Wpisy 1 680 003 – 1 680 102
24 sierpnia 2013 02:10 → 24 sierpnia 2013 05:15, 100 wpisów
Dobranoc wam
jeszcze troszeczkę zostalo dla... Seniora Rodu , cioteczek wujaszków..mozna poprzypinać łatki
Uważaj na głowiznę-co prawda rogów brak,ale zawsze od pyska niebezpiecznie
Lubisz ciastka
Ja musze być głodna by je zjęść ..
Tylko sernik wasnej produkcji ( mojej Mamy [*] )i tort orzechowy z orzechów wloskich ( cały orzechowy ..masa + " placki" - warstwy )pycha ..reszta moze nie istnieć .a no i makowiec
Ja musze być głodna by je zjęść ..
Tylko sernik wasnej produkcji ( mojej Mamy [*] )i tort orzechowy z orzechów wloskich ( cały orzechowy ..masa + " placki" - warstwy )pycha ..reszta moze nie istnieć .a no i makowiec
A chyba nie będzie takim...i przejdzie się jeszcze raz-może do innej??Dla przjaciół-mógłby
Lubię te , które wymieniłam jeszcze u nas mozna kupić torty o róznych smakach.. wytworzone na bazie masła i jaj ..taki torcik ajerkoniakowy ( Adwokatowy ) pyszny .. ciezki jest i drogi..ale ..mniam
Nie lubie ciastek..takich na wagę brrrr.. fe..
A Ciastka i ciasta z górnej półki.
Te które wymieniłam jem nawet jak nie jestem głodna..jak jestem , to wtedy wszystko zjem
A Ciastka i ciasta z górnej półki.
Te które wymieniłam jem nawet jak nie jestem głodna..jak jestem , to wtedy wszystko zjem
Najlepszym z ciast jest pieczony indyk , kaczka z majerankiem i jabluszkami , dziczyzna .. schabowy tez moze byc
i rózne wyszukane pitroszonaka oraz pasztet własnej roboty to nalepsze ze słodyczy
Bdobre wyroby miała cukiernia na ul.Stalingradzkiej w Krakowie.
Ponieważ było to po drodze z Uniwersytetu to ciągle się tam obżerałem
Ponieważ było to po drodze z Uniwersytetu to ciągle się tam obżerałem
No ,gdybym miał do wyboru<sex>,czy <ciacho>to by był poważny dylemat
Znajomość literatury i łaciny..klasyczny język humanizm . O.K. moze jestes przedostatnim a moze nie..
Jakoś nie widać na horyzoncie innych Cezarów Borgiów??
A,nie był jeden na wyspie -jakoś na H się nazywał???
A,nie był jeden na wyspie -jakoś na H się nazywał???
Ale wiesz o czym mówię?Otypie,który strzelał do ludzi[gdziś w Skandynawii??
a przecież mógł wejść tutaj na czat i rozładował by swoją frustrację
Felix Edmundowicz Dzierżyński też był"von"-a więc nie taki zwykły felek
byłem na koncercie.na wyspę przeszedłem suchą nogą.dalej,na brzegu jest kilka dni festiwal reggae największy w polsce
cztery sceny w tym jedna naprawdę ogromna.super jest tak co roku