Wpisy 1 689 372 – 1 689 471
29 sierpnia 2013 22:48 → 29 sierpnia 2013 23:16, 100 wpisów
Ulala. .
.......................................
.......................................
wahadelka, ksiezyce, slonce ... moze z fusow zaczniecie wrozyc i zgadywac liczby ?
45 19 69 23 43 8 62 16 59 52 oto przyklad niedowiarki 10 zakladow wstecz czyli 25 zl a ile dostalem spowrotem sprawdzcie
jocia tak...ale to moja mozolna praca z liczbami,żeby to uchwycić
lottomat przy pomocy wahadełka miałam wytypowane 20 z 80 w tych 20..10 trafnych
lottomat..ale ja ta liczbe mogępodać pare dni prze datą losowania
Piszę już.... 3 x to samo.
Wyniki są np. na stronie www.lotto-centrum.com
Wyniki są np. na stronie www.lotto-centrum.com
jocia..nie to jest z matematycznej wyliczanki podpartej programem
ale 10 liczb z 20 to 184756 kombinacji, uwazasz ze to blisko ? ja uwazam ze wciaz w*** daleko
50 jutro jest pewniakiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ta jedna dziesiatka to wciaz zerowa szansa prawie, ale ladnie to wyglada na papierze ze sie trafilo 10 z 20 na kartce
za 9/10 placa 10 tys, wiecej wydaliscie do tej porty niz ewentualnie wygracie trafiajac, ponizej 9/10 to smiech a nie wygrane
dlatego hmm czemu traktujecie to jako prace nad liczbami skoro nie liczyc na los szczescia na 1 zaklad ?
Karnak , właśnie uwazaj, bo jest niebezpieczne, nigdy nie kieruj ostrym końce w swoim kierunku ,
" Wszystkim nam brakuje szczęścia " leci teraz w Radiowej Jedynce
.............................................
.............................................
z reszta wiekszosc osob z tej strony typuje na sucha i nie puszcza, to jeszcze wieksza paranoja
Bronson to Ty nawet na sucho nie grasz. Ja bym na sucho 5000 pln przegrał w jedno losowanie
18 20 27 62 41 69 32 55 29 6 jedna z kombinacji na jutro miłej zabawy życzę
to tylko kombinacja moj komp pracowac bedzie przez cala noc a ja ide grzecznie spac bo trzeba jutro isc po co po pieniazki hehehe