Wpisy 1 705 073 – 1 705 172
8 września 2013 15:07 → 8 września 2013 17:57, 100 wpisów
agatko jak co zostaw na gg..zajrze pozniej...albo w profilu...
a pisałem wczoraj koledze Hiszpania że wygra 40 pkt ale nie dali takiej opcji do obstawienia
śniło mi się, że trafiłem 9/10, więc puściłem na 5 losowań i jak na razie tylko 3/10
ja nie specjalista, moze 63,13,76,22 nie wiem czy 17 i 19 no nie wiem
ja mam na wieczór 8liczb z pierwszej trzydziestki i na dodatek 75,77; liczę dziś na parke andromedową 5-75
agatko
gaja
agatko..nie bywam wściekła..no moze przez pięć minut do 10 maxpotem mi przechodzi
gaja nie mam jeszcze pewniaczka -czków ..szukam ..miała malą przerwę w typowaniu
gaja
agatko..nie bywam wściekła..no moze przez pięć minut do 10 maxpotem mi przechodzi
gaja nie mam jeszcze pewniaczka -czków ..szukam ..miała malą przerwę w typowaniu
torsan
co tam aż takiego się zadziało, że Karol tak zadziałał ?
siemasz
Hartge
to co ? 'centralnie' chwilę się odwlecze ?
co tam aż takiego się zadziało, że Karol tak zadziałał ?
siemasz
Hartge
to co ? 'centralnie' chwilę się odwlecze ?
Robal muszę zobaczyc czy na mini mi coś wyjdzie może jakiś sys6 ale ale
Robal przeważnie 2-3 zak. swoje i 2 zak z maszyny bez szaleństw oczywiście z +
H. -
to podobnie jak ja - po podwyżce na te trzy zeta i dołożeniu plusa - nie pamiętam żebym zaszalał, aw pewnych kwestiach pamięć jeszcze jest... hihi ...
A jeśli chodzi o mini - to ja w pełnym sysie (jeśli tak gram, bo wysyłam też pojedyncze zakłady ) w mini, to 'lubię' dołożyć śpiocha - wpada - dobrze, nie wpada - trudno, ale szansa na jakiś sukces(ik) nadal jest
to podobnie jak ja - po podwyżce na te trzy zeta i dołożeniu plusa - nie pamiętam żebym zaszalał, aw pewnych kwestiach pamięć jeszcze jest... hihi ...
A jeśli chodzi o mini - to ja w pełnym sysie (jeśli tak gram, bo wysyłam też pojedyncze zakłady ) w mini, to 'lubię' dołożyć śpiocha - wpada - dobrze, nie wpada - trudno, ale szansa na jakiś sukces(ik) nadal jest
Robal dokładnie drogo jest to nie to co kiedyś że można było przyszalec
Robal dzisiaj 10 zak to 40 zł z + więc trzeba ograniczac do minimum ale byc w grze
Robal mini jest okey ruszyło z wygranymi nawet i po 5 głownych pada wawa się załapuje prawie zawsze
Robal na ale trzeba miec te cyfry we wtorek nie zagram chyba bo nic ciekawego nie wywnioskowałem z map
Jacyś pijar robili - widziałem - pisali z Warszawy, że to dobra gra, to i pada
Robal teraz ostatnio się ruszyło bo patrzyłem w wygranych na lotto
N.i.c nie wypatrzyłeś ?
H. - to - 'złap' cokolwiek, coś powtórz, daj jakąś z odstępem, weź też np śpiocha z innej gry, daj też jakąś ze swojej daty urodzin - poszalej, jakbyś coś wypatrzył - ile osób też by TO wypatrzyło ?
H. - to - 'złap' cokolwiek, coś powtórz, daj jakąś z odstępem, weź też np śpiocha z innej gry, daj też jakąś ze swojej daty urodzin - poszalej, jakbyś coś wypatrzył - ile osób też by TO wypatrzyło ?
oby skutecznie, postaw /nawet i tylko tu / , jak będzie
i znikam
i znikam
mam pytanie jest tutaj może ktoś co jeździ albo jeździł wywtotką.
ja nieraz wywrotkę miałem ....po pijaku.....a kiedyś nawet prowadziłem kolegę który miał wywrotkę.....
a aaaa....i jeżdziłem kiedyś na wrotkach.....ale to chyba nie to samo
ja nie pytam kto miał wywrotkę tylko kto jeździ lub jeździł wywrotką ważne dla mnie mam pare pytan
krzyś.....przecież wiem....tylko humorki chciałem niektórym poprawić
krzyś ...kiedyś miałem okazję ....starem 200....oczywiście wywrotką.....ale to była tylko przejażdżka
W Roburze, to myslałam,ze mi ramię odpadnie jak zmieniałam biegi Znajomy miał takie dziwne pojazdy..no i musiałam .. spróbować
jutro mam jechać pierwszy raz taką wywrotką przewieść ziemię i mam pytanie odnośnie kiprowania
szkoda że nie ma tutaj żadniego kierowcy zawodowego
ja zaczynam zawsze mnie to kręciło
szkoda że nie ma tutaj żadniego kierowcy zawodowego
ja zaczynam zawsze mnie to kręciło
krzyś.....jeżdziłem też kombajnem BIZON......ojciec pracował w SKR.....to często z nim jezdziłem
krzyś....a gdzie jedziesz z tą ziemią ....bo ja potrzebuję ze 30 bryczek ...na podniesienie działki.....
jociu......normalnie nic nie mogę trafić........co się karwa z tymi cyferkami dzieje ....to już nie mam pojęcia
jociu....ciężko jak cholera.......ale nic ...czekam cierpliwie......może coś wyczekam......
halapku dojechałam do 5 i nie widzę pewniaka na 99,9 %..masakramoze dalej ..albo powtórki wyczaję ..
halapku..jak jeszcze raz napiszesz..jota, albo jotka, to Cie zamorduję