Wpisy 1 680 641 – 1 680 740
24 sierpnia 2013 20:55 → 24 sierpnia 2013 21:39, 100 wpisów
Lilus..mialam juz kiedys przyjemnosc rozmawiac z Twoim Mezem..bardzo mily ii symaczyny typisko..
Ja to mam zawsze przerabane Sobie coś zaplanuje,wszystko gra a dzień przed wyjazdem zawsze jakaś menda się przyczołga tfuuuuu karwa
ulexxa..wiem,że rozmawialiście.Przecież byłam obok Miły no to mu trza przyznać
powiem jedno Lilus..masz wspanialego Meza..Jarecki jak Jestes to naprawde supcio z Ciebie Gosciu..
ulexxa....Te Jarki to chyba tak mająTylko nie zapominam że to byk,jest spoko ale jak się wkierwi to masakra
fifi..u mnie karwa tak.Mąż BYK,ja Panna,teściowa skorpionik teść strzelec.No karwa towarzystwo doborowe
fifi..ja raczej spokojna ale jak już byk mnie rogiem tyknie to może się źle skończyć.Wtedy wychodzi z Panny diabeł
lila...byk +skorpion, teściowa-skorpion, mama- panna, tata-ryba, córka ryba---mieszanka piorunująca
fifi..poważnie,Ja spokojna.Mnie można trącać9 razyi zwracam grzecznie uwagę ale jak za 10 razem pierdolnę to siwy dym
Dobry Wieczór
Lila,fiolka, ulexxa, dzikus i pozostali niezauważeni
Lila,fiolka, ulexxa, dzikus i pozostali niezauważeni
fifi..ja jakbym jeszcze w szale zaczęła tryskac jadem to bym pół Gnizna wybiła
Dopóki prowadząca studio nie pusci baka na wizji nie uwierze ze losowania są na zywo i zaprzestaję na ten moment gre w multilotka,nie wiem jak dlugo wytrzymam bez gry:
sorelka kiedys wylosowali 21 liczb od tej pory mam duze podejrzenia,ze szachrają łobuzy:
no rto raczej dowod ze leci na zywo , gdyby szlo z tasmy to by podmienili na dobrą i już....
myśl...
myśl...