Wpisy 170 811 – 170 910
4 października 2010 14:29 → 5 października 2010 09:43, 100 wpisów
Witam.Ja mam trafioną Parkę oraz pewniaka (74-pew//74,77-parka)i nie wpisałem w dziale typowania i też podobnie jak mój szanowny przedmówca oddaliłem się troche.Co do strajku graczy to i tak codziennie przestaje grać załóżmy 200 osób bo albo zmądrzały,albo ich przestało być stać,ale za to codziennie przybywa 200 graczy którzy mają nadzieje.Oczywiście zmienia się skala naszych nakładów na gre a koszty utrzymania punktów,i tych sriptiserek (prezenterek)wzrastają.Ale to dzieje się w każdym kraju i jak pisał nam nasz ADMIN (niech moc będzie z Tobą)już w bardziej odważnych losowaniach prezenterki już są toples.Może będzie tak że dotykając kuponem ekranu będziesz mógł oglądać coś więcej, a to znów troche młodzieży przyciągnie i nikogo to nie będzie interesowało że są małolaty bo PAŃSTWO na tym zarabia w przeciwieństwie do dopalaczy na których państwo nie zarabia więc likwiduje(jestem za).Codziennie na naszych drogach giną pijani młodzi kierowcy wraz z osobami towarzyszącymi,i jakoś PAŃSTWO to nie obchodzi,i nie ma drastycznych i na kolanie pisanych ustaw o spóźnionym zapłonie.Gdzie byli jak otwierano sklepy ,i otwarto ich 1000.Nagle pobudka "MY PAŃSTWO" nic z tego nie mamy a "LUD" sie burzy to do dzieła i już są zamknięte sklepy,czyli sie da.Można by pisać i pisać.Przez hazard już nie jeden odszedł do innego wymiaru i co, i nic dalej nas grabią,ale w ramach prawa.Pozdrawiam bo można by książkę napisać w tych tematach.
mało prawdopodobne 

kogucik19>>
Jak chcę sobie COŚ obejrzeć - oglądam /i żeby nie było - nie swoje łasn / i nie muszę wykupywać "abonamentu"
,
tak, że tego typu pomysły - to nie do mnie...
Przedsiębiorstwo Państwowe TS- nie jest prywatnym folwarkiem...
Podejrzenia o mataczenie, o ustawianie losowań - nie są niczym nowym, jasna odpowiedź w kwestii zestawów kul - oczyściłaby atmosferę... Spadek zainteresowania jest bezdyskusyjny, przez redukcję do absurdu, jak zostanie jeden gracz, w warunkach 50-50 % - będzie lepiej ?
Jak chcę sobie COŚ obejrzeć - oglądam /i żeby nie było - nie swoje łasn / i nie muszę wykupywać "abonamentu"
,tak, że tego typu pomysły - to nie do mnie...
Przedsiębiorstwo Państwowe TS- nie jest prywatnym folwarkiem...
Podejrzenia o mataczenie, o ustawianie losowań - nie są niczym nowym, jasna odpowiedź w kwestii zestawów kul - oczyściłaby atmosferę... Spadek zainteresowania jest bezdyskusyjny, przez redukcję do absurdu, jak zostanie jeden gracz, w warunkach 50-50 % - będzie lepiej ?

Witam.Robal 36 ależ oczywiście że masz rację.Ja tylko chciałem zasygnalizować,że jak ONI by chcieli to dawno by to zrobili,widocznie te mutanty twardogłowy zadowalają sie tym mniejszym tortem,i póki nie będą głodni to nic nie zmienią.Od 40 lat ci sami politycy,ci sami decydenci, i tak naprawdę to wszystko się kręci wokół czarnej dziury.Musi coś pizdnąć i wtedy może sie poprawi,ale pizdnąć musi tak by ci pizdnięci już nie mogli powrócić.Pozdrawiam
cze krysienka masz 3/10 to wieczorem 4/10 tak jak było mówione prze powniednia twoja się sprawdza
czekamy do czwartku wieczór
czekamy do czwartku wieczór
hahaha tak korn czekamy do wieczorka
dzisiejsze liczby są typowo moje tylko jedna intuicyjnie

dzisiejsze liczby są typowo moje tylko jedna intuicyjnie

wczoraj moja intuicja troszkę pomogła ,ponieważ wysłałam sms w konkursie ziarenek smaku i dzisiaj dostałam wiadomość że wygrałam elektroniczną łyżkę do odmierzania np mąki 

witam 

A ja gdybym sie nie pomylił to bym znów dziś parkę ustrzelił i by było wysoko w rangingu...
.

30 osób śledzi czat.. .

Witaj WN

...... <',>< ><,'> ... .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Lunatyczka.
Witaj.. .
Witaj.. .

pozdrawiam Cie serdecznie 

Ja też pozdrawiam. 

Nikogo tu nie ma.. . Idę sobie stąd.. . 

NA 22 WYSŁANE :
23,37,49,60,63,66
25,49,53,55,57,60,66,72
17,20,23,36,65,67,72,73( CHYBIŁ TRAFIŁ)
06,12,17,24,25,33,67,51,75,79
23,37,49,60,63,66
25,49,53,55,57,60,66,72
17,20,23,36,65,67,72,73( CHYBIŁ TRAFIŁ)
06,12,17,24,25,33,67,51,75,79
Nikogo tu nie ma jak mówi Wędrowca.....
ale i tak pozdrawiam wszystkich
ale i tak pozdrawiam wszystkich

JE TU KTO ??
Też już się nażarłem,mniam,mniam.
dopalaczy,mniam,mniam
A może zamĂast przestać grać lepiej było by zacząć wygrywać? tak np co losowanĂe 15 wygranych 10/10, 9/9, 8/8? bo jak kilku przestanie grać to nic to nie zmieni
A tak dziady pójda z torbami
Na poczotek 26 pewniak
A tak dziady pójda z torbami
Na poczotek 26 pewniak
Przynajmniej jeden list do ts-a poszedł 
Może Robal całkiem już
? 
Zapomniałem tam dodać, że na wydrukach wyników ŻĄDAM drukowania ilości wygranych, przynajmniej tych wyższych stopni...
Był taki okres, że były, więc nie jest to - nierealne.
Jest ich po prostu, co ciekawe - od jakiegoś czasu, taka losowość, dziwnie mało - stąd to ukrywanie.
A teraz, dla wszystkich, pełnoletnich
i 

Może Robal całkiem już
? 
Zapomniałem tam dodać, że na wydrukach wyników ŻĄDAM drukowania ilości wygranych, przynajmniej tych wyższych stopni...
Był taki okres, że były, więc nie jest to - nierealne.
Jest ich po prostu, co ciekawe - od jakiegoś czasu, taka losowość, dziwnie mało - stąd to ukrywanie.
A teraz, dla wszystkich, pełnoletnich
i 
korn jak dla mnie te losowanie jest stanowczo za późno

rzadko zdarza mi się wytrzymać do 22.15
dorotko dziękuję i na wzajem

rzadko zdarza mi się wytrzymać do 22.15

dorotko dziękuję i na wzajem

ale dzisiaj raczej wytrzymam ponieważ robię soki z winogron mniam mniam

dorotko dziękuję że tak mi kibicujesz
ale jak naprawdę wygram to ciebie też zapraszam na

ale jak naprawdę wygram to ciebie też zapraszam na

12,19,59/13,23,49/21,39,48/43,55,65/stawka2 na 22
wyslane
wyslaneUżytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 01,04,05,06,14,18,19,21,24,30,32,43,48,49,54,58,59,61,64,75 - Plusem jest liczba: 64
Czy Ona nie powiedziała przypadkiem "grać o 200 tys " ? 
COS zeżarło 50

COS zeżarło 50

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 25, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 06,11,22,26
życzymy wysokich przegranych
korn748 >>
Ty się
...
Podejdzie takie toto prowadzące i gada, co ślina na język przyniesie, mnie to jednak irytuje - za co bierze kasę ?
Ty się
... Podejdzie takie toto prowadzące i gada, co ślina na język przyniesie, mnie to jednak irytuje - za co bierze kasę ?
w typowaniach -pewniak i parka trafiona

korn w 10 tylko dwie trafione ....chyba się cofam

korn w 10 tylko dwie trafione ....chyba się cofam

i znowu w typowaniach 3/10. trzymam się tego i wysyłam dopiero jutro multi
mała ale mi przypomniałaś
całkiem zapomniałam że miałam mini na kilka losowań i w sobotę było ostatnie

oki uciekam. Iron Men 2 sciągnołem. Idę oglądać Zobaczę czy lepszy niż jedynka. Dobranoc i gratki wygranym.
Do jutra
Do jutra
Dobranoc korn

Ja też już zmykam rano przed 5tą pobudka do pracy
DOBRANOC WSZYSTKIM I OCZYWIŚCIE WYSOKICH WYGRANYCH

papapapapapaapapapapapa

Ja też już zmykam rano przed 5tą pobudka do pracy

DOBRANOC WSZYSTKIM I OCZYWIŚCIE WYSOKICH WYGRANYCH

papapapapapaapapapapapa

widzę że dalej nie zbyt dobrze idzie ta gra
chyba TS wymyślił dobry sposób na zdojenie z nas ile się da do końca roku, albo nie osiągną zakładanego zysku.

chyba TS wymyślił dobry sposób na zdojenie z nas ile się da do końca roku, albo nie osiągną zakładanego zysku.
Dzień dobry wszystkim 

Miłego i ciepłego dnia życzę oraz wysokich wygranych

mała sprawdziłam i lepiej nic nie pisać jak wyszło

Miłego i ciepłego dnia życzę oraz wysokich wygranych

mała sprawdziłam i lepiej nic nie pisać jak wyszło

http://www.youtube.com/watch?v=Eu9URIsnpNw pozdrawiam i trochę humoru zostawiam...
Znów trafiłem parkę. Gdyby nie wczorajsza moja pomyłka o 14 pewniedzis byłbym na 1 miesjcu
dobrze mi idzie ale kazda passa kiedys sie konczy. Wam tez zycze udanych typów.
dobrze mi idzie ale kazda passa kiedys sie konczy. Wam tez zycze udanych typów..

Kasia. Jesteś???

.
Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd.. .
Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd.. .Witam.Tak na szybko bo czas goni podam liczby do MM.Oto one:
41,62,79,17,12,56,2,53,44,39(wirtualnie i na 2 losowania)
oraz typy sportowe może dziś się uda,bo spróbuje na trafił wytypować.Oto moje typy:
kupon 1
5420 Carlisle-Port Vale 1 1.95
5411 Hartlepool-Bradford 1 1.85
AKO 3,61
ZELUS żeby nie błędy w naszym życiu na pewno ono (to życie)potoczyło by się inaczej.Niestety nie ma pewnych systemów,algorytmów do zaplanowania losu.I dlatego to życie jest takie ciekawe.Co dzieje sie z hipciem którego pozdrawiam,a innym gratuluje sukcesów i pozostałym też życze by los się do nich uśmiechał.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
41,62,79,17,12,56,2,53,44,39(wirtualnie i na 2 losowania)
oraz typy sportowe może dziś się uda,bo spróbuje na trafił wytypować.Oto moje typy:
kupon 1
5420 Carlisle-Port Vale 1 1.95
5411 Hartlepool-Bradford 1 1.85
AKO 3,61
ZELUS żeby nie błędy w naszym życiu na pewno ono (to życie)potoczyło by się inaczej.Niestety nie ma pewnych systemów,algorytmów do zaplanowania losu.I dlatego to życie jest takie ciekawe.Co dzieje sie z hipciem którego pozdrawiam,a innym gratuluje sukcesów i pozostałym też życze by los się do nich uśmiechał.Pozdrawiam i do boju hej na buka.

, że fajury rzuciłem