Wpisy 1 695 842 – 1 695 941
3 września 2013 13:00 → 3 września 2013 13:59, 100 wpisów
Witam wszystkich ze słonecznych Wadowic
ksenia cyferek nie podaję bo ostatnio mam taką passę, że jakby taką miał Hitler to wojna skończyłaby się 1 września pięć minut po tym jak się zaczęła
Medeo chyba Cie rozsmiesze ja takze mam zla passe bo zauwazylam ze sztuka jest wygrać 2 zl,wiec dopytuje sie o cyferki moze cos poskladam.
Hej wszystkim za nie długo losowanie życzę wszyst ki m szczęścia
pawelcholewa i nie dziękuję
kseniu dziś jeśli moje metody miałyby się sprawdzić to powinien być albo teraz albo wieczorem wysyp liczb z przedziału 1-10
kseniu dziś jeśli moje metody miałyby się sprawdzić to powinien być albo teraz albo wieczorem wysyp liczb z przedziału 1-10
medusia..dzisiaj mi się śniły cukierki i połamana czekolada .Wyszło 42,31,29,39,27,.Zobaczymy co z nich wskoczy bo te nie wysłane
lilka oj spoczko
torsan ... może i mogłem też nie grać tylko zostawić na wieczór bo pewnie jakaś panienka poprowadzi
torsan ... może i mogłem też nie grać tylko zostawić na wieczór bo pewnie jakaś panienka poprowadzi
lila-od drugiego semestru bo pierwszy miałem zaliczony i zrezygnowałem
dotam...tak,pojawi się tajemniczy Don Pedro z krainy leżących wieżowców Karamba
torsan....jak masz się z czego utrzymac to trzeba do szkoły a nie za pracą się uganiać.Najpierw szkoła potem praca,jak będzie oczywiście
Lilka
torsan
dotam
tianshi
dotam
tianshi
No jeszcze tylko kilkanaście minut i będą wyniki oby szczęśliwe bo wysłałem 3 zakłady
Tianshi a wysłałeś zakłady?
No to czekamy na chwilę prawdy he he