Wpisy 1 708 520 – 1 708 619
10 września 2013 22:55 → 10 września 2013 23:47, 100 wpisów
Hipcio a ile zapłaciłeś za to?
tczewianka wizyta u egzorcysty jest bezpłatna,oni pomagaja ludziom:
no to jeśli Ci pomogło to dobrze
tak kobieta to ksiezniczka i musi czekac na swojego rycerza ktory przybedzie w zbroi i z kwiatkiem w reku:
Żelka ..hmmm max sie nie zmienia i sie nie zmini i wiesz o tym dobrze
najgorsze jest,ze egzorcysci maja mało czasu bo przybywa opetanych i niewiele mozna z nimi porozmawiac:
a np.jedna wizyta u wrozki i mozna złapać i otworzyc furtkę dla tego:
Niestety nie udało się 1:5 ale i tak brawa za pięknego gola po stałym fragmencie gry
zelka moze byc to naturalne tez moze działać zły duch,jak hiob w straym testamencie stracił wszystko to myslał,ze przez Boga a okazało się,ze nieszcescia sprowadził ten szkodnik:
Żelka-wydaje mi się ze na pierwszym spotkniu dobrze się zachowałem
Hipcio i tu się mylisztylko my sami możemy na siebie sprowadzić dobro i zło poprzez nasze schematy myślowe..
Torsan czyli świeżutka sprawaa wstępnie umawialiście się na następny raz?
Torsan to zadzwoń do niej jutro i wydedukuj z rozmowy czy ma ochotę na następne spotkanie i co by chciała robić czy pójść
telepatiawłaśnie myślałam-gdzie jest jocia
1 708 564. Żelka 2013-09-10 (23:25)
pamiętaj, kobiety się zakochują w tym co słyszą
pamiętaj, kobiety się zakochują w tym co słyszą
Emeryta Ty tak z własnego doświadczenia?
Jak kiepski mężczyzna i kiepska kobieta..to całakiem możliwe STELL
Stell
Stell
warto wczesniej umiejetnie wykryc czy warto w ogole brnac dalej z tym kims
dzisiaj latwo poznac druga osobe, hajtnac sie czy miec dzieciaka
jak nie masz wiary w siebie to niczego nie planuj tylko wchodz w jakiekolwiek interakcje zeby tylko poznac jakakolwiek dziewuche na dluzej i jak tak pare poznasz pospedzasz czas to sie bardziej bedziesz pewnie czul
no ale jak ktos Cie nie zna i nie wie co planujesz to dawanie rad mija sie z celem bo nie wiadomo w co celowac
Nawet pierwszą literke hasła podaje wielką i wyskakuje podałeś niepoprawne hasło
Witaj. Juz powinno byc ok. Chodziło o to ze ponad 3 lata temu ktos mial taki nick na forum... i oddal nawet ponad 100 wpisow. Pewnie to nie Ty...
W Typowaniach podaje to samo,na czacie to samo i wchodzi a na forum jakiś błąd mi wyskakuje
Lotto randka to ogólne określenie dla spotkań par.. Nie musi oznaczać wizyt w kawiarni czy restauracji..
a czemu wiekszosc dziala w tak oklepany schemat i tam sie umawia ?