Wpisy 1 707 133 – 1 707 232
9 września 2013 23:11 → 9 września 2013 23:45, 100 wpisów
krzysztof najlepiej wysyłaj kupony na ostatni moment wtedy maszyny moze głupieją i coś się wygra:
moja ostatnia najwieksza wygrana 42zeta ale duzo przegranych zdrapek,ciągle jestem na minusie w grze i coraz większym nie licze strat,zeby całkiem nie osiwiec:
Sam nie wiem czy zagrać na kilka losowań Multi Multi liczbami którymi gram od iluś losowań pewnie kiedyś wpadną możliwe bardzo czy Mini Lotto na maksymalną liczbę losowań na chybił trafił ?
1 i 4 pozycje odpowiedzi sa napisane specjalnie oddzielnie, intuicja Ci podpowiada ze 2 i 3 nie pasuje zbytnio bo tak skonstruowany jest opis.
Pozostaje Ci 1 i 2 ale opis zasugerowal Ci feministke, ale jest tu jeden haczyk, intuicja Cie oklamala, bo gdy zderzysz ze soba 1 i 2 odpowiedz masz
a) kasjerka
b) feministke i kasjerke
Gdzie statystyczne podejscie ? Co jest bardziej prawdopodobne spotkac ? Kasjerke czy kasjerke i dzialaczke w ruchu feministycznym ? Dlaczego tego nie uwzglednilas w takim podejsciu ?
Pozostaje Ci 1 i 2 ale opis zasugerowal Ci feministke, ale jest tu jeden haczyk, intuicja Cie oklamala, bo gdy zderzysz ze soba 1 i 2 odpowiedz masz
a) kasjerka
b) feministke i kasjerke
Gdzie statystyczne podejscie ? Co jest bardziej prawdopodobne spotkac ? Kasjerke czy kasjerke i dzialaczke w ruchu feministycznym ? Dlaczego tego nie uwzglednilas w takim podejsciu ?
lottomat przed jogą ostrzega egzorcysta,niby to nic a mozna się otworzyc kanałowo na złe duchy,i potem przestaje się chodzić do koscioła:
Jutro gramy z San Marino a Lewandowski podobno kontuzje ma i nie zagra.
odpowiedziałam dobrze..tylko bez rozbicia na punkty hee
myślę że na 4- się załapałam
myślę że na 4- się załapałam
a na miescie czesto sa plakaty zachecające do cwiczen jogi i zapisow:
krzysztof jak gramy z san marino to pewno wygramy duzą iloscią bramek bo to słaba druzyna,graja w niej same dziwolągi:
Sara.. .
..........................................................
..........................................................
z reszta to zadanie na skrotu opisalem odpowiedz ale mozna by bylo ladne przemowienie zrobic
sara ja po takiej wygranej nie mogłbym zasnąć a czekałbym z niecierpliwością na odbior 7stowek:
Wedrowca coz Ty jestes jasnowidzem i nie trafiles, ja nie jestem jasnowidzem a na kase na pewno nie narzekam
Jak to zrobiłaś ? Ja też tyle gram na 5 liczb i nie mogę trafić 5/5 tylko dwa razy udało mi się trafić 4/5 powiesz ?
Ja zrobię teraz te liczby co daje ciągle na typowaniu tu zagram na ileś losowań maksymalnie i wtedy może wpadnie w końcu 700 zł ?
sara jak pisałem u korna raz miałem trafione tylko 42zeta poszedłem do zabki około 17tej a pani powiedziała mi że nie ma tyle w kasie abym przyszedł wieczorem:
Krzysztof grałam nimi cały tydzień..trzy liczby wzięłam od wędrusia
zeby pisac o sobie "jasnowidz" to trzeba miec jakies solidne podstawy
Jak myślisz trafię 5/5 teraz ja ?
krzysztof wysyłaj pukony i czekaj na szczescie,ale musisz włożyc trud pracy mysląc nad liczbami:
Choć parki dobrze mi idą ostatnio na 3 miejscu jestem.
Lottomat.. .
Małe wyjaśnienie. żeby naprawdę typować liczby metodą jasnowidzenia trzeba przeznaczyć na to ...kilka godzin.. .
Ja przeznaczam tylko.... 15 minut.. .
------------------------------------------------
Małe wyjaśnienie. żeby naprawdę typować liczby metodą jasnowidzenia trzeba przeznaczyć na to ...kilka godzin.. .
Ja przeznaczam tylko.... 15 minut.. .
------------------------------------------------
Od 18 losowań gram na piątki tymi samymi liczbami i teraz miałem 3/5 dopiero najlepiej.
krzysztof c i uwazaj jak wypełniasz kupony ts namierza graczy przez satelity z kosmosu:
ja tez sie moge bawic w testy na TAK ze beda i bez "jasnowidzenia" porownamy rezultaty
A zauważyłem że takie granie nawet się opłaca u innych graczy na PS3 Super Slim by się przydało 500 GB. Podać jakie liczby daje ?
Nie konsola xd.
Takie liczby daje 21,33,43,55,78 może wpadną kiedy na ile maksymalnie można puścić jeden liczby ?
15
To jutro zagram tak może ?
krzysztof c sprawdz sobie w testerze czy juz taka piątka kiedyś poszła w multi:
i krzysztof c ucz się jezykow aby dostac w przyszlosci dobrą pracę:
Ale dójki zaskakująco dobrze mi idą a może tak by zrobić piątkę z parek dwóch graczy plus moje ?
a jakie ma znaczenie czy padla czy nie ? za 100 lat tez tak powiesz ?
krzysztof c mozesz podbierac liczby od dobrych typerów sledz na co oni grają:
02.12.13 padły ostatni raz te liczby: 21,33,43,55,78 będę nimi grał cały czas.
Wpadło mi 1/1, 2/2, 3/3 aj że nie zrobiłem z tego piątki to tez jakaś myśl co ?
Różne liczby były.
Miałem tak 1/1 1, 2/2 13,33, 3/3 22,33,43 czyli piękna piątka by była nich.
Mam normalnienie doła i trochę obsesję żeby trafić te 5/5 w końcu czy tak wiele wymagam do licha ?
lottomat a co byś zrobił z wygraną zainwestował w interes czy przehulał na wycieczki:
Też myślałem nad taka kombinacją ale by nas wtedy wszystkich zaskoczyła co ?
Ale trafiają ludzie.
hipcio ja pisalem o liczbach pierwszych to po 1
po 2 tak samo jest mozliwe moje jak i Twoje
po 2 tak samo jest mozliwe moje jak i Twoje