Wpisy 1 705 993 – 1 706 092
9 września 2013 13:02 → 9 września 2013 13:59, 100 wpisów
Mój kolega ma PS3 Slim używane kupił ale takiego nie chce lepiej co nowe to nowe co ?
Bo move też kupiłem... ale no żywcem nie ma czasu ostatnio żeby to wykorzystać
A grasz w gry Lotto ?
gryks76 podał mi liczby do Mini Lotto w które często gram.
krzysztof_c: a tutaj to już inna historia... szewc bez butów chodzi, ale ja gram czasami
A mogę się o co spytać ?
Chodzi o twoją stronę.
Jak by tu zagrać żeby trafić w Mini Lotto ?
W Avansie za taki sam zestaw trzeba dać 1299 zł żal co ?
http://www.mediaexpert.pl/katalog/konsole/sony-playstation-3-500gb-gran-turismo-5-academy-edition-uncharted-3-oszustwo-drakea-edycja-gry-roku,24613.html
krzysztof/w listopadzie premiera ps4 poczekaj do początku stycznia a ps3 będa po 500zł,teraz nie ma sensu kupować,,,,tak było zawsze że kolejna nowość zbiła cene starego konkretnie.
Ale czekać 4 miesiące nie dziękuje za informacje ale ja kupię teraz jednak.
Ileś wpłacę a resztę wezmę na raty i tyle.
A PS4 pewnie z 2000 będzie kosztować co ?
twoja strata,pomijajać że ps4 bije na łeb xboksa za rok ps3 będzie starociem
Ale większość gier dobry na PS3 jest a na PS4 nie pójdą niestety tak bym kupić PS4.
A telewizor jaki byś radził kupić ? Myślę nad Sony około 40 cali.
Dobrych miało być nie dobry.
trisetum ale zobacz w Media Expert 1049,99 a w Avansie 1299 ładna przebitka co ?
http://www.mediaexpert.pl/katalog/konsole/sony-playstation-3-500gb-gran-turismo-5-academy-edition-uncharted-3-oszustwo-drakea-edycja-gry-roku,24613.html
Parki mi idą nadzwyczaj dobrze na 6 miejscu jestem.
5 razy trafiłem.
Ale będę chciał awansować na 1. W Lotto kiedyś na 1 byłem dość długo za trafienie 5/12.
http://www.mediaexpert.pl/katalog/telewizory/sony-kdl-40r470a,25910.html o taki myślę bo Sony też mamy ale który ma z 20 lat i jest prawie niezawodny.
moj sony ma ponad 25 lat i jest lepszy od tego nowoczesnego badziewia,,, ani razu sie nie psul a mojemu ojcu super płaski supr hiper i wogole juz 3 razy
Ale ile cali i ile kosztował ?
Użytkownik pawelcholewa dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
moj ? nie mam pojecia...... a ojca tez nie wiem ale jest na pól sciany wiec duzy
janie chcialam badziewia nowego wzieałm jego starucha a on zaluje....
Nasz był raz u mechanika coś z kineskopem było ? A jak byłem młodszy to żem głupotę odwalił. Bo do kineskopu magnes przyłożyłem.
I plamy się zrobiły ale potem znikły.
No wiem ale do PS3 do niego nie podłącze raczej co ?
no to rzeczywiscie glupota, ale dziecitak maja ze robia rzeczy głupie , ale maja od tego rodzicówco by głupot nie robiły
Ja nad Sony myślę a ile cali on ?
Ktoś mi mówił że jak bym zrobił do nowego teraz to mógł by wybuchnąć to prawda ?
nie wiem czy podlaczysz ... moje dzieczyna graja na tym w konsole
U nas wejść takich nie ma.
dzieczyki dosały razem z konsola.... nie wiem czy były w standardzie ale mozna poszukać pewnie sa
sorelka
my mieliśmy w domu kupionego w Pewexie w 1988 lub 1987 (opinie są rozbieżne osób dorosłych w tym czasie) małego 21 calowego Sanyo. I działby dalej gdyby nie to, że nic się nie dało do niego zamontowac tzn. anten bo wiekszośc ma juz nowoczesne wejścia USB itp.. Syn znajomej elektronik-amator poprosił o jego podarowanie no i ma teraz oldskulowy telewizor nadal na chodzie z kolorkami pierwszej jakości jak na tamte standardy. Kiedyś robili sprzęt co gniotsa nie łamiotsa
my mieliśmy w domu kupionego w Pewexie w 1988 lub 1987 (opinie są rozbieżne osób dorosłych w tym czasie) małego 21 calowego Sanyo. I działby dalej gdyby nie to, że nic się nie dało do niego zamontowac tzn. anten bo wiekszośc ma juz nowoczesne wejścia USB itp.. Syn znajomej elektronik-amator poprosił o jego podarowanie no i ma teraz oldskulowy telewizor nadal na chodzie z kolorkami pierwszej jakości jak na tamte standardy. Kiedyś robili sprzęt co gniotsa nie łamiotsa
tylko ze ja sony.... ojciec kupil za wygrana w lotka. ze zlosci kupilysmy mu kupn lotka na urodziny bo nas niezle wnerwił i co..... kleska nasza 5/6 w DL.... kupil wtedy tv i jakies ine bajery
dowód
1 706 066. tianshi84 2013-09-09 (13:54)
torsan
lila
medea
fiolka
zaczynajmy to losowanko
1 706 066. tianshi84 2013-09-09 (13:54)
torsan
lila
medea
fiolka