Wpisy 1 678 846 – 1 678 945
23 sierpnia 2013 13:09 → 23 sierpnia 2013 13:52, 100 wpisów
Czyli by wychodziło że Klitscho wygra w Povietkinem ?
Klitschko.
mnie sie w godzine smierci mama sniła... przyszła do mnie i powiedizala ze juz ja nic nie bedzie bolalo bo lekarka dala jej jednak ten niebieski syrop i podziałał. za godizne mialam telefonn ze mama odeszła. a niebieski to jej ulubiony kolor był.
Nie chce tego ale pewnie na Povietkinie można będzie więcej zarobić co ?
zreszta babcia tez mi sie sniła, tak samo jak mama...... tez przyszla do mnie - a jeżdzla na wózku i w zyciu nie byla u mnei w domu zadzonila domofonem i powiedziala ze jest juz zdrowa zebym sie nie martwila i dala jej rosołu.
Co za sny masz.
Mi też babcia się śniła normalnie jak realnie co to jest ?
Wiem coś o tym.
Już nie ma jej ponad 6 lat.
moja mama mi sie sniła jeszcze kolejne noce po smierci, mowila mijaka ure wybrac jakie chce kwiaty na grobie z ktorej strony postawic urne
sny to fajna sprawa , czasami mi też coś się śni ale nie zawsze pamiętam i nawet czasami jak się przebudzę to pamiętam a już za godzinę nie mogę sobie przypomnieć
Ale zawsze będzie w mojej pamięci.
Też tak mam.
jackwar, podobno jak sie spojrzy w okno odsloniete na niebo to sny wylatuja z głowy
Może skończmy już ten temat ok ?
sorelka czyli sprawdza się tak jak w mojej rodzinie , jak jest jeden pogrzeb to za jakiś czas drugi a nawet trzeci się zdarza .
dojrzalosc polega na tym ze jestes w stanie gadac na kazdy temat, nawet bolesny i nie wygodny
sorelka...przykro mi.Moja mama zmarła jak miałam 24,5 lata a babcia 3 lata temu
teraz jeszcze czekam az druga babcia odejdzie bo tez w kiepskiej formie jest ... tez 90 lat , i do tego brala udzial w powstaniu w-skim
Sorelka to smutno troche tak masz .współczuje
sorelka...no niestety,za wcześnie odeszłaJAk odchodzi najbliższa osoba MAMA to jest koniec świata.
"tonący chwytasz się brzytwy,czy pomogą modlitwy na skraju gonitwy"
chociaz moja mama byla chora długo.... byla w hospicjum, i tam nas przygotowali na najgorsze
potem jeszcze po tych dwóch pogrzebach siostra mamy wyladowala w szpitalu na kardiologi , juz myslaałm ze to kolejna osoba, ale ona jet silna i wyszła z tego....
sorelka..moja zmarła w przeciągu 3 miesięcy.Coś tam jej było,nie chciała pójść do lekarza ,potem już było za późno .Ale do końca chodziła,nie chciała leżeć.Zmarła we śnie.Dobra nie chce mi się pisac na ten temat.
5,16,20,52,66
11,17,22,65,77
11,17,22,65,77
"nie jestem rodowitą ani Poznanianką ani Gnieźnianką"
Lila , że pił to jeszcze pół biedy ale po co darł się kibicując Śląskowi ?
O cześć Lila
jackwar..też lepiej nie pić bo na drugi dzień przerabane No chyba,że niektórzy nie dopuszczają do kaca
Lila od czasu do czasu wskazane ja lubię czuć jak organizm budzi się do pracy wtedy wiem że żyję
Jackwar
torsan
ribery
torsan
ribery
Lila , jak by to było co pare dni to tak ale jak raz na miesiąc lub dwa to wtedy jest tak jak z porodem
ból i obietnice że nigdy więcej a potem amnezja i hulaj dusza diabła nie ma
ból i obietnice że nigdy więcej a potem amnezja i hulaj dusza diabła nie ma
torsan , lewatywa jest najlepsza
skupisz się na czymś innym
tylko uważaj by ci d.. nie rozerwało
skupisz się na czymś innym
tylko uważaj by ci d.. nie rozerwało
Wojo
franewk , czy ty przypadkiem nie jesteś ładna mężczyzna ?
serduszka wysyłasz
serduszka wysyłasz
Wojo
cześć i czołem
siemka joacz gwiazdkę masz to raczej słabo się udzielałaś przez 4 lata
Rafał
Miło mi zakomunikować, że we wczorajszym wieczornym losowaniu MM padło 5/6 liczb z filmowego kuponu 6,12,16,26,64,05
Film, to " Dwa miliony dolarów napiwku"
Jezeli ktoś ma jescze liczby, to proszę zapodać, umieszczamje na swoim profilu.
Dzia
Film, to " Dwa miliony dolarów napiwku"
Jezeli ktoś ma jescze liczby, to proszę zapodać, umieszczamje na swoim profilu.
Dzia