Wpisy 1 687 468 – 1 687 567
28 sierpnia 2013 22:19 → 28 sierpnia 2013 23:25, 100 wpisów
pzdr. bede jutro live z kolektury po 10 rano,zapraszam tych ktorzy mnie nie olewają
nie wiem jakie ma Pasko kontakty,ale napewno ,dziś myślę że b. dobre,może sie mylę
tylko rzecz jasna,tj. matematyka na którą niema bata,ale schematyczność występowania liczb występuje i można to rozwalić
jesli z białego pan Darek M. jest kierownikiem ,awansował,to na pewno chroni jakaś tajemnica gier,ale to kwestia czasu
bry ponownie mp
nie chcieli mnie do siebie to bedę im bruździł ile mam sił,a tym bardziej że nie jestem w 1 miejscu
jeśli wierzycie w to że to spisek,to musimy sie zjednoczyć,bo tak to lipa
opa ja tez to czuje odd dawna
ta wszystko mozna rozwalić
np. po dzisiejszym los. mm przy załozeniu że zakłady są na pojedynczej stawce i bez opcji plus na ponad 460.000 zawartych zakładów padło 711 wygranych pow. 100zł
np. po dzisiejszym los. mm przy załozeniu że zakłady są na pojedynczej stawce i bez opcji plus na ponad 460.000 zawartych zakładów padło 711 wygranych pow. 100zł
jak nie wiecie o cio chodzi
to wam powiem
o kase
to wam powiem
o kase
p...x
opa ja juz mam dosc tych obookow
wiecznie obok
wiecznie obok
p..x obook i to wiecznie
jocia
opa tez czujesz teorie spiskowe ts
wszyscy siedza na fiorum
lottomat na czacie tez czasem ujem wieje
lottomat bo to meski wiatr po uju wieje
na marginesie,u nas w jeziorze woda miała 20 st. od biedy można pływać
lottomat,dlaczego nic ciekawego na forum,co a witkowskim,czy wygrywają dalej w MM +?
dariusza witkowskiego,szukałem dzis ale za duzo tematów,nie che mi sie
on juz sam nie wie
fsf jestes
wasyl ja wiem,tylko mieszam.a jak nie wiecie o czym wy piszecie to o czym my tu rozmawiamy...
fsf
to po co mieszac cza piccc
opa odnosze wrazenie ze sam masz problemy z wyslawianiem sie i formulowaniem mysli
lottomat,taki jestem,trzeba po prostu wysilić umysł co ja piszę i tyle,nic nie poradzę na to
d. witkowski przedstawiał kiedys na zywo gre w MM + i mieli niezłe wyniki,jesli nie wiesz o co chodzi to o czym my tu rozmawiamy
ja na pasko po to tu wchodze zeby móc możliwość wygrania,po to ta stronka chyba istnieje,czy nie ?
no ok mieli dobre wyniki i co dalej ? tez bys takie chcial miec ?
losowanie powinno byc w miejscu publicznym i na widoku
ja gawarim pa rusku
ide w mapy
i pakiet loteriady od początku w tym wydaniu grubości 4,5 cm.(nie chce mnie się liczyć kuponów)