Wpisy 1 680 203 – 1 680 302
24 sierpnia 2013 12:50 → 24 sierpnia 2013 13:46, 100 wpisów
Elo
Eko.elo..
fsf po tych wpisach wyżej to muszę zdanie o tobie myślałam ze jesteś jajcarz a ty przy***ny jesteś zdrowo.
fsf po tych wpisach wyżej to muszę zdanie o tobie myślałam ze jesteś jajcarz a ty przy***ny jesteś zdrowo.
sorelka..teraz te 15latki to gorsze od tych z domu pociechy .Jak tak posłuchasz o czym rozmawiają i zobaczysz jak się zachowują to czasami gorzej jak........
no tak masz racje, ale nie wszytskie takie są.
niby taki trend ze w gimnazjum pierwszy raz....
ale bez przesday , trzeba suie szanowac.
niby taki trend ze w gimnazjum pierwszy raz....
ale bez przesday , trzeba suie szanowac.
sorelka..no nie wszystkie oczywiście.Ostatnio wracałam od teściów to takie małolaty wracały z knajpy narąbane w 3 dupy,stękały piszczały ,normalnie porąbane.Aż wstyd Kiedyś się chodziło do domu kultury i się grało w bilard a teraz chodzą po knajpach gówniary.Szok
faceci tez sa nie lepsi, kiedysz szłam do pracy w poniedzialek i trzech facecikow tak po 20 lat maks gadało - ba darlo sie n acała ulce jak to oni weekend spedzieli ile lasek przelecieli
teraz żeby mieć dziewczyne to trzeba mieć kase w portfelu i wyglądać jak Brad Pitt
sorelka...przechwalali się co by jeden przed drugim gorzej nie wypadł a w rzeczywistości siedzieli w domu przed telewizorem Teraz małolaty gorsze od małolatów.
no wiesz lila z klasy moixch dziewczyn dwie dziewczynki w 2 klasie juz paliły i piły alkohol, ale pedagod nic z tym nie miaal ochoty zrobić...
w 3 klasie sie juz chwaliły ze sa po pierwszym razie .... w 3 kalsie dzieci maja 10 lat ....
w 3 klasie sie juz chwaliły ze sa po pierwszym razie .... w 3 kalsie dzieci maja 10 lat ....
sorelka..teraz ta młodzież to głupia jak but jest.Trzeba to głośno powiedzieć.Karwa nic nie wiedzą .Dobrze że chociaz wiedzą jak się nazywają
rodzice nie lepsi...
na szczescie te wspomniane dwie sa już poza granicami
jedna w czikago
druga w londynie
matki wogolwe do szkoły nie przychodziły... bo i po co?
na szczescie te wspomniane dwie sa już poza granicami
jedna w czikago
druga w londynie
matki wogolwe do szkoły nie przychodziły... bo i po co?
lila, no to prawda głupie dzieci , jeszcze głupsi rodzice. wkólko tylko roszczenia maja.....
eh swiat zwarował
eh swiat zwarował
torsan...to jakies kiepskie te dziewczyny poznajesz.Ile maja lat 16 czy 17?
no wiesz ale w gimnazjum to sie trzeba pokazac zaistniec.... i wlasnie sie tego boje bo moje gwiazdy po wakacjach ida do gomnazjum
co prawda 99 % jej szkoły tam idzie ale.....
co prawda 99 % jej szkoły tam idzie ale.....
sorelka...niestety.Świat schodzi na psy.Apotem tacy rodzice się dziwią,że córka z brzuchem przyszła mając 15 lat.Szok normalnie szok.
lila-mówie ogólnie może dla takich co mają 20 lub więcej to się nie tyczy ale kasa w portfelu się tyczy każdego wieku
sorelka..wczoraj oglądałam jakiś program na polsacie.Gówniara chciała na siłę dziecko żeby nie pójść do pracy .Poszła do MOPS-u a ta jej ,że jak nigdy nie pracowała to zasiłku nie dostanie a na dziecko dadzą tyle,że ledwie na pampersy wystarczy.W efekcie końcowym odechciało się jej dzieci
lila wiem, ja tez kiedys poszłam do mopsu , dostalm 50 zł na 3 miesiace , a piaczyna dostał 400 na miesiac zapytałam co ja mam za to kupić ... pani mi powiedziala ze karmie dzieci piersia wiec o co mi chodzi
tylko menda jedna sie nie zastanowiła ze ja tez cosm musze jesc zeby w cyckach mleko było...
no tylkoo ze jak ja bym zaczełe za te 50 zl pić to by mi dzieci zabrali
sorelka..bo alkoholizm to choroba a Ty jesteś zdrowa i możesz sobie zarobić Po***ny ten kraj z dnia na dzien co raz to bardziej
tak to prawda moge sobie zarobić tylko albo mam za wysokie wykształcenie albo nie takie....
torsan..bo Ty chcesz już,teraz,zaraz.Nie ma tak.Poczekaj a się sama znajdzie i
albo za dobrze pracujesz i masz za dobre wyniki w stosunku do reszty
no to prawda. pamietam jak na słuchawce pracowalam target 3 a ja mialam po 9-15
no i po 3 dniach pan kierownik - leze i nic nie robie powiedzial ze jak sie to powótrzy to wylatuje
no i po 3 dniach pan kierownik - leze i nic nie robie powiedzial ze jak sie to powótrzy to wylatuje
zapytałm czy znaczy ze zle pracuje....
on mi na to ze dobrze nawet bardzo , ale inni nie maja takicg wyników i to jest żle
on mi na to ze dobrze nawet bardzo , ale inni nie maja takicg wyników i to jest żle
torsan..no ja też nie wiemMasz jeszcze czas i na siłę nie ma co szukać bo znajdziesz jaką mendę i potem całe życie będziesz żałował.Smakuj zycia póki masz okazję bo potem będzie dupa zimna
no wiesz potem do mnie dzwonil czy chce na kierownika calego bałaganu ale juznie miaalm ochoty
a sam łaził i przeszkadzał, to sie ie dziwie ze ludzi enie mieli wyników...
mnie to nie przeszkadzało
mnie to nie przeszkadzało
lila mam swój biznes i mam swiety spokoj , zadnych nawiedzonych szefów nigdy wiecej...
torsan..smakuj życia póki masz okazję bo potem zawsze flak sie będzie za Tobą ciągnął
torsan....rób i się niczym nie przejmuj.Dziewczyna sama się znajdzie
no jeszcze musi miec serce dobre.... bo samo bycie przystojnym nie wystarczy
Torsan>> tam Brad Pitt..
Posłuchaj : http://www.youtube.com/watch?v=SFrfKNkwYKE
Posłuchaj : http://www.youtube.com/watch?v=SFrfKNkwYKE
no ja to wiem. tylko teraz wiecej jest tylch tylko pieknych
a w srodku - masakra
a w srodku - masakra
sorelka..teraz pełno metrosexualnych.Siedzą godzinami w łazience a we łbie kiełbie
hehe lila , masz 100% racji.....
we łbie nasrane a wszytsko inne jak z żurnala.... i tylko go kochaj bo on taki piękny , fura skóra i komora anawet 3
we łbie nasrane a wszytsko inne jak z żurnala.... i tylko go kochaj bo on taki piękny , fura skóra i komora anawet 3