Wpisy 168 434 – 168 533
28 września 2010 18:32 → 28 września 2010 22:54, 100 wpisów
myślisz że z winem

został ............

został ............

kto zna wynik meczu ??????
puchar p.nożna Serbia
Subotica-N.Pazar
ewentualnie gdzie mogę go znaleźć ?
puchar p.nożna Serbia
Subotica-N.Pazar
ewentualnie gdzie mogę go znaleźć ?
Kasia. Popada z godzinę i przestanie.
ciekawe czy jak będzie ciągle padać to zaleje i czy przyjdzie troszkę wody z czech i nowe plagi

dostałem troszkę sernika do jedzenia ale z powodu grypy za bardzo mi to nie smakuje

obecnie z powodu grypy łamie mnie w kościach,stan podgorączkowy,ale zapanowałem troszkę nad katarem

Warunki nadania zakładu były ciężkie,ledwo dowlokłem się do kolektury,pogoda niewesoła,w powietrzu pełno zarazków,w kolekturze pusto,osoba przyjmująca:kobieta,wiek:średni,warunki :przeciętne,obsługa poniżej normy

witam
ostatnio mam złą passe a na dziś wysłałem:
04-05-10-12-13-16-27-31-54-65-74-76-77-79-80
z tych liczb dwie dziesiątki posłałem więc może skreślajcie prócz tych moich, bo jak pisałem jak nie trafiam już drugi tydzień - jak nie mogę dać dobrych liczb to dam chociaż te które nie padną

kawusia przed nocną zmianą
ostatnio mam złą passe a na dziś wysłałem:
04-05-10-12-13-16-27-31-54-65-74-76-77-79-80
z tych liczb dwie dziesiątki posłałem więc może skreślajcie prócz tych moich, bo jak pisałem jak nie trafiam już drugi tydzień - jak nie mogę dać dobrych liczb to dam chociaż te które nie padną

kawusia przed nocną zmianą

168451. status hipopotan 2010-09-28 (20:01)
Warunki nadania zakładu były ciężkie,ledwo dowlokłem się do kolektury
-------------------------------------------------------------
ale się dowlekłeś,a nie dowlokłeś, to od słowa wlec czyli pełzać albo iść ślamazarnie. (sic)
Warunki nadania zakładu były ciężkie,ledwo dowlokłem się do kolektury
-------------------------------------------------------------
ale się dowlekłeś,a nie dowlokłeś, to od słowa wlec czyli pełzać albo iść ślamazarnie. (sic)
właśnie nie ma ma 11 lat i czasami gra z zemną oczywiście wujek musi kuponiki wysyłać i płacić jak chce zagrać

ale jest tego dobra strona. w przypadku wygranej ja odbieram kaske

jeszcze nic nie wygrał. Czasami zagra z zemną jak odwiedzę braciaka.
Mogło by być już losowanie.nie chce mi się czekać do 22.15 Powinno być wcześniej moim zdaniem.

Kasia a wróżyć też umiesz????

Mam pomysła moze tak zagramy w 1000 na kurniku czas zleci szybciej do losowanie. Jest ktoś chętny?

jutro lecę po zdrapki do kolektury. Mam do odbioru całe 3zł zł więc dopłacę trochę i wezmę kilka do domu na wieczór z drapaniem. 
To mój taki relaks po pracy. Lepsze niż te w***iające losowania na które trzeba tyle czekać

To mój taki relaks po pracy. Lepsze niż te w***iające losowania na które trzeba tyle czekać
na wieczor 10 zakladow mini lotto na chybil trafil i dziesiatka multi z plusem rowniez na chybil trafil. pozdrawiam
damian1983. A ja- otrzymane w spadku i wysyłane od 1957 r.
2 zakłady dużego lotka. Natomiast ilość pozostałych zakładów objęta jest ścisłą tajemnicą. Powodzenia
2 zakłady dużego lotka. Natomiast ilość pozostałych zakładów objęta jest ścisłą tajemnicą. Powodzenia
ello 

wyjmować kupony z chlewika
KILCE - wychodź z szafy , pora nadchodzi
KAHTY - jest już ciemno, wszystko jedno
trzeba to oblać 

zzzzz wszyscy śpią 

Użytkownik sunmen dodał nowy komentarz w temacie Wygrał 13 milionów i zniknął
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 03,08,09,10,22,24,30,32,35,38,41,51,53,59,60,61,62,65,68,79 - Plusem jest liczba: 08
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Mini Lotto - 04,08,16,17,27
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 15,24,27,31,36,44
4/10
po kilku nie udanych typach w końcu coś weszło no i jestem na 351 miejscu w rankingu 
po kilku nie udanych typach w końcu coś weszło no i jestem na 351 miejscu w rankingu 
Witam
A ja mogę się pochwalić czwórką w lotto 15,24,27,44 .
Kupiłem tylko jeden zakład na chybił o 15:09 .
Sprawdza się że na chybił jest większa szansa ... ale też wiara że się uda...
Pozdrawiam
A ja mogę się pochwalić czwórką w lotto 15,24,27,44 .
Kupiłem tylko jeden zakład na chybił o 15:09 .
Sprawdza się że na chybił jest większa szansa ... ale też wiara że się uda...
Pozdrawiam
Dzięki wszystkim oby był to dobry prognostyk na dalsze losowania czego też i wam życzę...

kathy ja już nie wierzę w wygraną
po dzisiejszym losowaniu jestem tak wk........a,że żaden plan mi w głowie

po dzisiejszym losowaniu jestem tak wk........a,że żaden plan mi w głowie

hipopotan>> Mnie właśnie przez modlitwę do O. Pio wpadła ta wygrana . Ostatnio czułem że ten święty pomoże mi. Dodam że miałem okazję być przy jego grobie we Włoszech.
a mówiłem żeby trójkąt zamienić na pięciokąt 

głodnemu chleb na myśli 

ok - wyrażę się jaśniej - możemy zagrać w 5 osób - każda podaje po 2 liczby
2 łatwiej trafić niż 10

dobra strona z wynikami
kubusiek

chyba że sie po tylku

życzę Ci duuuuużej czwóreczki