Wpisy 1 704 773 – 1 704 872
8 września 2013 10:38 → 8 września 2013 13:54, 100 wpisów
W Mini Lotto ile trafiliście ?
krzysiek ..ile zakładów wysyłasz na mini i czy na chybika czy z czapki i czy systemem grasz też
Ja trafiłem wczoraj w mini 1 numerek własnie tą pierdolną 6 która mi była potrzebna do multi
Tenis M. - US Open-singiel - Nadal R.-Djokovic N. 1
Tenis K. - US Open-singiel - Williams S.-Azarenka V. 1
Siatkowka - ME - K. - Francja-Szwajcaria 1
Siatkowka - ME - K. - Hiszpania-Holandia 2
Siatkowka - ME - K. - Rosja-Azerbejdzan 1
Siatkowka - Spotkania towarzyskie - M. - Wlochy-Slowacja 2.s. 1
SUPEROFERTA - Niedziela - Sudan-Lesoto 10
stawka 200
EWK 468.16
uciekam do Szwabii
Tenis K. - US Open-singiel - Williams S.-Azarenka V. 1
Siatkowka - ME - K. - Francja-Szwajcaria 1
Siatkowka - ME - K. - Hiszpania-Holandia 2
Siatkowka - ME - K. - Rosja-Azerbejdzan 1
Siatkowka - Spotkania towarzyskie - M. - Wlochy-Slowacja 2.s. 1
SUPEROFERTA - Niedziela - Sudan-Lesoto 10
stawka 200
EWK 468.16
uciekam do Szwabii
jac ..ok spoko
jocia . jakoś nie mam teraz juz taiego przeonania do tych liczb ..ale wstawiłem ..i zagrywke zrobie na dwa sposoby
jocia . jakoś nie mam teraz juz taiego przeonania do tych liczb ..ale wstawiłem ..i zagrywke zrobie na dwa sposoby
jociuchna dam ci cyferki na dzis oba los...powiedz czy cosik z nich wogóle widzisz...5,9,13,25,52,63,55,45,65,66,72,,,
w ogóle to widzę wszystkie a mam z nich..biorę pod uwagę : 5,52,13,45,65,66 ...te mam co nie znaczy ,że ...
no to sie ciesze, tyle ze jakos na 14 nie mam do nich przekonania..???no nic obadamy...natomiast mam ze snu 6 24 17 74 43 66 20 ???masz cos z nich?
joćka
mam 20,66,..24
a teraz Uciekalska jestem miłej niedzieli i powodzeniaWszystkim..nie robię wyjątków ( dzisiaj )
a teraz Uciekalska jestem miłej niedzieli i powodzeniaWszystkim..nie robię wyjątków ( dzisiaj )
jarecki gdzie ty się podziewasz??
mirnam
jareczku kumasz...
siedze pacze dumam i g z tego mam...pustki w portfelu...własnie skonczyłam prace i od 1.09 jestem bezrobotna...szukam znów...obłed...
jareczku tylko ty mi zostałes...
ide robić obiad...
jareczku jak co to puść za mnie zakładzik...oddam!!!
jareczku tak pisz kiedy chcesz!!!
jareczku jak co to jutro bede dopiero ok 18 bo ide na fuche...a potem kto wie...
no to sama bede we wtorek od 8...
jareczku to aż tak?
jarek wieczorem to ja siadam na losowanie wiec jak co to ok 22...
teraz to już ide do 14...
Śniło mi się, że trafiłem 9/10 w Multi i wygrałem 10k. Jak myślicie czy to znak by zagrać?
rutra......to znak ,że za dużo myślisz o wygranej..
witam wszystkich...
witam wszystkich...
Ja tu zagrać w Mini Lotto ?
?
ale ja nie myślę, w ogóle nie gram w totka, ostatnio jak było 15mln do wygrania to tylko puściłem 2 zakłady ale tylko 2x 2/6 miałem, jednak skoro mi się przyśniło to może warto spróbować
rutra żeby wygrać trzeba zagrać. Wyslij dyszke na ch/t to może spełni się Twój sen
Co wy na te liczby dziś na 14 1,21,26,39,49,55,61,69,71,80,
A w Mini Lotto lepiej zagrać systemem czy za 70 zł czy pojedyncze zakłady ? A wy ile mieliście najwięcej ? Ka 2/5, Lotto 2/6 i Lotto Plus 2/6 wiem że wyniki nie powalają ale trzeba próbować. A na kogo stawiacie że wygra GP Włoch pewnie głupie pytanie ? Ja jestem za Fernando i aby Robert nasz szybko wrócił i odebrał mistrzostwo Vetelowi.
10/10 ? Chcesz co jak wszyscy hi hi i bonus by jeszcze wpadł.
Zaworów piękny mecz w wykonaniu polek z bułgarią
Paweł
(1),(21),(26),39,(49),55,61,(69),71,(80)
dość ciekawe, bo ja oscyluje wokół dość podobnych także powo
(1),(21),(26),39,(49),55,61,(69),71,(80)
dość ciekawe, bo ja oscyluje wokół dość podobnych także powo
Lila
Agata
Lila
słabo z wygranymi ostatnio, same najniższe w wszystkich grach
słabo z wygranymi ostatnio, same najniższe w wszystkich grach
player..będzie lepiejA tak w ogóle to grzeczny jesteś czy rozrabiasz?
Lila
albo trafiam pewniaki i nic poza nimi albo resztę liczb bez pewniaków, brak synchronizacji
albo trafiam pewniaki i nic poza nimi albo resztę liczb bez pewniaków, brak synchronizacji
Lila
oj grzeczny, jadę dzisiaj na rower po obiedzie bo to pewnie ostatni raz w tym roku.
oj grzeczny, jadę dzisiaj na rower po obiedzie bo to pewnie ostatni raz w tym roku.
Lila
ostatnia moja wygrana: Szczęście uśmiechneło się do gracza z Śląska gracz sam skreślił liczby w Katowickiej kolekturze zaznaczył podwójną stawkę opcje plus i w czwartym losowaniu trafił 3/10+.
ostatnia moja wygrana: Szczęście uśmiechneło się do gracza z Śląska gracz sam skreślił liczby w Katowickiej kolekturze zaznaczył podwójną stawkę opcje plus i w czwartym losowaniu trafił 3/10+.
Lila
normalnie od jakiegoś czasu
normalnie od jakiegoś czasu
player..i bardzo dobrze,że po co się narażać na niepotrzebny stres
Max