Wpisy 1 685 121 – 1 685 220
27 sierpnia 2013 16:20 → 27 sierpnia 2013 18:22, 100 wpisów
Alex.
Ale to na pięć skreśleń.
Ale to na pięć skreśleń.
Tris.A co nie wysyłasz?
Robal.
Powtórki też istnieją.
Powtórki też istnieją.
Alex.Dzięki za
Tris.Dawaj.
Stary wróci,a okno nie wyczyszczone
Tris.
Lepiej Mu szmaty nie dawać do ręki
Lepiej Mu szmaty nie dawać do ręki
Alex.
To musiałby wrócić dopiero koło 22;00
To musiałby wrócić dopiero koło 22;00
mnie ten namówił wczoraj na zodiak bliznieta i dycha wpadła.dzis namówił na skarby polski i 4zeta ale z koniczynką to nic nie namawiał. samowola
tris ale faraony są na 20zakupionych drapek w różnych budach od poczatku edycji 180zl na czysto w tym dwie po 50zł z tych większych sum.
jedno 50zł w faraonie na nr 005 a drugie nr 010.jedna z hipermarketu tego na R...a drugie z budy ordżinal lotto
u mnie takich fajnych markietów nie ma,tylko biedronka to najwieksze
tris on nie jest fajny,jedynie czasami ma pełne drapki{diabelek}}
http://www.youtube.com/watch?v=KgoaHtdB35s widzieliście to ?
rricardos,torsan,alex,trisetum,emerytka i jesli kogos pominelam to naprawiam blad
Dzis ponad 90% szans na wygrana maja Wodniki, Waga,Panna oraz Baran ponad 80%
Dlatego niech kazdy z kolegow z tych znakow wyskoczy z "spontana" w postaci trzech pierwszych liczb jakie mu przyjda na mysl i wspomaga kolegow Bliznieta ktore maja 1%
Dlatego niech kazdy z kolegow z tych znakow wyskoczy z "spontana" w postaci trzech pierwszych liczb jakie mu przyjda na mysl i wspomaga kolegow Bliznieta ktore maja 1%
mi jakos podeszla multiforsa bylo juz 100, 2x 12 oraz raz 24 zlote a do tego prawie zawsze 1,2,4 zlote ale i niestety i kosze
meduska mi multiforsa nie lezy.ani szybkie100,szybkie10 i inne szybkie kosze.ja tylko faraon,monopol potem zodiak i koniczyna.reszta out
jak szpilki to wlasnie stracilam 10 zeta cale szczescie ze z wygranych
no i znikam powodzenia
no i znikam powodzenia
bolek weź trzy nr z rzędu jesli finanse pozwolą nie to zebym namawiał ale cos w tym jest...czesc i powo.
Medea.
Tris.
Poleciałach razem z gilyndrym.
Poleciałach razem z gilyndrym.
moze ktos ma jakis sposobik na liczby do powtorki bo nie wiem ktore wyrzucic z ostatniego losowania
Tris.
Doleciałach tam kaj miałach.Przed laptop i siedza.
Doleciałach tam kaj miałach.Przed laptop i siedza.
Gała.Czy to Twój portret?Śliczny.
Gała.Do zakochania.
prosze zwrócić uwage na liczby 1,2,3,4,5,6,7,8,9,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79