Wpisy 1 688 400 – 1 688 499
29 sierpnia 2013 16:10 → 29 sierpnia 2013 17:30, 100 wpisów
Zwróciłem Ts uwagę że ma błąd w tabelach nowej loterii skarby Polski...ciekawe czy raczą chociaż odpisać..
Cześć ja byłem z kolegą na mini golfie ładna dziewczyna szła którą spotkaliśmy jeszcze wracając w miasto ale nie było pana zadzwonił kolega i powiedział mu że będzie za 1,5 godziny. To pojechaliśmy jeszcze do sklepu sportowego spytać czy mają kije golfowe niestety nie mają. Później na targ a następnie do galerii ogólnie sporo ładnych nawet. A potem pojechaliśmy i zagraliśmy 18 dołków nawet trudne były niektóre ale co najważniejsze zupełnie inna gra niż na takiej zwykłej trawie. Ja zaliczyłem 87 uderzeń on 83 a licząc inną punktacją kto więcej ja 63 on 66. A w galerii wysłałem jeden zakład Lotto Plus powiedziałem do niego że może jest to szczęśliwy dzień ?
By się zdziwił jakbym wygrał co ?
Na pole golfowe zamierzamy kiedyś w kilka osób jechać do Naterek niedaleko Olsztyna może kojarzycie ?
Krzysztof..to za trudne dla mnie
Później na targ a następnie do galerii ogólnie sporo ładnych nawet
Czy na targu sprzedawali niewolnice- dziewczyny, czy kije golfowe i czy było sporo ładnych galerii ??
Później na targ a następnie do galerii ogólnie sporo ładnych nawet
Czy na targu sprzedawali niewolnice- dziewczyny, czy kije golfowe i czy było sporo ładnych galerii ??
http://www.youtube.com/watch?v=naSAGanPO_Y obejrzycie to coś takiego było.
Na 100 % chcę zostać golfista.
a mi dalej nie schodzi z oczów ta dziewczyna co siedziała przede mną w kościele
Golfistą.
Ładna była torsan ?
Tylko mnie zastanawia dlaczego do żadnej nie chciał kolega podejść i pogadać jak myślicie ? A on z tych bojących nie jest.
Jak wyglądała wiesz ska jest ?
Może były okropne
A dlaczego Ty nie podszedłeś ?Jesteś z tych ..bojących się
A dlaczego Ty nie podszedłeś ?Jesteś z tych ..bojących się
Witam wszystkich
Na następny raz ja zrobię pierwszy ruch.
Ciekawe czy zadały by ?
Mnie się też taka jedna podobaheh..
Tylko nieśmały jestem i nie wiem jak nawijkę zagaić..
Tylko nieśmały jestem i nie wiem jak nawijkę zagaić..
Zagadały ?
Monet to idź z kolegą takim, który sie nie boi a moze dasz rade sam
Mi się bardzo ale to bardzo podoba koleżanka z która teraz chodzę do klasy tylko że ma chłopaka o około 8 lat a ją znam niecały rok. Czyli szans nie mam ? Jak jej to okazać a do szkoły zjazd 21.09 jest.
Monet-Cześć,możesz mi powiedzieć która godzina bo mi się telefon rozładował i potem gadka sama pojdzie
podobno dziewczyny lubią jak nie z tąd ni z owąd podejdzie i się zagada
Podchodzisz do dziewczyny i pierwsze co to patrzysz na palec.Jesli nie ma obrączki to...ufff jest jeszcze wolna...jesli jest w towarzystwie koleżanek bez chłopa uff...na pewno wolna...
właśnie u mnie to jest zasadniczy problem większość chodzi z chłopami
Monet >>> grywasz coś LIVE ?
świeżynka
gol na 1:1 w 17 min
10:00 - 19:59 Powyżej 0.5 Spartak Moskwa v St Gallen
(Dziesięć minut - Gole) 29/08/2013 Brak 5.00 Wygrana
Stawka: 300,00 Zwroty: 1.500,00
świeżynka
gol na 1:1 w 17 min
10:00 - 19:59 Powyżej 0.5 Spartak Moskwa v St Gallen
(Dziesięć minut - Gole) 29/08/2013 Brak 5.00 Wygrana
Stawka: 300,00 Zwroty: 1.500,00
gro ludzi nie nosi obraczek i gro kobiet spotyka sie ze znajomymi bez meza czy innego przydupasa
tomcio>> rozkręcam się.
Ale przyznam Ci że zaraziłem się od Ciebie grą live i - wpadłem. Dużo bardziej rajcuje niz ako.
Ale przyznam Ci że zaraziłem się od Ciebie grą live i - wpadłem. Dużo bardziej rajcuje niz ako.
sara1 >>> jak milutko
swojej pani { której nie mam } kazałbym po imprezach zakładać obrączkę dla bezpieczeństwa.
A jak zrobić żeby dziewczyna dała numer ?