Wpisy 1 680 268 – 1 680 367
24 sierpnia 2013 13:30 → 24 sierpnia 2013 14:00, 100 wpisów
a sam łaził i przeszkadzał, to sie ie dziwie ze ludzi enie mieli wyników...
mnie to nie przeszkadzało
mnie to nie przeszkadzało
lila mam swój biznes i mam swiety spokoj , zadnych nawiedzonych szefów nigdy wiecej...
torsan..smakuj życia póki masz okazję bo potem zawsze flak sie będzie za Tobą ciągnął
torsan....rób i się niczym nie przejmuj.Dziewczyna sama się znajdzie
no jeszcze musi miec serce dobre.... bo samo bycie przystojnym nie wystarczy
Torsan>> tam Brad Pitt..
Posłuchaj : http://www.youtube.com/watch?v=SFrfKNkwYKE
Posłuchaj : http://www.youtube.com/watch?v=SFrfKNkwYKE
no ja to wiem. tylko teraz wiecej jest tylch tylko pieknych
a w srodku - masakra
a w srodku - masakra
sorelka..teraz pełno metrosexualnych.Siedzą godzinami w łazience a we łbie kiełbie
hehe lila , masz 100% racji.....
we łbie nasrane a wszytsko inne jak z żurnala.... i tylko go kochaj bo on taki piękny , fura skóra i komora anawet 3
we łbie nasrane a wszytsko inne jak z żurnala.... i tylko go kochaj bo on taki piękny , fura skóra i komora anawet 3
sorelka..i tylko go kochaj i utrzymuj śmiecia bo za piękny żeby się wziąć do roboty nygus posraniec
sorelka..facet to musi być facet.Musi mieć to coś i musi umieć wbic gwoździa bo jak nie umie to ciota a nie facet
Poznałem na urodzinach u kuzyna 24.05 kelnerkę z którą zagadałem na końcu chwilę powiedziała spytałem jak ma na imię i takie tam. Powiedziałem do niej pani myślałem że ma z 20 lat a ona powiedziała że ma 17 i w grudniu 18. Chciałem od niej numer tu trochę się wykręcała aż gdzieś potem poszła do tyłu i nici z numeru. Powiedziała że nie szuka chłopaka na razie. Miała brązowe włosy średniej długości, wzrost około 170 i waga z 70 ? potem byłem po szkle w tym barze ale była tylko pani co wtedy tez była i powiedziała że będzie dopiero Wioletta po południu a nie miałem trochę czasu zostać to napisałem na kartce swój numer telefonu i coś że to ja co rozmawialiśmy na 18 urodzinach u kuzyna. I od tamtego czasu się z nią nie widziałem. W końcu by to była moja pierwsza dziewczyna. Jak to mówi mój dziadek zawsze aby nie bierz takie grubej a i żebym adres wziął od niej kiedy. Jak we wrześniu pojadę do szkoły to wpadnę tam i zaproszę na jedzenie gdzieś. Co jeszcze by jej się spodobało o kwiaty mogę kupić a jakiś upominek jakby był by dobry ?
no bo matki to tak chowaja teraz tak jedynakow ,ze szok, pierdoły sasaki .
ja juz wiecej umiem niz taki lalus
ja juz wiecej umiem niz taki lalus
krzysztof- http://www.perfectdating.pl/artykuly-o-tematyce-pua/22/270-jak-zachowac-sie-na-pierwszej-randce.html poczytaj sobie
tianshi.....to źleFacet powinien sam umieć większość rzeczy zrobić w domu
nie wiem czy zagrac na drugie
losowanie 1 -10 z +
czy 2 - 10 bez +
losowanie 1 -10 z +
czy 2 - 10 bez +
lila... umiem większość zrobić sam, ale innych rzeczy ... tu jest różny punkt widzenia i zależny od sytuacji ...
FIOLKA
FIOLKA
Punkt powrót do domu najlepszy chyba ?
fifi..dzisiaj miałam do Unieścia jechac i moje unieście uj strzelił
Minie więcej tez myślałem żeby postąpić z dziewczyną tylko kwiaty mnie zaskoczyły trochę bo chętnie bym dał jej teraz przy spotkaniu.
lila wyślij do premiera i
do biedaków z sejmu
nie nie wysyłaj im
lepiej dać biednym dzieciom
do biedaków z sejmu
nie nie wysyłaj im
lepiej dać biednym dzieciom
Przyjmijcie zakłady może spodenki czy sukienka co ?