Wpisy 1 706 579 – 1 706 678
9 września 2013 20:28 → 9 września 2013 20:55, 100 wpisów
emeryt to teraz to podałeś jak już wysłałem , aleś mi zdupcył kupony
dotam
to przeciez zabawa
tak podaje
horoskop@horoscopofree.com
podaję, bo wogóle nie gram w gry losowe TS, bo tam trzeba mieć szczęście
i NIC WIĘCEJ
szkoda czasu na to
a u mnie czas to pieniądz
gram u buków
to przeciez zabawa
tak podaje
horoskop@horoscopofree.com
podaję, bo wogóle nie gram w gry losowe TS, bo tam trzeba mieć szczęście
i NIC WIĘCEJ
szkoda czasu na to
a u mnie czas to pieniądz
gram u buków
Ostatnio jak Polska z Danią grała to na 3:1 dla Danii był 25.00 tylko przy stanie 2:1 dla Dani coś się pokiełbasiło i Polska wygrała, ale jutro San Marino zwycięży.
Nikt chyba nie lubi jak ,ktoś kto nie zna człowieka krytukuje i poniża.Ja byłam dwa miesiące w Poznaniu i uczyłam ludzi za fiko i co dzień miałam przygotowany pakiet,jednak nie dałam nigdy nikomu do gry,bo takich rzeczy sie nie robi...Pozdrawiam Karoline i tomka.
emeryt
fortunata.....ja nie chcę cię poniżać...i krytykować....ale jak coś się mówi.....komuś...ktoś musi mieć podstawę żeby temu drugiemu wierzyć......po prostu podaj liczby o 21.38.....nikt nie puści ...a będzie podstawa żeby Ci uwierzyć....i wszystko w tym temacie
Nikt chyba nie lubi jak ,ktoś kto nie zna człowieka krytukuje i poniża.Ja byłam dwa miesiące w Poznaniu i uczyłam ludzi za fiko i co dzień miałam przygotowany pakiet,jednak nie dałam nigdy nikomu do gry,bo takich rzeczy sie nie robi...Pozdrawiam Karoline i tomka.
To jest za trudne , o co chodzi z tymi pakietami
To jest za trudne , o co chodzi z tymi pakietami
fortunato przeciez ja z Ciebie nie kpie..tylko po prostu nie wierze...
fortunata55 ja nie poniżam nikogo tylko chodzi o korekty skoro takie umiejętności masz i piszesz tutaj to się coś kol wiek ujawnia a tak jak my mamy uwierzyć na słowo
fortunato... chętnie skorzystam z twoich podpowiedzi jeśli zechciałabyś podzielić się ze mną wiedzą
zresztą fortunato jesli nie potrzebujesz dóbr materialnych dla siebie to graj i wygrane pieniądze przekazuj potrzebującym..
ja gram u buka, typuję mecze /wyniki / na futboll1x2/ i to jest to co lubię
gaja
gaja ma rację.......np...na dzieci....im bardziej potrzebne niż tym z ts-a
gaja
nina.....nikt nie chce od niej liczb....niech tylko udowodni że to potrafi......niech poda liczby przed samym losowaniem i będzie
robaka jeszcze brak do wędki żeby ryba się złapała
siemkatypujący
Lila...
Lila
Udowadnić moge tylko osobie z którą sie spotkam,tyle na ten temat.
gaja....
profesor1980
hehe dobre teraz chccecia zeby podala liczby o 21.38, potem jak poda to coś znowu wymyslicie...... eh nie warto sie chwalić...
emeryt...
halapek i po co ma fortunata udowadniać tobie że ma takie czy inne zdolności?
ksings czy to tobie podała w zeszłym roku 10 liczb które weszły a ty nie wysłałeś ich?
fortunata..bez jajJakbyś się miała z każdym z MP spotkać osobiście to nie wiem czy rok by Ci wystarczył
Udowadnić moge tylko osobie z którą sie spotkam,tyle na ten temat.-bez komentarza, niemam pytań
nina9
to fajnie ze Tobie sie udalo bo ja widzialam tu na chacie kilka ciagow liczb podanych przez fortunate dla poszczegolnych planet majace po plus minus 20 liczb. Mimo podania przez nia wskazowek ktora planeta powinna "rzadzic" wyniki nie byly imponujace i nie odbiegaly od tych jakie mamy z kolegami z tematu 20_80
to fajnie ze Tobie sie udalo bo ja widzialam tu na chacie kilka ciagow liczb podanych przez fortunate dla poszczegolnych planet majace po plus minus 20 liczb. Mimo podania przez nia wskazowek ktora planeta powinna "rzadzic" wyniki nie byly imponujace i nie odbiegaly od tych jakie mamy z kolegami z tematu 20_80
dzieki takim zdolnościa mozna zlikwidowac problem głodu w Afryce..więc moze fortunata powinna grac w realu...
Lila...a gry liczbowe jak
jota....nie musi.....ale skoro nie chce podać....nie musi się też chwalić..
jak tak czasem czytam wpisy, to niewiem czy jeszcze jestem mądry, czy już głupi
Lila...
u mnie pogoda deszczowa
14,28,71
21,40,57
21,40,57
ksings..nie patrzę w te mapki na MP w ogóle Nie patrzę bo i tak gófno w nich widzę
profesorku mu mnie też pogoda deszczowa nie daleko od cieie
profesorze..weź przestań,u mnie leje,jutro ma być pogodnie i od środy do niedzieli znowu lejePrzynajmniej grzyby będą
Lila...jasne prawdziwki będą
dotam..myślałam,że myślisz co tu zrobić,żeby się nie narobić a zarobić