Wpisy 1 691 333 – 1 691 432
31 sierpnia 2013 00:39 → 31 sierpnia 2013 01:38, 100 wpisów
Witam
No i skończyło się
Dzieci-do ław,posły-osły,także,Loteriada-tyż
Czyli ogólna bryndza
No i skończyło się
Dzieci-do ław,posły-osły,także,Loteriada-tyż
Czyli ogólna bryndza
jocia..ok ,dziękia napisz mi jakbyś miała wybierać z tych liczb 14,37,38,40 to jaką byś wybrała?
jocia..no mi też ta 40 tak po deklu smigaale coś mi jeszcze w niej nie pasi
Lila 40 powinno być a reszty nie wiem , bo jeszcze nie przerobiłam wszystkich końcówek
jocia..wexprzestańpisac o końcówkach bo mnie sie jakoś dziwnie kojarzą
gonzaga...a teraz mały Quiz.Zastanów się gdzie i jak mogłam Cie dopaść
gonzaga...tam nawet napisałeś ,że TU jesteś pod tym nikiem GONZAGA
MoanaDziękuję
No w tylu miejscach się bałwaniłem,że sam nie wiem
No w tylu miejscach się bałwaniłem,że sam nie wiem
nikt nie mówi o bałwanieniu, miałabym kilka pytań, bo szukasz w genealogii i nie błądzisz, potrzebowałabym kilku pytań i odpowiedzi, mam skomplikowane drzewo i problem z dotarciem do źródłeł
moana..a tak na marginesie to ciekawe jakby się w tym konkretnie zagłębić to kto był naszym przodkiem
tak na prawdę to sama już nie wiem, albo po prostu nie chce wiedzieć....czasami strach sie bać
moana..bo ci nasi przodkowie skądś się wzięli Chciałabym zobaczyć tego przodka pierwszego,chociaż ten pierwszy też się skądś musiał wziąć temat rzeka
ale to ziekawe mam ponad 200 zdjęc przedwojennych ..i niestety nie wiem ..kto zacz .. pierwsze z około 1900 roku
jocia..ja też mam takich zdjęć dużo a ponad połowa to nie wiem kto na nich jest
jocia...a widziałas te zdjęcia co nieboszczykom robili? Wyglądają na nich jak żywi
nie wiem sama, bałagan genealogiczny czasami mnie przeraża, ja osobiście jestem Niemką z pochodzenia, koleje losu mojej rodziny to materiał wyjęty z książek historycznych, patrząc na zdjęcia wiem tak jak Ty jocia kto, kim jest...prawie w 60% reszta to obcy twór
Ja przez N-klasę znalazłam część rodziny wlasnie dzieki profilowi rodzinnemu
mój "szacowny" odnalazł swoja przyrodnią siostrę, szok był, konfrontacja także, ale....siostra jest
kurczę, nie wiem czy nie naruszyłyśmy za bardzo Jego prywatnośći
urodzona w Pyrlandii, wychowana na landach a w sercu...tylko maj