11,14,x,32,x,x
mini
11,14,x,x,32
wszystko z ch-t
Przychodzi facet do lekarza i mówi:- panie doktorze chyba jestem bardzo chory bo zjadłem kurczaka a odbiło mi si jajami.
Na to lekarz:
- rzeczywiście coś z panem nie bardzo bo powinno się panu odbić gardłem

dziewczyny nie martwcie się,nie jesteście same
mam w każdym losowaniu w mini i lotto po 2cyfry trafione
a w multi to już całkowita porażka

kiedyś puszczałam co losowanie lotto i multi ale za dużo kasy szło i postanowiłam grać tylko w mini i multi tylko we wtorki,czwartki i soboty
w mini dawno temu 3/5 a teraz ostatnio zaledwie 2/5 lub 1/5 posucha
aha,bo ja tez niedawno zaczełem w to grac ale narazie bez sukcesu 2/5 góra,i się tak pytam czy Wy też gracie
pomyliłam sie w typowaniach zamiast napisać 23 to napisałam 24. zobaczymyo14 jak to wyjdzie, na kuponie skreśliłam jednak 23
Wiecie, najważniejsze (przynajmniej z mojego punktu widzenia) - jest pytanie o różne - kule, bile, kasety ...
Niech tam mi napiszą, że "faktycznie - są stosowane różne, a wybiera je wg kaprysu Pani sprzątająca, i jest to, z założenia, dodatkowy czynnik sprzyjający losowości"
- to mi wystarczy, żeby nie ślęczeć, za bardzo, w statystykach, a wyskoczyć choćby na ...

Niech tam mi napiszą, że "faktycznie - są stosowane różne, a wybiera je wg kaprysu Pani sprzątająca, i jest to, z założenia, dodatkowy czynnik sprzyjający losowości"
- to mi wystarczy, żeby nie ślęczeć, za bardzo, w statystykach, a wyskoczyć choćby na ...
cze HARTGE dzisiaj wysyłam te same liczby co poprzednio i zobaczymy
Poprzednio weszły mi wszystkie numery Mini tylko nie ułożyły się w jednym zakłądzie

O to ładnie utrafiłeś liczby no szkoda że się nie zeszły
Ja w sobote miałem 2/5 tylko. Na dziś tylko 1 zakład puściłem bez szaleństw 
Ja w sobote miałem 2/5 tylko. Na dziś tylko 1 zakład puściłem bez szaleństw 
u mnie 7 zakładzików tyle musiałem żeby objąć parki ostatnie w większości.

raz wysłałem 1 zakład na chybił-trafił na 10 losowań (1,15,21,24,34)
to w dziewiątym weszło 14,15,21,24,34
.
kolejna wygrana 4/5 - cztery tygodnie później - 2 zakłady na chybił trafił
teraz sie zastanawiam jak mogłem miec taki fart jak wchodzi max 2/5 ostatnio - im wiecej zakladow wysylam tym mniej wygrywam hehe
to w dziewiątym weszło 14,15,21,24,34
.kolejna wygrana 4/5 - cztery tygodnie później - 2 zakłady na chybił trafił
teraz sie zastanawiam jak mogłem miec taki fart jak wchodzi max 2/5 ostatnio - im wiecej zakladow wysylam tym mniej wygrywam heheale w mini lubie poszalec - jest to moja ulubiona gra i w dodatku ta cena - 10zł - 8 zakładów mozna wyslac
torsan> Wy tam macie szczesliwa kolekture w Sanoku
ostatnio ktos ustrzelił 5 w mini!
ostatnio ktos ustrzelił 5 w mini!majklasz-tak ale to nie w mojej
w mojej w maju bodajże padła szóstka w lotto
w mojej w maju bodajże padła szóstka w lotto
dokładnie - mozna sie pobawic i pokombinowac - bo w Lotto to nie stac mnie za bardzo zeby wysylac tyle zakładów co Mini.
Moim zdaniem TS zaszkodzil sobie podwyżką z 2zł - na 3zł.
O wiele wiecej by zarabiali i przyciagneli klientow jakby zaklad kosztował 2zł. Pamietam ze liczba szostek stala na podobnym poziomie a i kumulacje były naprawde duuuze.
Moim zdaniem TS zaszkodzil sobie podwyżką z 2zł - na 3zł.
O wiele wiecej by zarabiali i przyciagneli klientow jakby zaklad kosztował 2zł. Pamietam ze liczba szostek stala na podobnym poziomie a i kumulacje były naprawde duuuze.
racja kiedys za 10zl miałes 5 zakładow lotto,a teraz masz 3 za 9zl
Właśnie ale zadziwiające jest to że mniej ludzi gra a szóstki padają co chwila i nie ma aż tak wielkich kumulacji jak były kiedyś o co tu chodzi?
Przedobrzyli - widzieli wielkie zainteresowanie Dużym Lotkiem wśród grających to czemu nie podnieść do 3zł.
Przeliczyli się.
Przeliczyli się.
ja się jeszcze waham nad wysłaniem 12 zakładów. liczby dostałam sms-em, ale nie wiem co zrobić. w sumie ewentalna wygrana bardzo by się przydała
Jeszcze 2008 - 2009 pamietam jak czesto mówiono o kumulacjach... tylko słyszałem w TV czy w radiu 13 baniek, 15 baniek, 21 baniek, 10 baniek, 8 baniek... a teraz?
i jak było 15 baniek to było 15 baniek przeważnie a nie to co teraz - kumulacja 15 baniek a okazuje sie ze potem ledwo 13 uzbieraja - smieszne
dzisiaj kumulacja 3 banki a okaze sie ze beczie 1 800 000zł hahaha
mala - tez sie waham czy nie wyslac jeszcze sobie system 6 i 1 zwykły bo tak patrze w mapy to mogłbym cos jeszcze wykombonować 

torsan masz rację. raz się żyje, a nuż coś się trafi. nie jest drogi zakład więc można poszaleć.
ja osobiscie polecam nie grac systemem
wyslalem wczoraj 6 zakładów - dzisiaj chyba jeszcze dorzucę kolejne 6 
wyslalem wczoraj 6 zakładów - dzisiaj chyba jeszcze dorzucę kolejne 6 
nie no bez przesady
jak w pierwszym losowaniu jest 2 gwarantowane
to cos koło powyzej 2 bedzie ale chyba na czwartek bedzie kumulacja 5 mln cos tak czuje
jak w pierwszym losowaniu jest 2 gwarantowane
to cos koło powyzej 2 bedzie ale chyba na czwartek bedzie kumulacja 5 mln cos tak czujenie ale trzeba przyznac racje - mini lotto to gra stojaca naprawde na wysokim poziomie... ludzie naprawde lubią grac w mini... czytalem ostatnio ze zniesiono mini lotto i przywrócono później na prośbę graczy - mowi to samo za siebie 

znalazłam pewną stronę w necie, fakt faktem trzeba było wysłać sms za 10 złotych i wysłali mi 12 liczb ważne przez trzy losowania, no i dlatego się waham
mala - najlepiej zaufac sobie
w najmniej oczekiwanej sytuacji przychodzi wygrana... a nie tam jakimś naciągaczom...
jeżeli uważasz że to dobre liczby nie wahaj się
możesz też wysłać na chybil-trafił - moze wygrana spadnie Ci z nieba
w najmniej oczekiwanej sytuacji przychodzi wygrana... a nie tam jakimś naciągaczom...jeżeli uważasz że to dobre liczby nie wahaj się

możesz też wysłać na chybil-trafił - moze wygrana spadnie Ci z nieba

mala-ja bym wysłał bo potem możesz sobie pluć ze nie wysłałas,miałem już tak pare razy miałem skreslone liczby nie wysłałem a potem sie okazała ze bylo by pare stówek
ja dzisiaj wykreslalem bardzo podobne zaklady, różniące się jedynie jedną liczbą
a na chybil trafil oczywiscie dostalem takie ze bym na trzezwo nie skreslil
w jednym zakładzie mam trzy powtórki 
a na chybil trafil oczywiscie dostalem takie ze bym na trzezwo nie skreslil
w jednym zakładzie mam trzy powtórki 
mała - nie ma co sie zastanawiac - wysylaj - trzeba sie dobrze bawic
jest blisko milion kombinacji - kazde liczby są dobre przed losowaniem 
jest blisko milion kombinacji - kazde liczby są dobre przed losowaniem 
ja jednak nie wysyłam już nic, nie bede zapeszał tego co juz pusciłem 

majklasz już kiedyś sobie myślałam żebyś wysłał mi u siebie chociaż 2 zakłady mini na ch-t, bo ty masz szczęście jednak w tej grze
hehe ja jeszcze dorzuce kilka chybików i kilka blankietów
wiecej szczescia mam na chybil-trafil
wiecej szczescia mam na chybil-trafilmala - hehe
światem rządzi przypadek
nie ma reguły - dzisiaj może Ty trafisz 5/5 w mini lotto czego Ci życzę z całego serca
zeby wygrac trzeba grac 
światem rządzi przypadek
nie ma reguły - dzisiaj może Ty trafisz 5/5 w mini lotto czego Ci życzę z całego serca
zeby wygrac trzeba grac 
majklasz nie dziękuję,żeby nie zapeszyć. tobie również życzę wygranej i wszystkim innym też

Madzia77>>
a, na Twoje zbieranie podpisów ?

obudzą się , jak będą w nocy świecić
a, na Twoje zbieranie podpisów ?

obudzą się , jak będą w nocy świecić
ja też za chwilę ubieram małą i idziemy na spacer z przystankiem w kolekturze
NO to ja uciekam do roboty ale się nie che siedzieć całe popołudnie w robocie.Powodzonka w losowaiu 

moja mała Zuzia jest tak rozbrajająca, że dostała breloczek i w ten sposób nie musiałam kupować 10 zdrapek Zdrapmana

hehehe no to super
to musisz częściej zabierać ją na spacery do kolektury 
to musisz częściej zabierać ją na spacery do kolektury 
Robal_36 >>> mamy 8,5 tys ale wiesz czego ciekawego się dowiedziałam.
Zastanawiałam się dlaczego Minister Ochrony Środowiska siedzi cicho odnośnie naszego problemu ..
Chyba nie dlatego,że jest z tej samej partii co i nasz prezydent,który wydał pozwolenie łamiąc przy tym ustawę.
A ustawa określa położenie takiego wysypiska i jednym z wymogów jest że nie wolno na ziemiach po kopalnianych jak to u nas ma miejsce.
Nawet nie myślałam,że sięga to aż tak wysoko...
Zastanawiałam się dlaczego Minister Ochrony Środowiska siedzi cicho odnośnie naszego problemu ..
Chyba nie dlatego,że jest z tej samej partii co i nasz prezydent,który wydał pozwolenie łamiąc przy tym ustawę.
A ustawa określa położenie takiego wysypiska i jednym z wymogów jest że nie wolno na ziemiach po kopalnianych jak to u nas ma miejsce.
Nawet nie myślałam,że sięga to aż tak wysoko...
chodzę z nią cały czas więc może kiedyś dostanie coś innego.
ok to ja mykam na spacerek i będę czekać na 22

ok to ja mykam na spacerek i będę czekać na 22

Robal_36 >>> czyli masz obraz całej sytuacji,a jeżeli myślisz,że w TS jest inaczej - to,to no myśl sobie tak ..
A tam to dopiero moneta wchodzi w rachubę ..
A tam to dopiero moneta wchodzi w rachubę ..

pozostaje czekać