Wpisy 1 707 294 – 1 707 393
10 września 2013 00:07 → 10 września 2013 08:38, 100 wpisów
Raczej nie. Może u was więcej zakładów i firm niż u nas pewnie.
Dobra dobranoc.
aha, jakby nie bylo firm i zakladow to pracy by w ogole nie bylo i bys siedzial w domu i tez narzekal ?
Ja myślałem że w stolarni popracuję więcej to 5 dni i więcej nie bo za dużo ludzi ale 370 wpadło.
http://www.youtube.com/watch?v=qzZlymzVM5w&list=PL3C16338570FB57A3
I Will Wait For You
I Will Wait For You
asiu nic jeszcze..dopiero uzupełniłam swoje.. te one
i tak zaczynam od zer..także..przykro mi..ale nic nie wiem
i tak zaczynam od zer..także..przykro mi..ale nic nie wiem
http://www.youtube.com/watch?v=n6WB8XcTVQo&list=PL3C16338570FB57A3
I Will Wait For You - Laura Fygi
I Will Wait For You - Laura Fygi
Nie wiem jak będzie z łącznością.Bo Chińczycy kontrolują net-i chyba nie pozawalają na zberezeństwa typu MP
http://www.youtube.com/watch?v=I0CGYH0hmC4&list=RD02t-UbtxG-EwI
Czerwone gitary - Anna Maria
Czerwone gitary - Anna Maria
http://www.youtube.com/watch?v=GK5KwpXNam8&list=RD02t-UbtxG-EwI
M Seweryn Krajewski - Czekasz na te jedna chwile (Wielka miłość)
M Seweryn Krajewski - Czekasz na te jedna chwile (Wielka miłość)
Witam serdecznie zauważyłem żeczęsto gęsto jak pada 12 liczb z lewej 1~40 lub z prawej 41~80 to 8/12 to powtórka z czego + 2 liczby z drugiej strony
moje 8/8 to 1,3,9,10,23,30,31,41
moje 8/8 to 1,3,9,10,23,30,31,41
------
..............................
Dzień dobry.. .
..............................
Dzień dobry.. .
Szpiegów ...63. x 63.
............................................
............................................
Tesa.. .
...............................
...............................
Za oknem +12. Zimno.. .
........................................
........................................
Medea.. .
..........................................
..........................................
Mirnam.. .
...........................................
...........................................
Trisetum.. .
....................................
....................................
tesa,wędruś
Ja dziś miałam ciekawą przygodę w kolekturze. Z uwagi, że dziś dzień gdy na wsparcie gwiazd nie ma co liczyć chciałam puścić dwa zakłady. Skreśliłam je sobie a że miałam jeszcze zdrapkę z wygraną dwa złote to skreśliłam jeszcze jeden zakład. Dziś daję panu dwa kupony, zdrapkę oraz 5,50 a on do mnie, że brakuje 5 złotych bo skreśliłam plusa. Normalnie nie mam pojęcia jakim cudem, bo nie pamiętam bym zakreślała to pole. Uznałam jednak, że może to znak opatrzności i dopłaciłam 5 złotych. Ciekawe czy TS wie o tym wie i dostosuje się do wyroków opatrzności A na przyszłość biorąc kupon z zapasów będę uważniej sprawdzać czy już na nim wcześniej czegoś nie zaznaczyłam by potem sobie odpuścić jego wypełnianie.
Ja dziś miałam ciekawą przygodę w kolekturze. Z uwagi, że dziś dzień gdy na wsparcie gwiazd nie ma co liczyć chciałam puścić dwa zakłady. Skreśliłam je sobie a że miałam jeszcze zdrapkę z wygraną dwa złote to skreśliłam jeszcze jeden zakład. Dziś daję panu dwa kupony, zdrapkę oraz 5,50 a on do mnie, że brakuje 5 złotych bo skreśliłam plusa. Normalnie nie mam pojęcia jakim cudem, bo nie pamiętam bym zakreślała to pole. Uznałam jednak, że może to znak opatrzności i dopłaciłam 5 złotych. Ciekawe czy TS wie o tym wie i dostosuje się do wyroków opatrzności A na przyszłość biorąc kupon z zapasów będę uważniej sprawdzać czy już na nim wcześniej czegoś nie zaznaczyłam by potem sobie odpuścić jego wypełnianie.
dlaczego akurat moje auto wybrał sobie za narzędzie samobójcze????
Miał "pecha", bo przeżył
Miał "pecha", bo przeżył
Witaj Medeo z pochmurnej Wielkopolski jak zawsze wielka prosba co nasze gwiazdy przewiduja dla upartego koziorozca milego dnia
dziś Koziorożec ma 98 % wg astrologa z którego dzieła korzystam liczby 49,29,6,1,25,10,42
kondi i kot uciekł czy też patrzył na Ciebie tym ich wzrokiem "człowiek ty nawet nie wiesz jaka świnia jesteś"
nie zatrzymałem się, bo to droga z mała do przedszkola, więc potem nie byłbym tatą, tylko tacio-morderca
jechałem powolutku, wiec nawet go nei stuknąłem, a przeturlał sie pod samochodem i moze jedno koło mi przeczyscił w biegu