Wpisy 168 043 – 168 142
27 września 2010 20:41 → 28 września 2010 08:51, 100 wpisów
fuj

co fuj ? 

oliwa i cukierki ślazowe
chcesz mnie zabić??
chcesz mnie zabić??
można jeszcze zagryzać czosnkiem i cebulą 

Ty naprawde chcesz mnie zabić

trzeba to oblać 

smacznego 

apteka to nie cukiernia
na kaszel najlepsze są inhalacje z soli
czosnek i spirytus 

to juz wole syrop

syrop z cebuli 

kasia z Toba wszystko nawet cykuta

na co???

właśnie ciekawe dla kogo 

dla mnie cykuta????
Boguś2
Boguś2

słodycze powiadasz jami 
motylku

motylku

Witam ponownie
Witak W.N
Witaj
"Kto kawę piję, ten DŁUGO żyję".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Kathy.
Pada deszcz w Gdańsku?
Z map pogodowych wynika, że deszcz już nie pada, albo przestaje padać. Możesz to potwierdzić???
Pozdrawiam.
Pada deszcz w Gdańsku?
Z map pogodowych wynika, że deszcz już nie pada, albo przestaje padać. Możesz to potwierdzić???
Pozdrawiam.
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 01,03,08,09,14,16,22,29,32,38,41,45,50,52,58,59,63,65,71,80 - Plusem jest liczba: 63
taa Pasko piszczą chyba z rozpaczy wymiotują haha
Kur,................ Zawsze jak on jest to totalne zero0/5
Pajac Piep...........
Pajac Piep...........
stylista musi go naprawde .............ja rozumiem chłop przynosi pecha ,ale żeby aż tak krzywdzic chłopa

słynny waldek55 - osoba która jako jedyna podała 9/10 - dzisiaj 5/5 w typowaniach!
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 04, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 20,32,39,43
nie oglądałam losowania, ale widzę, że wieleba ładnie kulki wystraszył strojem 

Przypominam, że wszystkie losowania można oglądnąć w dziale Wyniki klikając z prawej strony na czarną ikonkę. Dzisiejsze losowanie też tam wkrótce zagości 

Pasko
ja pamięć mam dobrą, ale wolę tego nie oglądać bo kto mnie potem będzie reanimował? 

ja pamięć mam dobrą, ale wolę tego nie oglądać bo kto mnie potem będzie reanimował? 

Coś na poprawienie nastroju. Kawał z dedykacją dla kogucika19:
Wchodzi kogut do łazienki, a tam zakręcone kurki
Wchodzi kogut do łazienki, a tam zakręcone kurki

Klątwa faraona nadeszła.Z powodu grypy i gorączki nie mogłem nadać kuponów.A jak grypa nie odpuści porwie mi pieniążki apteka.Doszedłem do wniosku,że grypę przesłała mi osoba nie lubiąca maskotek.

Nie chcę oddawać pieniążków do apteki,wolę je wydać na coś innego.Bo aptekarze i tak mają spore zarobki.

Pozdrawiam osoby trzymające koty w domach i dokarmiające maskotki.Zyczę przyjemnej nocy

cosik ten pewniak 20 nie wchodzi, nie zmieniam bo znowu będzie jak ostatnio...poczekam aż wpadnie

słyszeliscie? policjantka niemiecka spowodowała wypadek polskiego autokaru, makabra!!! tyle osób zginęło przez nią..taka policja nie tylko u nich, a u nas jeszcze gorzej..same głąby, to też tacy tam idą, co nic nie umieją, nie znając się na prawie i sami łamiąc to prawo!! skorumpowani na każdym kroku!! szkoda gadać na ich temat...
a po co jechała do polski? po polskie papierosy by tam u siebie handlować nimi, będąc na chorobowym...a teraz głupią udała i siedzi u psycholi zamknięta, mogła myśleć co robi!!! i jeszcze w taką pogodę....

Ale ostre słowa od rana......
Pozdrawiam -mój pewniak też nie chce wejść

ostre słowa? bo to prawda!!!
dzisiaj do pracy to aż się nie chce jechać ....okropna atmosfera będzie ,ponieważ wczoraj przyjechał niemiecki właściciel z całą ekipą i podobno mają zwalniać 

Ale zobaczymy co wyniknie z tej wizyty w piątek....

Ale zobaczymy co wyniknie z tej wizyty w piątek....
dobra mój czas minął
muszę pędzić czas do pracy
miłego i ciepłego dzionka życzę no i oczywiście wysokich wygranych

papapapapapapapapapapapapapa
muszę pędzić czas do pracymiłego i ciepłego dzionka życzę no i oczywiście wysokich wygranych

papapapapapapapapapapapapapa
miłej pracy Krysiu,,paaaaaaaaaaaaa
Dzień Dobry

miłego dnia wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=KGwIEkZQ2Og
krysieńka, ja to bym sam tych wszystkich u góry pozwalniał! Moja dziewczyna pracuje na recepcji w pewnej firmie. Nie zarabia tam kokosów, tylko zwykły tysiąc z hakiem, ale najlepsze jest to, że zapieprza w pracy za tych wszystkich u góry. Faktury, meile, przesyłki, spotkania, zamawianie ciągle czegoś itd itd. Niejednokrotnie opowiadała mi o wielu sytuacjach, gdzie właśnie te osoby co wyżej sobie siedzą w tych biurkach, przychodząc na którą chcą godzinę i robiąc sobie 10 przerw na posiłek i kawke, to właśnie te osoby cec***ą się takim dupnym brakiem logicznego myślenia, takim nieporządkiem w tym co robią, a najlepsze jest to, że jak coś spieprzą, to ciągle zwalają na recepcję, nawet nie na recepcję! bo często te pieprzone szychy nazywają to portiernią! Czyli portierzy odpieprzają często największą papierkową i nie tylko robote za tych z góry, którzy tak dumnie wychodzą z firmy i myślą "jestem super, tak daleko zaszłam/zaszedłem", a wystarczyło, że dziewczyna spojrzała na liste nazwisk osób "pracujących" u góry i wiadomo już było o co chodzi -> ojciec córkę, córka męża, ten mąż brata i jeden tak drugiego wkręcił do firmy, a później w wielu firmach, urzędach, zakładach mamy taki burdel i nic nie da się załaywić, bo w końcu "pracują" tam ludzie doskonale wykształceni! z wielkim doświadczeniem i umiejętnościami! z bogatym życiorysem. Szkoda gadać. Dla mnie to są nieudacznicy i darmozjady. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie są wygodni 

Kocio gratulki 

Witam wszystkich.

Kathy. Witaj.. .
Dzisiaj w Gdańsku znów będzie lało.
Pozdrawiam.. .
Dzisiaj w Gdańsku znów będzie lało.
Pozdrawiam.. .to juz od dawna leje i nie zapowiada sie na nic innego, tylko
trzeba zapas przygotować 

Adaś...mówiłam...jak na chybika to chybiony
trzeba zapas przygotować 

Adaś...mówiłam...jak na chybika to chybiony

Kathy.
Pogoda jest paskudna w Gdańsku, ale 30 km na wschód od Gdańsku już nie pada!!!
Pogoda jest paskudna w Gdańsku, ale 30 km na wschód od Gdańsku już nie pada!!!
Lotto- test na .nie. .
01, 04, 05, 08, 10, 13, 14, 18, 20, 23, 32, 35, 37, 38, 44, 46, 49.
01, 04, 05, 08, 10, 13, 14, 18, 20, 23, 32, 35, 37, 38, 44, 46, 49.