Wpisy 1 704 073 – 1 704 172
7 września 2013 16:20 → 7 września 2013 20:36, 100 wpisów
gryks mozliwie, bo jak dla mnie liczby czarnej dziury były o 14 ..
robal/za rogiem u Mroczków,w pracy na przerwie,u prezia na urodzinach
jocia gryks76 agatkaa i pozostali Witam
gryks76 gratki za 5/10
triset
u prezia, to nie słuchaj - trochę Go wszyscy wpuszczają w kanał, bo chyba nie mówią całej prawdy ...
A widziałeś ? na necie ostatnio pojawiło się - "wpis usunięto na żądanie totalizatora" - ciekawe, co tam mogło stać
Hartge
masz rację - centralnie
u prezia, to nie słuchaj - trochę Go wszyscy wpuszczają w kanał, bo chyba nie mówią całej prawdy ...
A widziałeś ? na necie ostatnio pojawiło się - "wpis usunięto na żądanie totalizatora" - ciekawe, co tam mogło stać
Hartge
masz rację - centralnie
A widziałeś ? na necie ostatnio pojawiło się - "wpis usunięto na żądanie totalizatora" -
inna755 / 87.206.184.* / 2013-09-06 07:26
Proszę uważać na portal multipasko odnoszący sie do gier totalizatora.Zbierane sa tam dane o użytkownikach a następnie w brzydki sposób wykorzystywane.Jedna z użytkowniczek o nicku pięknaja ujawniła nasza priv korespondencję iż zostałam sprzedana do b u r d e lu i całe tamtejsze towarzystwo miało niezła pożywkę przypominając w niewybredny sposób kim jestem.Zakładam,ze ta osoba śmiga na rożnych nickach.
Proszę uważać na portal multipasko odnoszący sie do gier totalizatora.Zbierane sa tam dane o użytkownikach a następnie w brzydki sposób wykorzystywane.Jedna z użytkowniczek o nicku pięknaja ujawniła nasza priv korespondencję iż zostałam sprzedana do b u r d e lu i całe tamtejsze towarzystwo miało niezła pożywkę przypominając w niewybredny sposób kim jestem.Zakładam,ze ta osoba śmiga na rożnych nickach.
Hartge
serio ? czym Cię skusili ? A nie warto jakoś bardziej łaskawym okiem popatrzeć na mini ?
serio ? czym Cię skusili ? A nie warto jakoś bardziej łaskawym okiem popatrzeć na mini ?
triset
spoko, zwróć uwagę - zostają/ły różne dziwne teorie...
To mogły być jakieś obelżywości, tudzież stek wyzwisk,
bo przecież nawet nie talizmanienie szamana jarocińskiego
spoko, zwróć uwagę - zostają/ły różne dziwne teorie...
To mogły być jakieś obelżywości, tudzież stek wyzwisk,
bo przecież nawet nie talizmanienie szamana jarocińskiego
agatkaa>> daj spokój to M77 szaleje.
Chyba naprwadę trzeba wspólczuć tej kobiecie.Doprawdy,coraz gorzej to wygląda.
Chyba naprwadę trzeba wspólczuć tej kobiecie.Doprawdy,coraz gorzej to wygląda.
alex
zapodaj linka już jeśli, daj w cudzysłów, że cytujesz, i jeśli mogę słowo jeszcze - dałeś się "wrobić" cytując, ten stek niedorzeczności i odwracania znaczeń sorry
znowu pewnie za chwilę wbije
zapodaj linka już jeśli, daj w cudzysłów, że cytujesz, i jeśli mogę słowo jeszcze - dałeś się "wrobić" cytując, ten stek niedorzeczności i odwracania znaczeń sorry
znowu pewnie za chwilę wbije
"http://www.money.pl/forum/losowania-lotto-sa-ustawione-sprawdz-t3082918.html"
hehe
no cóż - pożyjemy i zobaczymy, czy się nie 'przytuli' i do kolegi
no cóż - pożyjemy i zobaczymy, czy się nie 'przytuli' i do kolegi
Sporo tego tam Treść usunięta ze względu na żądania firmy Totalizator Sportowy z.o.o]
Robal a lotto + gram zawsze więc czy jest 2 czy 15 melonów to mi to lata byle trafic swoje 6/6
Hartge
dokładnie
nie bardzo czaję, ten, taki sposób , że
zawodnik gra od kiedy na haczyku jest jakiś konkretniejszy kesz
ile matołków z tych takich "aaa, 10 ? , to nie gram" w życiu nie wytyrkuje tych "gwarantowanych" dwóch, czy nawet takiej bańki
dokładnie
nie bardzo czaję, ten, taki sposób , że
zawodnik gra od kiedy na haczyku jest jakiś konkretniejszy kesz
ile matołków z tych takich "aaa, 10 ? , to nie gram" w życiu nie wytyrkuje tych "gwarantowanych" dwóch, czy nawet takiej bańki
W życiu 0,5mln na oczy nie zobaczy a jak 2 mln to nie gra bo mało
... jak mu nakaz komorniczy po dziadku renciście po szybkiej pożyczce przyjdzie
a najlepsi, to są ci startujący od piętnastu, ale wchodzący do gry za trójaka - niby czaję, że czasem cena, ale...
to nie to, bo czasem walą wcale nie takim jednym, skromnym zakładem
karrrrrrwa
jakby sprawdził i zobaczył taką nie zagraną 4/6 , to by zostawił więcej smrodu niż niejeden wielonick ..
to nie to, bo czasem walą wcale nie takim jednym, skromnym zakładem
karrrrrrwa
jakby sprawdził i zobaczył taką nie zagraną 4/6 , to by zostawił więcej smrodu niż niejeden wielonick ..
Witam Mp...nie wien co napisac ale te zyczenia sa dla was.. zycze Wam wygranych fajnej pogody ii co sobie zyczycie..
rozwalilam auto totalnie..cholera..ale dzieki Tobie Boziu ze wylazlam calo..
rozwalilam auto totalnie..cholera..ale dzieki Tobie Boziu ze wylazlam calo..
Ola
Mam nadzieję,że z Tobą ok?
Pa Olu,trzymaj się
Robal,jak wygrane po 14-tej?
u mnie 3/5,3/5,3/6,4/9,4/10 i 5/10
grałam za wygrane to mam 18zł do wydania
noooo, ale ja na zdrapkach pociągnąłem ...
dwa razy 'www' w złocie faraonów
dwa razy 'www' w złocie faraonów
tczewianka
żeby była jasność - bez szaleństw - www = 15 zeta
aha
i na 21.40 zdecydowałem się jednak zagrać w komplecie na ten świeżutki zdt
powodzenia Tobie i pozostałym oczywiście
i znikam .
żeby była jasność - bez szaleństw - www = 15 zeta
aha
i na 21.40 zdecydowałem się jednak zagrać w komplecie na ten świeżutki zdt
powodzenia Tobie i pozostałym oczywiście
i znikam .
W Powerball do wygrania 203 mln $ ale to chyba nie jest jeszcze rekord co ?
Chciałbym tyle zgarnąć. W Mini Lotto gracie jakim sposobem ?
Puściłam,wróciłam i ....Krzysztof c ,rozwalasz nas ciagłymi pytaniami
krzysztof.c
ja licze gwiazdy i mnoże razy dwa
albo
licze mrówki dziele przez 4 i dodaje 5
a tyyyyy
ja licze gwiazdy i mnoże razy dwa
albo
licze mrówki dziele przez 4 i dodaje 5
a tyyyyy
Max
tak skreśla się pięć, ale
można też skreślić więcej
można zagrać z maszyny i można wybrać samemu,
można wybrać więcej i rozpisywać właśnie po pięć, ale można po więcej, można grać tymi samymi i można zmieniać - i pewnie o to wszystko chodzi pytającemu...
różnie gram - jednym na sześć lub ośmioma po pięć z dość stałego zbioru, plus 'śpioch' i kilka zakładów z maszyny...
krzysztof c,
a Ty ?
tak skreśla się pięć, ale
można też skreślić więcej
można zagrać z maszyny i można wybrać samemu,
można wybrać więcej i rozpisywać właśnie po pięć, ale można po więcej, można grać tymi samymi i można zmieniać - i pewnie o to wszystko chodzi pytającemu...
różnie gram - jednym na sześć lub ośmioma po pięć z dość stałego zbioru, plus 'śpioch' i kilka zakładów z maszyny...
krzysztof c,
a Ty ?
Fajki ja nie palę. Wódki nie piję, Ale z żalu, z żalu wielkiego. Ledwie co żyję. A wszystko te czarne oczy ...
coś mało ludzi dzisiaj
wszyscy na libacjach,czy co?
napijmy się,Wasze zdrowie
wszyscy na libacjach,czy co?
napijmy się,Wasze zdrowie
Witajcie !!! Ciepło, to i pić się chce.Szczególnie jak piękna pogoda w weekend. a tu do roboty kazali isc te pseudobiznesmeny-dorobkiewicze, a sami balują psie syny...To teraz do kolacji z moją Krysią ciągniemy italianskie wino , tak na otarcie łez.Pozdrawiam całe grono M.P. Duzo wygranych życzę