Wpisy 1 707 379 – 1 707 478
10 września 2013 08:13 → 10 września 2013 09:45, 100 wpisów
Witaj Medeo z pochmurnej Wielkopolski jak zawsze wielka prosba co nasze gwiazdy przewiduja dla upartego koziorozca milego dnia
dziś Koziorożec ma 98 % wg astrologa z którego dzieła korzystam liczby 49,29,6,1,25,10,42
kondi i kot uciekł czy też patrzył na Ciebie tym ich wzrokiem "człowiek ty nawet nie wiesz jaka świnia jesteś"
nie zatrzymałem się, bo to droga z mała do przedszkola, więc potem nie byłbym tatą, tylko tacio-morderca
jechałem powolutku, wiec nawet go nei stuknąłem, a przeturlał sie pod samochodem i moze jedno koło mi przeczyscił w biegu
i czy wcisła by się dziś parka andromedowa 5,75, ja tak myślę a wy?
drapek
Jak wspominałam juz na chacie i forum dziś jest ostatni dzień gdy Wenus jest w Wadze co wg astrologów powoduje jej silne oddziaływanie i trzeba przyznać, że jej liczby czyli przedział 1-49 rzeczywiście rozdają karty od 1 września. Czyli teoretycznei o 14-stej raczej niskie powinny polecieć, ale skoro to ostatni dzień to nie wykluczam wyrównanie trendów i sporo wysokich
Jak wspominałam juz na chacie i forum dziś jest ostatni dzień gdy Wenus jest w Wadze co wg astrologów powoduje jej silne oddziaływanie i trzeba przyznać, że jej liczby czyli przedział 1-49 rzeczywiście rozdają karty od 1 września. Czyli teoretycznei o 14-stej raczej niskie powinny polecieć, ale skoro to ostatni dzień to nie wykluczam wyrównanie trendów i sporo wysokich
mi z moich losowań "bazowych" wychodzi : 74,75,78 plus 79 lub 80 ale to trochę za piękne by było prawdziwe
medea
przeczytaj to,co napisałaś;
medea76 2013-09-10 (08:50) kto powinien wiedziec ten wie
drapek
fajna wróżka
ministrem możesz zostać,tacy dużo mówią,prawdy nie dojdziesz.
przeczytaj to,co napisałaś;
medea76 2013-09-10 (08:50) kto powinien wiedziec ten wie
drapek
fajna wróżka
ministrem możesz zostać,tacy dużo mówią,prawdy nie dojdziesz.
medea ale w twojej 20tce jest sporo tych co nakradłem- teraz jak je na pukon przełożyć i co odrzucić, no i moze jakieś końcówki 8- w końcu 2x pod rząd nie było
ksing kiedyś i od ciebie coś podkradłem i marne bo marne ale 6/10 było
kondi jak tam mini masz jakieś tropy bo ja obstawiam mój żelazny zestawy występujące w analizowancyh losowaniach dośc często : 14,16,29,40 tylko jeszcze nie wiem co z nich i z czym bo fajnie wyglądają : 7,8,18,24,25,28,31,32,33,34,35,36,11,6 jednym słowem co by tu wybrać panowie i panie
29,40,16 grałem niedawno...nie wpadło, wiec sie obraziłem an te liczby
drapek
właśnie odebrałem 140 zeta
na dzisiaj wysłałem takie;
3,18,20,33,35,49,57,62,67,80.
powodzenia
właśnie odebrałem 140 zeta
na dzisiaj wysłałem takie;
3,18,20,33,35,49,57,62,67,80.
powodzenia
ksings no cóż nie próżno nasi przodkowie mawiali, że na dwoje babka wróżyła
tesa
tesa
ja mam takie fajne mini maszyny 28,29,30,33,34
szkoda że maszyna nie pociągła pięć liczb pod rząd
ksins dięki - na pewno coś podkradnę i gratki
szkoda że maszyna nie pociągła pięć liczb pod rząd
ksins dięki - na pewno coś podkradnę i gratki
drapek
jak widzę takie cyferki,to zawsze się zastanawiam co tu brakuje
31,32
oraz małych cyferek
jak widzę takie cyferki,to zawsze się zastanawiam co tu brakuje
31,32
oraz małych cyferek
drapek
ostrzegam,że w powyższym zestawie zagrałem na konia kulawego,czyli na parkę 57,67.
tylko idiota stawia na takiego konia
ostrzegam,że w powyższym zestawie zagrałem na konia kulawego,czyli na parkę 57,67.
tylko idiota stawia na takiego konia
myślę o tym; o 14tej może jescze się nie sypną, ale w następnych los. może być jak wczoraj z 1kami
jociaobudzonaa śniadanko zjedzone?
jociaobudzonaa śniadanko zjedzone?
5,18,20,33,35,49,62,68,75 tak się puszczę mix ksings'a, andro i joci
dzięki i powodzonka wszystkim i oceńcie mi jesce sansę na wylosowanie 76 o 14tej i nikam
U nas słabo z grzybami... A u Was?
Jak popada to może wyrosną.... Jak myślicie?
Jak popada to może wyrosną.... Jak myślicie?
dobry dzień
Monet ja wczoraj 4 prawdziwki i to tylko podczas spaceru po lesie z dzieciakiem, bez konkretnego szukania
Monet ja wczoraj 4 prawdziwki i to tylko podczas spaceru po lesie z dzieciakiem, bez konkretnego szukania
Monet
Myslę ,ze jak popada, to bedzie dużo grzybów, czy Ty tez tak myslisz ? Jaka masz metode zbierania grzybów ?
Myslę ,ze jak popada, to bedzie dużo grzybów, czy Ty tez tak myslisz ? Jaka masz metode zbierania grzybów ?
jocia
ale wy dokuczacie temu krzysztofowi, a kiedyś to ja myślałem, że jestem dla niego nieprzyjemny
ale wy dokuczacie temu krzysztofowi, a kiedyś to ja myślałem, że jestem dla niego nieprzyjemny
Monet to metoda na komandosa chyba...
1many
ja nie dokuczam, a wy?...jak myślicie?...
astrolog
1many, wpadnę jak już będzie degustowanie
Jocia.. .
.......................................
.......................................
chociaż się wacham, bo jeszcze pamiętam kaca po degustowaniu wińska parę latek temu