Wpisy 1 678 471 – 1 678 570
23 sierpnia 2013 00:12 → 23 sierpnia 2013 00:59, 100 wpisów
w marketach wszystko ładnie wygląda ale to sama chemia , wędliny syf .
Żelka , dałem impreza była super , tydzień balowałem a dałem tylko dychę
Lotto
2,5,17 jako pewniaki
2,5,17 jako pewniaki
Gonzaga
Jocia co sądzisz o 5,11,16,17,22 ?
Jackwar, poważniekupuję szynkę czy schab od wujka który ma świnki i sama przyprawiam i robię na różne spodoby
a czasami od wujka kupuję już gotową.. Czy to upieczoną czy uwędzoną
jak ja zobaczylem kiedys w markecie te zolte sery to mi sie slabo zrobilo
z kolei mojej przyjaciółki mama ma drób i krowy i twarogi czy masło też od niej biorę
Żelka , to masz fajnie i tak trzymaj .
nie myślałaś o wegetarianiźmie ?
nie myślałaś o wegetarianiźmie ?
.Lottomat -> swojskie jest na swojskim chowane... Markety wykupują od chodowców co na paszy jadą i to pewnie jakiejś najtańszej
ale od dawna chcialem zobaczyc jak tam jest i czy zdjecia nie klamia
Na madagaskar ?
A jest tam co ciekawego ?
A jest tam co ciekawego ?
To życzę Ci elekcji na króla Malgaszów[precedens już był-[Beniowski]
Jackwar wiesz co? był taki czas gdy nie jadłam mięsa ale źle się czułam
52,65,66,77,20
mięso to podstawa i ja nie mogę choć jednego dnia bez ale w piątek to poszczę więc dobrze że są ryby
Lottomat jak ja czytać nie umię
Jackwar ja też ryby lubię, zanim zjem dobrze obwąchuje
kiedyś nawet próbowałam łowić ale w chwili gdy zarzucałam wędkę ona poleciała do wody i utoneła
Lottomat zostają mi obrazki do oglądania
wiecie co wam powiem odnosnie zywnosci ? wystarczy spojrzec jaki chleb ludzie kupuja i jaki jedza, pozniej nie mozna sie dziwic ze skoro taki a taki chleb je to reszta tez nie za bardzo
lottomat , chleb bardzo dobry można samemu upiec , moja siostra piecze już od roku .
hehe jak pokazalem ostatnio znajomym cos takiego jak "PRODIŻ" to im oczy na wierzch wyszly i sie pytaja co to jest i do czego to sluzy
52,11,16,17,22
takie ***a asy, wiedza co to facebook i lmao a nie wiedza co to prodiz
Lottomat
Gonzaga być możliwe
w prodiżu moja babcia robiła udka z kurczaka albo biszkopty piekła
Trafiłem 1/1, 0/1, 1/1, 0/5, 3/10, Lotto 3/12, Lotto Plus 1/12, Mini Lotto 4/12 a u was jak ?
Jocia jesteś ? 20 ma szanse ?
Lottomat jaką ?
wyslalem babke do cukierni i mowie jej kup mi 4 eklery bo wiecie dawno nie jadlem ... przynosi mi w opakowaniu otwieram patrze na tego eklera i mowie co jest nie tak z nim ... jakies budyniowe zolte w srodku cos i polane czyms czekoladopodobnym, patrze na rachunek a tam 3,5 zl za jeden
Krzysztof ja multi 2\5 a mini chybił/nietrafił
0/5
0/5
wzialem te eklery rachunek polazlem sam do tej cukierni i sie pytam co to za gowno, ze to eklera nie przypomina i niech nie robia ludzi w***a, prosilem o zwrot kasy a ona powiedziala ze nie, otworzylem opakowanie pizdnalem tym za lade i powiedzialem do widzenia
Lottomat nerwowy jesteś melise pij uspokaja
nie jestem nerwowy ale bez jaj, przecie jak mozna takie cos ludziom sprzedawac i chwalic sie haslami jakosci produktow
pamietam jak kiedys paczki, serniki czy makowce wygladaly i smakowaly, teraz to jest farsa
Lottom.Nie bardzo jarzę o co Ci z tymi wypiekami chodziło???-Zkalec był???
wystarczy posmakować chleb z carrefoura np a prawdziwy chleb.. To już obrazuje że liczy się ilość a nie jakość
Jackwar
dobranoc
dobranoc
raz ze prawdziwe eklery sa z bita smietana, dwa ze czekolada jak cos jest prawdziwa a nie jakas tlusta masa co ma przypominac czekolade i spodki sa swieze a nie suche
Jackwar
Lotto tu masz rację, tak powinno to wyglądać ale czy pizganie tego na ladę dało Ci cośczy nie lepiej było kierownika wezwać?
teraz zauwazylem ze ta masa jest wszedzie, w napoleonkach, eklerach, innych ciastach ... na jedno kopyto i od razy wyczuwalny smak
Ja lubie kremówki
Trza też coś na mini typnąć
kierownik jako odpowiedzialny za cukiernię powinien na podstawie paragonu oddać pieniądze..
Lottomat jak młoda trza było sukienke podnieść zrobić co swoje,na następny raz by się nauczyła
Lottomat
pozniej sie dziwic ze czlowiek na miescie nie je a Ci drudzy zala sie ze nie maja klientow
Zelka nie bylo a jak chcialem zwrocic to powiedziala ze nie ma zwrotuu i koniec, no co dyskutowac z taka robisz swoje i nara, nie mam czasu czekac i sie bawic
byl ktos w lokalu Gesslerowej w Warszawie ? od razu odradzam bo to ladna lipa
Lotto jasne, rozumiemw sumie to nie wiem jak bym się też zachowała